UTA stă pe un butoi de pulbere. Manea a refuzat să se antreneze, iar Rus e liber să plece

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 12:16 Liga 2
UTA stă pe un butoi de pulbere.** Manea a refuzat să se antreneze, iar Rus e liber să plece

Restanțele salariale de două luni și jumătate, cât și neachitarea primelelor de joc aferente primăverii fotbalistice în Liga a 2-a au dus la tensiuni în cadrul lotului echipei UTA Bătrâna Doamnă chiar în startul noului sezon. Nemulțumirile sunt pe cale să ducă la câteva despărțiri importante de jucători care campionatului trecut au contribuit din plin la ascensiunea clubului până la barajul de promovare.

Potrivit Sport Arad, primul jucător care s-a revoltat față de nerespectarea promisiunilor de către conducerea UTA a fost Alexandru Manea (26 ani). Fundașul a refuzat să se antreneze marți dimineață și chiar și-ar fi luat rămas bun de la colegi, asta după ce luni seară șefii clubului nu au reușit să lămurească absolut nimic cu privire la încasarea restanțelor bănești.

Un alt jucător care și-a exprimat nemulțumirea a fost Ciprian Rus (25 ani). Potrivit aceleiași surse, atacantul e liber să-și aleagă viitoarea destinație începând de marți, asta după ce i s-a semnat dezlegarea de club chiar ieri dimineață.

În plus, nu e exclus să mai asistăm și la alte despărțiri surprinzătoare în perioada următoare. Numele vehiculate mai sunt cele ale lui Dumitru Copil și Bogdan Burlă.

Alexandru Manea a jucat în sezonul trecut al Ligii 2 pentru UTA Bătrâna Doamnă în 30 de meciuri, toate ca titular, în această perioadă înscriind și 5 goluri. De partea cealaltă, Ciprian Rus a evoluat în 33 de partide și a înscris de 9 ori, trei dintre reușitele sale fiind în meciurile de baraj pentru promovare.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 10 Aug. 2016, 12:16 Liga 2
Pe aceeași temă