Unirea Ungheni, cinci meciuri fără gol marcat în campionat. Nou-promovata nu a înscris în Liga 2 până acum și a mai pierdut un meci, cu FCU Craiova. Reacția antrenorului Eusebiu Tudor

Andrei PASCU 13 Sep. 2024, 15:57 Liga 2
Unirea Ungheni, cinci meciuri fără gol marcat în campionat. Nou-promovata nu a înscris în Liga 2 până acum și a mai pierdut un meci, cu FCU Craiova. Reacția antrenorului Eusebiu Tudor

Unirea Ungheni a rămas singura echipă fără gol marcat în Liga 2 și după etapa a 6-a, după cinci meciuri disputate în campionat. Nou-promovata, în meciul care a deschis runda, cu FCU Craiova, din Bănie, a cedat cu 0-2.

Un gol pe repriză a încasat formația lui Eusebiu Tudor, iar în clasament rămâne cu doar 2 puncte, în urma unor rezultate albe cu CS Mioveni și CSC Șelimbăr.

Unirea Ungheni a mai pierdut un meci în Liga 2, 0-2 cu FCU Craiova

Două faze fixe au decis partida dintre FCU Craiova și Unirea Ungheni. Scorul a fost deschis în prima repriză, după numai 9 minute, când a marcat Claudiu Bălan, în urma unui corner, cu o reluare cu latul din șase metri. Apoi, scorul final a fost stabilit de Nestorly Lumbu, în minutul 71, care a marcat cu capul în urma unei lovituri libere.

  • Unirea Ungheni, contra FCU Craiova: Geantă – Chinteș, Noiesse, Popa, Barstan – Șerban (Horșia 80′), Tihonen (Cruceru 66′), Savin, Bîrnoi (Fulop 54′) – Astafei (Zukanovic 80′), Haiduc (Magyari 54′).
    Rezerve neutilizate: Ganea, Blidărean, Ciubotaru, Coza.

Eusebiu Tudor s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa lui nu a marcat nici de această dată și că, mai mult, a mai bifat o înfrângere în Liga 2. El a ținut să remarce și faptul că Unirea Ungheni, în cinci meciuri disputate până acum în campionat, doar pe unul l-a disputat pe teren propriu.

Din păcate, astăzi am fost taxați, am pierdut jocul la fazele fixe, am luat două goluri. Am încercat să jucăm, nu sunt genul de antrenor care apelează la ′autobază′. Sunt stresat că încă nu am reușit să marcăm în acest campionat. În fiecare meci am avut cel puțin patru ocazii clare. Mă îngrijorează că nu marcăm, dar nu cred că am arătat ca o echipă slabă.

Un singur meci am jucat acasă în acest start de sezon, în restul am jucat doar în deplasare. În patru deplasări, am reușit să obținem două puncte, din două egaluri. Alta e să joci acasă, la Ungheni, alta e să te duci prin alte părți”, a spus Eusebiu Tudor, conform DigiSport.

Unirea Ungheni, singura echipă din Liga 2 fără gol marcat

Unirea Ungheni se află pe locul 20 din 22 de echipe în clasament, cu 2 puncte acumulate. Însă, are doar cinci meciuri disputate în cele șase runde scurse, pentru că duelul cu Corvinul Hunedoara va avea loc la altă dată, pentru că gruparea lui Florin Maxim era angrenată în meciurile din cupele europene.

Sub Unirea Ungheni se mai află doar Corvinul Hunedoara (1 punct, două meciuri disputate) și Viitorul Pandurii (1 punct, cinci meciuri disputate). Deasupra nou-promovatei se află Metalul Buzău, CSM Focșani și AFC Câmpulung Muscel, toate cu 3 puncte și cu cinci meciuri disputate.

În pauza competițională, Unirea Ungheni a jucat un meci amical cu Universitatea Cluj, la Cluj, sâmbătă, 7 septembrie. Duelul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Foto: FCU Craiova

Andrei PASCU 13 Sep. 2024, 15:57 Liga 2
Pe aceeași temă