Valentin Suciu, fair-play după încă un meci bun făcut de FK Csikszereda. Remarca antrenorului după 2-1 cu ”U” Cluj

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2020, 16:02 Liga 2

FK Csikszereda a continuat seria rezultatelor pozitive în Liga 2 și după etapa a 14-a, cu Universitatea Cluj, de care a trecut cu 2-1. Meciul disputat la Miercurea Ciuc a fost câștigat de ciucani datorită golurilor marcate de Juan Bauza, minutul 18, și Andras Meszaros, minutul 47. Golul ardelenilor a fost reușit de Idan Golan, minutul 78.

Valentin Suciu: ”Știam că Universitatea Cluj se află în perioada de după infecțiile cu coronavirus” 

La finalul partidei, antrenorul celor de la FK Csikszereda, Valentin Suciu, a recunoscut că victoria a fost facilitată și de faptul că ”U” Cluj își revine foarte greu de pe urma infectărilor de COVID-19 din perioada anterioară. A precizat că a știut unde să forțeze, la ce capitol, întrucât și FK Csikszereda a avut astfel de probleme.

Slavă Domnului că nu au existat greșeli de arbitraj majore. Universitatea Cluj este formată din jucători foarte buni, știam că va fi greu să jucăm contra lor, dar știam și că se află în perioada de după infecțiile cu coronavirus. Am trecut și noi prin asta, ne aflam într-o situație similară acum o lună, ne-a fost greu să construim din momentul respectiv, mai ales fizic.

Am dominat prima jumătate a meciului aproape în totalitate, dar în situațiile din fața porții, jucătorii noștri ar avea nevoie de și mai mult sânge rece, iar apoi am putea să concretizăm mai multe situații”, a spus Valentin Suciu, citat de Szekely Sport.

Valentin Suciu: ”Sper că vom înscrie și vom lua puncte și în finalul anului, acasă la Farul” 

Antrenorul ciucanilor a prins curaj după ultimele rezultate din Liga 2, care au ajutat FK Csikszereda să urce în clasament. Vrea ca anul să-l termine bine și așteaptă victoria și în ultima etapă din 2020, cu Farul.

Putem fi mulțumiți cu noi doar când campionatul s-a terminat și când ne vom atinge obiectivul. Mă bucur că obținem puncte în mod constant de șase jocuri, sper că vom înscrie și vom lua puncte și în finalul anului, acasă la Farul”, a încheiat Valentin Suciu.

  • FK Csikszereda în meciul cu ”U” Cluj: Rybansky – R. Takacs, Kelemen, Apro, Marrone – Eder Gonzalez (cpt.)(Bara 90+2′), Csuros – Botorok (Szondi 84′), Bauza (Palmeș 90+2′), Jebari (Savin 60′) – Meszaros (Bor 84′)
    Rezerve neutilizate: Gyenge – Pinter, Haberkon, B. Antal

FK Csikszereda mai are două meciuri în 2020: unul în Liga 2 și unul în Cupa României 

FK Csikszereda e pe 9 acum în Liga 2, cu 19 puncte în 13 meciuri. Ciucanii sunt la numai trei puncte de locul 6 ocupat de Metaloglobus, care la finalul sezonului regular e ultimul care asigură prezența în play-off.

Anterior meciului cu ”U” Cluj, formația lui Valentin Suciu a obținut în ultimele cinci dueluri două victorii (1-0 cu SCM Gloria Buzău și 1-0 cu Concordia Chiajna) și trei rezultate de egalitate (0-0 cu Turris Oltul, 1-1 cu Pandurii și 1-1 cu CS Mioveni).

În ultima etapă a turului, pe 5 decembrie, FK Csikszereda va juca în deplasare cu Farul. Până atunci însă, are meci în Cupa României în 16-imi, cu UTA pe teren propriu, pe 30 noiembrie.

Foto: Zoltan Pal

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Nov. 2020, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă