Valentin Suciu e încrezător că FK Csikszereda va face surpriza cu liderul ”FC U” Craiova: ”Vrem să câștigăm”. Părerile de rău pentru meciurile trecute și cum l-a caracterizat pe Eugen Trică

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2021, 15:49 Liga 2
Valentin Suciu e încrezător că FK Csikszereda va face surpriza cu liderul ”FC U” Craiova: ”Vrem să câștigăm”. Părerile de rău pentru meciurile trecute și cum l-a caracterizat pe Eugen Trică

FK Csikszereda are șanse pur matematice să mai prindă locurile de baraj, în play-off-ul Ligii 2. Ciucanii sunt singura echipă cu o victorie până acum, iar asta face ca posibilitatea ocupării locului 3 sau 4 la finalul campionatului să nu fie prea mare. Cu toate acestea, Valentin Suciu vrea victoria în etapa a 8-a.

Valentin Suciu, înaintea meciului ”FC U” Craiova – FK Csikszereda: ”Vrem să câștigăm” 

FK Csikszereda va juca împotriva liderului U Craiova 1948 SA, joi de la ora 17:30, în deplasare. Suciu este conștient că va fi un meci complicat, analizând prestațiile oltenilor din ultima perioadă, și crede că va fi greu pentru echipa lui să iasă învingătoare de pe ”Ion Oblemenco”. Cu toate acestea, el a promis că nu va merge în Bănie să se apere, ci din contră.

Va juca ofensiv și va încerca să producă surpriza, iar FK Csikszereda să obțină a doua victorie în play-off. În același timp, l-a lăudat pe omologul său, Eugen Trică, pentru echipa pe care a format-o la Craiova.

”Suntem conștienți de miza acestui meci, mai ales pentru FC Universitatea, dar noi vom încerca să jucăm un fotbal frumos în Bănie și vrem să câștigăm. Bine, asta ne dorim, dar trebuie de văzut la fața locului dacă și vom putea să facem acest lucru. Craiova este o echipă foarte bine organizată, iar lui Eugen Trică îi place fotbalul ofensiv.

Nu este un tip de antrenor care refuză fotbalul și se închide. Am observat că Eugen este un antrenor activ pe banca echipei sale de rezerve din primul până în ultimul minut. Nu ne cunoaștem personal foarte mult, dar se vede că el a fost un mare fotbalist și dorește acum să își facă o carieră frumoasă și în antrenorat.

Am observat că FCU are o tranziție pozitivă a mingii, iar dacă îi lași să joace sunt foarte buni pe plan ofensiv”, a afirmat Valentin Suciu pentru Ediție.

Valentin Suciu: ”În acest play-off, i-am avut în mână atât pe cei de la Rapid, dar și pe cei de la Mioveni”

Valentin Suciu speră ca evoluțiile din etapele trecute, în care echipa l-a mulțumit prin prestații, dar nu a înregistrat rezultate prea bune, să se schimbe de această dată. A făcut și o scurtă analiză a celor întâmplate până acum în etapele de play-off.

”Noi vom merge în Bănie să încercăm să jucăm un fotbal frumos, iar eu sper că amândouă echipe vom oferi un spectacol fotbalistic. Este clar că cei de la Craiova vor juca foarte montați datorită faptului că, dacă ne vor învinge atunci ei vor promova în Liga 1. Ne va aștepta un meci foarte greu. Trebuie să recunoaștem că noi avem totuși unele probleme în fața porții, acolo unde se vede lipsa noastră de experiență.

Pentru acest meci îl avem suspendat pe Meszaros, dar totuși sper să mai recuperăm din jucătorii accidentați.

În acest play-off noi i-am avut în mână atât pe cei de la Rapid, dar și pe cei de la Mioveni. Dacă noi câștigam împotriva acestor echipe acum veneam și noi la Craiova de pe cai mari. Dar chiar și așa noi ne vom vinde scump pielea în Bănie și vom juca la victorie”, a mai spus Suciu.

FK Csikszereda e pe ultimul loc în play-off, la cinci puncte de poziția a 4-a 

Singura victorie a ciucanilor în play-off a venit în etapa a 5-a, când au învins în deplasare ASU Poli, cu scorul de 1-0. În rest, în cele șapte etape scurse din play-off, au înregistrat două egaluri și patru eșecuri.

FK Csikszereda e pe 6 în play-off-ul Ligii 2, cu 37 de puncte, la cinci de locul 4, pe care se situează acum Dunărea Călărași.

În turul play-off-ului, U Craiova 1948 SA s-a impus la limită la Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-1.

Foto: Pal Zoltan / FK Csikszereda și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-dus-si-ultima-farama-de-speranta-la-recea-nu-va-primi-un-leu-din-partea-cj-maramures-desi-presedintele-ionel-bogdan-promitea-achitarea-tuturor-restantelor-salariale-19184100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-amana-intrarea-in-vacanta-si-continua-antrenamentele-va-disputa-si-doua-meciuri-amicale-cu-echipe-din-liga-3-19184091

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-costel-enache-s-a-despartit-de-u-cluj-anuntul-clubului-19184076

Răzvan STÎNGĂ 11 May. 2021, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă