Valentin Suciu vorbește de divinitate când se gândește la play-off: ”Să dea Dumnezeu să ținem acest parcurs”. Reacția sa după succesul obținut de FK Csikszereda cu Viitorul Pandurii și ce a spus de plecarea lui Eugen Trică la ”FC U” Craiova

Răzvan STÎNGĂ 06 Nov. 2021, 14:29 Liga 2

După un start slab de campionat, care a atras chiar și mirarea adversarelor, FK Csikszereda începe să arate mai bine, iar în etapa a 13-a a ajuns la cinci rezultate pozitive la rând. A învins cu 3-1 Viitorul Pandurii, pe teren propriu, și a mai redus ecartul față de primele șase echipe.

Valentin Suciu: ”Nu a fost ușor, știam că e o echipă bună, am avut meci greu contra ei și anul trecut” 

Partida cu formația din Gorj a fost tranșată în urma reușitelor lui Petre Ivanovici, minutul 8, de la 11 metri, Lorant Kovacs, minutul 35, și Rodrigo Hernando, minutul 90. Viitorul Pandurii a marcat prin Ciprian Rus, în minutul 12, când reușea să egaleze la 1.

Pe lângă cele trei puncte în clasament, antrenorul Valentin Suciu a remarcat și evoluția bună a elevilor săi. E însă conștient că e nevoie și de jocul rezultatelor în ultimele runde din sezonul regular, pentru ca FK Csikszereda să facă surpriza și să ajungă în play-off-ul de promovare.

Contam pe cele trei puncte înaintea meciului, dar nu am făcut socoteli. Nu a fost ușor, știam că o să fie o echipă bună, am avut meci greu contra ei și anul trecut. Azi a fost un meci plăcut pentru spectatori, cu faze la ambele porți și mă bucur că am ieșit învingători.

E devreme să vorbim de play-off, să dea Dumnezeu să putem să ținem acest parcurs. Atunci, putem să vorbim de play-off dar sunt multe echipe care își propun acest lucru. Mă bucur că reușim să câștigăm, am legat două victorii la rând și sper să o ținem tot așa și de acum înainte.

De vorbit e foarte simplu, dar ne axăm pe jocul de la Brăila și după aceea vedem”, a declarat Valentin Suciu după succesul cu Viitorul Pandurii, la Metropola TV.

Valentin Suciu, despre plecarea lui Eugen Trică la ”FC U” Craiova: ”Știe ce se întâmplă în club. E de-al casei” 

Valentin Suciu a vorbit cu Eugen Trică înainte de meci, printre altele și despre faptul că omologul său va pleca de la Viitorul Pandurii după partida cu FK Csikszereda. A decis să se întoarcă la U Craiova 1948 SA.

Am discutat cu Eugen Trică și înainte de meci. Suntem în relații bune, suntem colegi, nu suntem dușmani. El știe mult mai bine ce e bine pentru el. Cunoaște echipa (n.r. – U Craiova 1948 SA), știe ce se întâmplă în club. E de-al casei”, a afirmat Valentin Suciu.

FK Csikszereda, în partida cu Viitorul Pandurii: Gyenge – Aszalos, Gergely, Apro (cpt.), Ivanovici, Bara, L. Kovacs, Szondi, Gal-Andrezly, Jelena, Schieb.Rezerve: Becze – Marrone, Bujdoso, Casiadi, Kelemen, Rotar, Rodri Hernando, Jebari, A. Meszaros.

FK Csikszereda, patru victorii și o remiză în ultimele cinci etape de Liga 2 

FK Csikszereda a ajuns la 19 puncte în Liga 2, după 13 meciuri. Are, așadar, cinci rezultate pozitive la rând în urma succesului cu Viitorul Pandurii. A mai înregistrat trei victorii (2-1 cu Unirea Constanța, 3-1 cu Poli Iași și 2-0 cu Dunărea Călărași) și o remiză (1-1 cu Metaloglobus).

Runda următoare, FK Csikszereda va juca pe terenul Daciei Unirea Brăila, ultima clasată în Liga 2, cu 2 puncte.

Foto: Zoltan Pal/ FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/13-cu-noroc-fc-brasov-incearca-sa-si-opreasca-seria-neagra-pe-cluj-arena-cu-universitatea-andrei-santa-nu-acuza-programul-infernal-daca-se-putea-jucam-si-cu-cfr-cluj-si-cu-fcsb-19208809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-cu-selimbar-e-vital-pentru-poli-timisoara-e-poate-cel-mai-important-din-acest-sezon-alb-violetii-n-au-acumulat-niciun-punct-cu-noul-antrenor-19208726

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-nu-pleaca-dupa-fenta-inaintea-jocului-cu-dunarea-calarasi-antrenorul-petrolului-e-in-garda-pare-un-meci-usor-dar-intalnim-o-echipa-care-e-bine-organizata-defensiv-19208710

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acso-filiasi-fc-buzau-si-politehnica-timisoara-isi-afla-luni-adversarul-din-sferturile-cupei-romaniei-cand-vor-avea-loc-meciurile-19208707

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Nov. 2021, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă