Unirea Slobozia a remizat cu Astra, dar pe Adrian Mihalcea îl năpădesc alte gânduri: ”Mă încurcă teribil”. Urmează vremuri grele în campionat

Unirea Slobozia a ajuns la al doilea egal consecutiv în Liga 2, după etapa a 5-a. Formația lui Adrian Mihalcea a făcut 1-1 pe terenul Astrei, la Giurgiu, dar antrenorul oaspeților nu a fost nemulțumit de rezultat, chiar dacă echipa din Slobozia a condus cu 1-0.

Unirea Slobozia a preluat conducerea încă din startul meciului, din minutul 5, când a reușit să marcheze prin Ionuț Stoica. Acesta a fost și scorul pauzei, iar Astra a reușit să egaleze când mai erau 19 minute din timpul regulamentar, în minutul 71, prin Robert Grecu, care a marcat un gol spectaculos, din afara careului.

Adrian Mihalcea, mulțumit de punctul cu Astra

Adrian Mihalcea vede rezultatul drept unul bun, mai ales că Unirea Slobozia este una dintre echipele neînvinse în acest start de campionat. A semnalat și un punct în minus al jucătorilor săi, anume finalizarea. Dacă ar fi fost mai atenți la anumite faze, în care s-au aflat în poziții bune de a marca, atunci Mihalcea crede că Unirea Slobozia putea pleca de la Giurgiu cu toate punctele.

Am câștigat un punct în deplasare. Eu nu mă feresc… după poziția în clasament a celor de la Astra, aveau un număr de puncte în ultimele etape, egal cu al nostru. E o echipă bună, o echipă tânără, care joacă. Am luat un punct, am fi putut să luăm cele trei puncte, dar nu pot să nu remarc efortul băieților.

Poate că dacă eram mai atenți la finalizare, am fi avut trei puncte. Noroc, ghinion, asta face parte din fotbal. Vom avea și noi noroc, am avut și vom avea, de asta nu mă feresc. Suntem într-un moment bun după cinci meciuri, nu am pierdut, iar acesta e un lucru extrem de bun. Ne vom pregăti pentru următoarele etape”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea se teme de seria de șase meciuri de foc, cu pretendente la promovare 

Deși va veni o pauză peste Liga 2, pricinuită de acțiunile echipelor naționale, Adrian Mihalcea nu crede că momentul e în avantajul formației sale, mai ales că va juca în Cupa României.

Referitor la campionat, Adrian Mihalcea a scos în evidență faptul că pentru Unirea Slobozia va urma o serie dificilă de partide, peste adversarii pe care i-a avut până acum.

Nu vine deloc bine această pauză, pentru că noi nu avem o pauză de două săptămâni. Avem iar un meci de Cupa României, recunosc că mă încurcă teribil. Și astăzi am suferit din punct de vedere fizic, pentru că la mijloc de săptămână am jucat în Cupa României. Nu suntem pregătiți să avem trei meciuri de intensitate în câteva zile.

Mă va încurca, dar băieții au două zile libere și vom relua pregătirile. Vom da minute, astfel încât toată lumea să evolueze și în meciul de Cupa României. Pentru jocurile de campionat, vom avea o serie de meciuri destul de grea, dar ne vom pregăti”, a încheiat Mihalcea discuția cu Liga2.ro.

Unirea Slobozia joacă împotriva Petrolului în etapa a 6-a 

Referitor la cele șase meciuri din campionat la care a făcut referire Adrian Mihalcea, Unirea Slobozia va întâlni numai echipe care au anunțat că vor să promoveze în Liga 1 la finalul acestui campionat.

În etapa a 6-a, formația lui Mihalcea va evolua acasă cu Petrolul, după care le va întâlni pe Concordia Chiajna (deplasare), FC Hermannstadt (acasă), ”U” Cluj (deplasare), Politehnica Timișoara (acasă) și FC Buzău (deplasare).

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/masacru-in-liga-2-unirea-constanta-calcata-in-picioare-de-fc-buzau-intr-un-meci-in-care-a-jucat-cu-juniorii-iar-deplasarea-s-a-facut-in-ziua-duelului-afirmatii-socante-ale-lui-dumitru-faitas-19198109

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fostul-primar-al-unei-comune-numit-administrator-special-la-dunarea-calarasi-19198012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-la-al-patrulea-joc-in-cinci-etape-in-care-intalneste-nou-promovate-cosmin-petruescu-abia-asteapta-intalnirea-din-ghencea-cu-steaua-din-punctul-meu-de-vedere-este-cel-mai-usor-mec-19197985

 

Pe aceeași temă