UTA e la al doilea eșec din play-off, dar Florin Ilie nu dezarmează: ”Luăm cele trei puncte cu Argeș și sărbătorim alături de fani”. Care a fost strategia cu Rapid

Autor: Andrei PASCU Publicat: 26 Jul. 2020, 21:11 Actualizat: 26 Jul. 2020, 21:56 Liga 2

UTA a pierdut al doilea meci din play-off-ul Ligii 2, 1-2 cu Rapid, deși avea nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a merge în Liga 1. Florin Ilie, fundașul central al arădenilor, nu este însă alarmat de situație și este conștient că șansele echipei lui de a urca în prima divizie sunt foarte mari, mai ales că UTA poate promova și prin jocul rezultatelor din această a patra etapă. Dacă Petrolul se impune în fața celor de la Campionii FC Argeș, arădenii au asigurat unul din primele două locuri.

Florin Ilie: ”Ne-am gândit la victorie, pentru că atunci când joci la egal niciodată nu îți iese”

UTA nu a jucat meciul cu Rapid la egal, a declarat Florin Ilie, ci a încercat să obțină toate punctele puse în joc. Laszlo Balint a făcut o strategie bazată pe atac. Liderul Ligii 2 a condus cu 1-0 la pauză, dar în partea secundă Rapid a revenit și a punctat de două ori.

Din păcate, ceea ce ne-am propus în seara asta nu ne-a ieșit. Am vrut să câștigăm, am făcut o primă repriză destul de bună, dar se pare că avantajul de 1-0 nu a fost suficient să luăm cele trei puncte. Nu ne-am gândit la meci egal, chiar dacă puteam să promovăm și așa. Ne-am gândit la victorie, pentru că atunci când joci la egal niciodată nu îți iese. Un punct ne ajuta să fim în prima ligă, dar asta este, mergem mai departe. Mai sunt trei puncte în joc, mergem la Pitești să le luăm.

O să urmărim și celelalte rezultate, așa a fost mereu în acest play-off, dar după momentele grele am reușit să ne ridicăm și să facem meciuri bune. Luăm cele trei puncte cu Argeș și sperăm să sărbătorim alături de fani”, a declarat Florin Ilie la DigiSport.

Apărarea din care face parte și Florin Ilie a încasat două goluri și în meciul cu Rapid. Cu Turris Oltul a primit patru, iar cu Petrolul a încasat un gol. În sezonul regulat, în 11 jocuri disputate la Arad, UTA a primit un singur gol. În trei jocuri de play-off, defensiva lui Laszlo Balint a încasat șapte goluri. Foto: Ciprian Petcuț / Sport Pictures

UTA are trei puncte peste Turris Oltul, dar și un meci mai mult 

UTA a jucat patru meciuri în acest play-off și a obținut patru puncte (o victorie, un egal și două înfrângeri). Este pe primul loc, cu 29 de puncte, iar în ultima etapă merge pe terenul celor de la Campionii FC Argeș.

Clasamentul Ligii 2:

  1. UTA- 29 puncte; patru meciuri
  2. Turris Oltul- 25 puncte; trei meciuri
  3. Rapid- 24 puncte; patru meciuri
  4. CS Mioveni- 24 puncte; trei meciuri
  5. Campionii FC Argeș- 23 puncte; trei meciuri
  6. Petrolul- 22 puncte; trei meciuri

Foto: Leczki Jozsi (Mediafax Foto) și Ciprian Petcuț (Sport Pictures)

Autor: Andrei PASCU Publicat: 26 Jul. 2020, 21:11 Actualizat: 26 Jul. 2020, 21:56 Liga 2
Pe aceeași temă