Vacanța Ceahlăului, aproape de final. Portarul Krell și-a prelungit contractul cu nemțenii, iar jucătorii revin fericiți la antrenamente, după ce primăria i-a premiat. Clubul, mesaj ”de rugăminte” pentru autoritățile locale

Narcis POHOAȚĂ 25 Jun. 2023, 15:10 Liga 2
Vacanța Ceahlăului, aproape de final. Portarul Krell și-a prelungit contractul cu nemțenii, iar jucătorii revin fericiți la antrenamente, după ce primăria i-a premiat. Clubul, mesaj ”de rugăminte” pentru autoritățile locale

Vacanța echipei Ceahlăul Piatra Neamț, nou-promovată în Liga 2, se apropie de final. Trupa antrenată de Cristian Pustai se va reuni luni, 26 iunie, la baza sportivă de sub Pietricica, pentru a pregăti viitorul sezon.

CSM Ceahlăul va efectua un cantonament la Brașov

Nemțenii se vor reuni după vacanță luni, 26 iunie, iar în jurul orei 17:30 este programat primul antrenament al verii. Elevii lui Cristi Pustai se vor pregăti la baza proprie până pe 7 iulie, când echipa va pleca într-un cantonament la Brașov.

Sub Tâmpa, nemțenii vor disputa și patru meciuri amicale, cu Olimpic Zărnești (Liga 3) – 10 iulie, Concordia Chiajna (Liga 2) – 12 iulie, FC Brașov (Liga 2) – 15 iulie și CSM Alexandria (Liga 2) – 19 iulie. Până atunci, formația echipată în galben și negru va mai disputa un joc școală la Piatra Neamț, la sfârșitul primei săptămâni de pregătire.

Portarul Stefan Krell și-a prelungit contractul

Până la reunirea lotului, Ceahlăul a anunțat prelungirea angajamentului cu unul dintre jucătorii importanți în sezonul promovării.

Aflat la final de contract, portarul austriac Stefan Krell, 31 de ani, și-a prelungit contractul cu nemțenii până în vara anului viitor.

”CSM Ceahlăul anunță prelungirea contractului cu portarul Stefan Krell. Austriacul a acceptat oferta clubului nostru valabilă până în vara anului 2024”, a anunțat clubul nemțean.

Mesajul clubului către Primăria Piatra Neamț

Oficialii clubului Ceahlăul au postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj către municipalitate, cu rugămintea de a efectua în timp util lucrările necesare la baza sportivă.

”Revenim la rugămintea față de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț. CSM Ceahlăul se va reuni luni, 26 iunie, la stadion și până la începerea campionatului mai sunt șase săptămâni. De aceea revenim cu rugămintea adresată pe 15 iunie Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț să aducă îmbunătățiri arenei noastre pentru ca jocurile să se desfășoare în condiții foarte bune pentru echipa noastră, pentru adversari și pentru suporteri.
CSM Ceahlăul a promovat în Liga 2, iar pentru a avea și a oferi condiții cât mai bune pentru echipă, adversari, suporteri și pentru a crește calitatea întregului stadion, clubul solicită Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț întreprinderea de acțiuni pentru îmbunătățirea arenei, precum:
– lucrări de reparații pentru a se putea folosi vestiarele vechi ale stadionului, cu tot cu încăperile aferente zonei respective
– punerea în funcțiune a tuturor toaletelor din stadion, ca să fie utilizate de către suporterii ce urmează a fi prezenți la meciuri
– tabela de scor trebuie să fie funcțională, ca și instalația de sonorizare și turnicheții pentru accesul în stadion
– efectuarea demersurilor necesare pentru a se da în funcțiune tribuna construită peste nivelul Tribunei 2
– lucrări pentru menținerea în stare cât mai bună a Sălii de Socializare pentru a putea fi utilizată ca și sală pentru ședințele tehnice ale echipei de seniori sau ca și sală pentru conferințe de presă.
Ca să oferim spectacol, ca să atragem oamenii la stadion, ca să avem parte de un public numeros, ca să prezentăm României o imagine plăcută atunci când se vor transmite meciuri în direct de televiziunile de sport, ca să putem deveni un punct de atracție în Liga 2 și, poate, în Superligă, Stadionul Municipal ”Ceahlăul” trebuie să ajungă la standardele minime de calitate cerute de regulamentele în vigoare”, a fost mesajul transmis Primăriei și Consiliului Local de către reprezentanții clubului.

Cu o zi mai înainte, același club mulțumea primăriei pentru că i-a acordat un premiu de 200 de mii de lei pentru promovarea în Liga 2 (foto). Ceahlăul anunța că acești bani vor merge direct către jucători și ”nu vor fi gestionați în nici un fel de conducerea CSM Ceahlăul”.

Cu altă zi înainte, joi, CSM Ceahlăul transmitea că a depus dosarul pentru certificarea la Liga 2 și că are încredere că o va obține. Mai spunea că ”a fost nevoit să achite la zi toate datoriile cu excepția celor prinse în planul de concordat. La excepții nu intră datoriile către ANAF și către Primăria Piatra Neamț, astfel că suntem la zi cu datoriile către cele două instituții.”

https://liga2.prosport.ro/seria-1/altul-la-rand-lui-marin-mitran-i-a-expirat-contractul-cu-fc-brasov-si-poate-ajunge-la-alta-echipa-din-liga-2-favoritul-sa-fie-numit-presedinte-la-clubul-de-sub-tampa-19275388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cantonament-la-munte-si-trei-patru-amicale-19275220

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cere-ajutorul-mediului-de-afaceri-din-piatra-neamt-19274987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-il-lasa-pe-alexandru-anton-inca-un-sezon-la-ceahlaul-mijlocasul-se-gandeste-la-accederea-in-play-off-cu-nemtenii-otelul-este-un-exemplu-ca-se-poate-19274875

Narcis POHOAȚĂ 25 Jun. 2023, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă