Unirea Slobozia s-a decis în privința antrenorului principal care va conduce echipa cel puțin până la finalul sezonului

Marius ANGHEL 15 Mar. 2023, 12:14 Liga 2
Unirea Slobozia s-a decis în privința antrenorului principal care va conduce echipa cel puțin până la finalul sezonului

Unirea Slobozia a rămas fără antrenorul principal Constantin Enache după ce s-a ratat accederea în play-off-ul Ligii 2 în ultima etapă. Echipa ialomițeană nu va căuta un alt antrenor pentru a acoperi locul lăsat liber de demisionar, ci va opta, pentru puțin până la finalul sezonului, pe un antrenor din propria curte, un om de-al casei.

Enache Costea revine în postura de antrenor principal, rol pe care l-a mai avut în trecut, inclusiv în Liga 2.

Enache Costea, promovat din nou în postura de antrenor principal al Unirii Slobozia

Având în vedere că Unirea Slobozia nu va avea probleme în a se salva de la retrogradare în această ediție de campionat în care a ratat accederea în play-off în ultima etapă a sezonului regular, înaintea celor șase meciuri pe care le care de disputat având zece puncte în fața clasatei pe locul care duce la barajul de menținere, Metaloglobus, conducerea clubului ialomițean a decis să meargă pe mâna unui om din vechiul staff tehnic.

Astfel, antrenorul secund Enache Costea redevine antrenor principal, el fiind cel care în 2020 a promovat echipa în Liga 2. A condus-o și în eșalonul secund în prima parte a ediției 2020-2021, ulterior fiind readus ca ”principal” Adrian Mihalcea, iar el a trecut ca ”secund” în stafful fostului atacant dinamovist, atribuție pe care a mai avut-o și în primul mandat la Slobozia al lui Mihalcea.

După plecarea lui Mihalcea la Chindia, în vară, Costea a rămas ca ”secund” al nou-venitului Constantin Enache.

Potrivit Info Ialomița, Romeo Soare, director sportiv până acum în rapoartele de joc, îl va ajuta pe Costea din postura de antrenor secund, Iulian Ichim este preparator fizic, iar Cezar Lungu este antrenor cu portarii.

Unirea Slobozia debutează acasă în play-out, cu CS Comunal Șelimbăr

Clasată pe locul 7 la finalul sezonului regular, Unirea Slobozia a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, acolo unde e lider, cu 31 de puncte.

Le va avea adversare în lupta pentru menținerea în eșalonul secund pe CSM Slatina (27 puncte), FK Miercurea Ciuc (26), CS Comunal Șelimbăr (24), Metaloglobus București (21), Minaur Baia Mare (16) și Politehnica Timișoara (13). Ialomițenii trebuie să evite ultimele trei poziții, Metaloglobus, aflată pe locul de baraj de menținere fiind la zece puncte în spate.

Unirea începe play-out-ul cu un meci pe teren propriu cu CS Comunal Șelimbăr, partida fiind programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

Marius ANGHEL 15 Mar. 2023, 12:14 Liga 2
Pe aceeași temă