Valentin Suciu, nu foarte mulțumit de arbitraj la egalul Csikszeredei cu Ripensia: ”Putea măcar să atenționeze mai mulți jucători. Asta este”

Anda DELIU 27 Feb. 2021, 18:33 Liga 2

FK Csikszereda a ratat șansa de a urca pe podiumului Ligii 2 după ce a terminat la egalitate, la scorul de 1-1, meciul jucat la Timișoara cu Ripensia. Harghitenii au fost echipa care a avut mai mult posesia, care a făcut un presing și a părut mai hotărâtă să câștige, doar că o greșeală făcută la pătrunderea lui Gladun în careu i-a făcut să nu plece acasă cu 1-0. Valentin Suciu crede că s-ar fi impus niște avertismente.

În acest meci, arbitrul Viorel Flueran (Craiova) nu a dat niciun avertisment, iar penalty-ul s-a dictat după o piedică pusă de Rareș Takacs.

Valentin Suciu crede că arbitrul craiovean ar fi trebuit să scoată cartonașul galben din buzunar. ”Un joc aprig disputat, ocazii de ambele părți. La sfârșit putem spune că a fost un rezultat echitabil. Din păcate, starea terenului nu ne-a permis nici nouă, nici lor, să practicăm un fotbal mai plăcut. Poate reușeam să ne creăm mai multe ocazii. Dar, una peste alta, asta este. Un penalty acordat mult prea ușor din punctul meu de vedere. Dar asta este, nu avem ce face, mergem înainte. Știam că așa o să fie: un meci greu, un meci de luptă. Știam că o să fie agresivi. Știa și arbitrul. A și tolerat în anumite momente. Din punctul meu de vedere, putea să mai dea sau măcar să mai atenționeze mai mulți jucători de la Ripensia, care au jucat destul de agresiv, în sensul bun”, a spus antrenorul Csikszeredei.

Vântul și-a pus amprenta asupra jocului de la Timișoara

La ora meciului desfășurat pe arena Electrica, vântul a suflat foarte puternic la Timișoara. Nu era neapărat o problemă pentru echipa din Miercurea Ciuc, obișnuită să joace mai mult cu mingea pe jos, grație terenului foarte bun pe care îl are acasă, unde instalația de încălzire e pornită toată iarna.

Firește, terenul de pe Electrica nu a fost de același nivel. La jocul aerian, evident, ambele echipe au fost incomodate de vânt. ”La mingile înalte nu puteai să vezi unde merge sau unde se oprește. În condițiile date eu zic că a fost un joc bun și un rezultat echitabil”, a precizat Valentin Suciu.

Antrenorul echipei din Miercurea Ciuc încă nu vorbește despre calificarea în play-off

Întrebat despre play-off, Valentin Suciu a evitat să comenteze dacă clasarea în primele 6 e obiectivul echipei sale. ”Acum am luat un punct. Vom avea o săptămână să ne pregătim. Avem meci cu Rapidul, să vedem cum putem să scoatem maximul”, a punctat Suciu.

Cu 25 de puncte acumulate în 15 jocuri în 17 etape, FK Csikszereda e pe locul 6 în acest moment, la egalitate cu Viitorul Pandurii, care joacă mâine. În etapa următoare, ciucanii vor juca sâmbătă, de la ora 12:00, la Rapid.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-reusit-sa-o-incurce-si-pe-csikszereda-cosmin-petruescu-rar-mi-a-fost-dat-sa-vad-un-meci-asa-fizic-cum-a-fost-acesta-19171766

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-singurele-meciuri-ale-zilei-de-sambata-cinci-la-numar-se-disputa-de-la-ora-1100-iar-fiecare-are-in-componenta-o-echipa-care-lupta-pentru-play-off-19171618

Anda DELIU 27 Feb. 2021, 18:33 Liga 2
Pe aceeași temă