Valentin Suciu, îngândurat și după victoria obținută de FK Csikszereda cu Poli Iași: ”Nu mă interesează cum arată clasamentul. Trebuie să luăm situația încetul cu încetul”. Ciucanii încă au probleme de efectiv

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2021, 14:46 Liga 2

FK Csikszereda a făcut un meci foarte bun cu Poli Iași, în etapa a 10-a, și a reușit să câștige cu 3-1. Partida de la Miercurea Ciuc a fost tranșată destul de rapid de gazde, care au marcat de două ori în mai puțin de 30 de minute. A deschis scorul Richard Jelena, în minutul 23, după care Attila Csuros a făcut 2-0, în minutul 26.

Valentin Suciu: ”Suntem fericiți pentru victorie, dar de mâine trebuie să începem munca”

Ciucanii au avut chiar 3-0 pe tabelă, în urma reușitei lui Botond Gergely, din minutul 57, iar moldovenii au marcat golul de onoare în minutele adiționale, 90+1, prin Jean Deretti. Valentin Suciu a apreciat jocul echipei sale, dar a recunoscut că e doar o victorie și că e nevoie de un parcurs și mai lung de rezultate pozitive.

Ciucanii au șanse să termine etapa aceasta mai sus în clasament decât au început-o, doar că ”principalul” vrea un rezultat pozitiv și runda următoare, cu Metaloglobus.

FK Csikszereda încă se confruntă cu accidentări

Sunt și ceva probleme de efectiv la FK Csikszereda. Casiadi Bako (19 ani) a venit accidentat de la națională și nici nu a fost în lot în partida cu Politehnica Iași.

Sincer să fiu, în acest moment nu mă interesează cum arată clasamentul, mă interesează să luăm situația încetul cu încetul. Astăzi, am reușit să lutăm cele trei puncte, dar următorul meci va fi foarte greu pentru noi, cel cu la Metaloglobus de la București. Acum suntem fericiți pentru victorie, dar de mâine trebuie să începem munca!

Pauza pentru meciurile echipelor naționale a fost utilă pentru noi, am putut să ne pregătim, iar jucătorii accidentați și-au revenit.

Jucătorii noștri, Botond Gergely, Bărăbaș și Casiadi Bako, care au fost convocați la acțiunile naționalelor au revenit, dar acesta din urmă, din păcate, nu a putut să se antreneze în ultimele zile din cauza unei accidentări mai serioase”, a declarat Valentin Suciu la finalul partidei.

FK Csikszereda, cu Poli Iași: Gyenge – R. Takacs, Kelemen, Gergely, Bor (Apro 73′) – Csuros (cpt.), L. Kovacs (Szondi 87′) – Gal-Andrezly, Jebari (Bara 83′), Schieb (P. Ivanovici 73′) – Jelena (A. Meszaros 87′).
Rezerve neutilizate: Rybansky – Bărăbaș, Rotar, Rodri Hernando

Ciucanii au egalat Poli Iași în clasament 

FK Csikszereda a ajuns la 12 puncte în urma succesului cu Poli Iași, dar are golaverajul pe minus, -5. Grație rezultatului, i-a egalat chiar pe moldoveni. Aceștia sunt cu o poziție mai sus momentan, având un golaveraj superior.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă