Utiștii, motivați cu prime atractive pentru a reveni pe loc promovabil. Jucătorii lui Roșu se vor umple de bani dacă o țin din victorie în victorie

Marius ANGHEL 13 Apr. 2017, 11:46 Liga 2
Utiștii, motivați cu prime atractive pentru a reveni pe loc promovabil.** Jucătorii lui Roșu se vor umple de bani dacă o țin din victorie în victorie

Discursul motivațional de la începutul săptămânii al conducerii clubului UTA în vestiar a venit la „pachet” cu un sistem de premiere cu adevărat… motivant. Astfel, utiștii au fost informați că prima de victorie la meciul de sâmbătă, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, se dublează. Asta înseamnă că, învingând principala rivală la locul 2 în clasamentul ligii secunde, fiecare titular va încasa automat câte 800 de lei, rezervele utilizate câte 600 de lei, iar cele care rămân pe bancă vor beneficia de câte 400 de lei, scrie Sport Arad.

Totodată, Gligor și compania au șansa să treacă la nivelul următor, adică primă triplă în deplasarea de la București, cu Juventus. Asta înseamnă că fiecare jucător din primul „unsprezece” ia câte 1.800 de lei, rezerva utilizată – 1.350, iar cea neutilizată 900 de lei, în cazul în care arădenii bat liderul în Colentina.

Dacă totul merge „uns”, cu Olimpia prima de acasă se înmulțește cu patru, cea de la Călărași cu cinci și tot așa. În caz că bat tot până la final, prima cu Chindia Târgoviște va fi de opt ori mai mare decât una normală.

Bineînțeles, sistemul de premiere este valabil doar în cazul victoriilor pe linie. Dacă șirul e întrerupt la un moment dat, iar echipa păstrează șanse de promovare în Liga 1, se reia totul de la început.

Sursa: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 13 Apr. 2017, 11:46 Liga 2
Pe aceeași temă