Unirea Slobozia, una din surprizele plăcute ale startului de sezon în Liga 2. Ilie Lemnaru are mare încredere în jucători, dar pune și presiune: ”Echipa poate să ofere mai mult”

Andrei PASCU 30 Aug. 2021, 16:02 Liga 2

Unirea Slobozia este una dintre surprizele acestui start de campionat al Ligii a 2-a. E printre puținele echipe care nu au pierdut până acum, iar încrederea în tabăra formației pregătite de Adrian Mihalcea e mare. Ilie Lemnaru, președintele clubului, a declarat și a promis că echipa va arăta și mai bine.

Ilie Lemnaru: ”Cred că echipa asta poate să ofere mult mai mult”

Dacă sezonul trecut Unirea Slobozia abia se salva de la retrogradarea în Liga 3, acum vrea să termine cel puțin la mijlocul clasamentului.

Conducătorul formației din Slobozia a afirmat că aceasta va pune și mai mari probleme în rundele care urmează, când jocul se va regla și mai bine, după transferurile numeroase premergătoare startului de campionat.

Ilie Lemnaru a recunoscut și faptul că jucătorii sunt motivați suplimentar, existând prime pentru victorii.

”Am crezut mereu că putem progresa și că putem urca de la sezon la sezon. Așa am crezut tot timpul, de când conduc echipa. Am luat-o pas cu pas, în continuare cred că echipa asta poate să ofere mult mai mult. Cu siguranță vom pune probleme adversarelor.

(N.r. – Despre primele jucătorilor) În momentul în care câștigă, vin și banii. Au fost atrași sponsori… la noi bonusurile vin din fondurile noastre. Orice victorie e importantă pentru noi”, a declarat Ilie Lemnaru, la Metropola TV.

Ilie Lemnaru, îmbrățișat de jucători la finalul barajului cu Fotbal Comuna Recea, în urma căruia Unirea Slobozia se salva de la retrogradarea în Liga 3. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ilie Lemnaru, despre partida cu Astra: ”Trebuie să fim mulțumiți de rezultat”

Intervenția lui Ilie Lemnaru a venit după cel mai recent meci al Unirii Slobozia, cu Astra, terminat la egalitate, 1-1. La fel ca antrenorul Adrian Mihalcea, conducătorul a declarat că este un punct care contează destul de mult, precizând că, în ciuda faptului că Astra a pornit cu -8 puncte în campionat, a reușit să se redreseze și a avut evoluții foarte bune.

În partida de la Giurgiu, dintre Astra și Unirea Slobozia, golurile au fost marcate de Alexandru Ionuț Stoica (minutul 5) pentru oaspeți și Robert Grecu (minutul 71) pentru gazde.

”Dacă ne luăm după numele echipei cu care am jucat, Astra Giurgiu, zic că trebuie să fim mulțumiți de rezultat. Dacă ne uităm pe clasament, e un clasament mincinos. Astra a plecat cu -8 puncte, nu trebuie să uităm că a făcut 8 puncte. E o echipă bună, care joacă fotbal, care nu renunță până în ultimul minut.

Am avut ocazii foarte mari, am lovit de două ori bara. Pot să spun că e un rezultat echitabil. Putea meciul să se termine și cu victoria noastră, și cu victoria lor. Dacă la Brașov ne-au intrat toate ocaziile, acum cu Astra nu ne-au mai intrat. Am avut trei-patru ocazii mari de tot. 

(N.r. – Despre Alexandru Ionuț Stoica) Mă bucur că marchează, marchează aproape meci de meci, are trei goluri. Mă bucur și pentru el, dar fără muncă nu poate să ajungă în momentul de față să ducă la capăt un meci. Mai are de muncă, pentru că prin minutul 60 obosește. Eu zic că se va pune la punct și va ajunge să joace în Liga 1”, a mai declarat Ilie Lemnaru.

  • Alexandru Ionuț Stoica (21 de ani) este împrumutat din Liga 1, de la FC Voluntari, până la finalul acestei stagiuni. El a marcat de trei ori în patru meciuri din Liga 2, în care a fost utilizat. A punctat contra formațiilor CS Comunal Șelimbăr, FC Brașov și Astra.

Unirea Slobozia, fără eșec după cinci runde din Liga 2 

Unirea Slobozia a terminat etapa a 5-a pe locul 6, cu 11 puncte, obținute în urma a trei victorii și două rezultate de egalitate.

În etapa a 6-a, formația lui Mihalcea va evolua acasă cu Petrolul, după care le va întâlni pe Concordia Chiajna (deplasare), FC Hermannstadt (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Politehnica Timișoara (acasă) și FC Buzău (deplasare).

Foto: George Filip / Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-ajuns-la-13-puncte-dupa-cinci-etape-iar-daniel-oprita-e-tot-mai-multumit-reactia-antrenorului-dupa-jocul-cu-ripensia-si-planurile-pentru-pauza-pricinuita-de-actiunile-nationalelor-19198646

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-mirajul-ligii-1-l-a-atras-ca-un-magnet-pe-albert-stahl-si-a-semnat-cu-rapid-cat-a-incasat-astra-19198619

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isi-pierde-fc-hermannstadt-presedintele-danut-coman-este-alesul-lui-nelutu-varga-la-cfr-cluj-unde-va-face-din-nou-echipa-cu-bogdan-mara-19198609

Andrei PASCU 30 Aug. 2021, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă