Unirea Slobozia revine la treabă și a stabilit perioada de pregătire. Cantonamentul are loc în România, iar Adrian Mihalcea a programat șase amicale

Andrei PASCU 11 Jan. 2022, 17:35 Liga 2
Unirea Slobozia revine la treabă și a stabilit perioada de pregătire. Cantonamentul are loc în România, iar Adrian Mihalcea a programat șase amicale

Unirea Slobozia revine la treabă miercuri, 12 ianuarie, în vederea abordării părții a doua a campionatului Ligii a 2-a. Adrian Mihalcea a trasat întreaga perioadă premergătoare primei partide oficiale din 2022, cantonamentul și meciurile amicale.

Unirea Slobozia, cantonament în țară, la Snagov 

Unirea Slobozia va efectua pregătirea pe plan local în primele două săptămâni, pentru ca mai apoi să desfășoare un stagiu de pregătire la Snagov. După cum antrenorul Adrian Mihalcea a afirmat pentru Liga2.ro, în această iarnă nu s-a luat în calcul plecarea într-un cantonament în afara țării.

Pentru că formația din Slobozia nu are obligativitatea calificării în play-off-ul de promovare, ”principalul” a decis alături de conducere că nu ar fi relevant efortul financiar pentru o deplasare în afara României. Astfel, Unirea Slobozia va merge la Snagov.

Unirea Slobozia, amicale cu Petrolul, Unirea Constanța și patru echipe din Liga 3 

În schimb, Adrian Mihalcea a reușit să cadă de acord asupra unor amicale, în număr de șase, până la etapa a 17-a a sezonului regular, prima din 2022, cu Dacia Unirea Brăila, din deplasare.

În intervalul 22 ianuarie – 10 februarie, Unirea Slobozia va disputa meciuri de verificare cu Înainte Modelu, CSM Fetești, Petrolul, Academica Clinceni 2, Unirea Constanța și Rapid 2. Așadar, două teste cu formații din Liga 2 și patru cu echipe din Liga 3.

”REÎNCEPEM MUNCA!

Mâine, 12 ianuarie, echipa noastră se va reuni și va începe pregătirea pentru reluarea campionatului. După 2 săptămâni de pregătire în localitate, băieții vor pleca în zona Snagov, unde vor efectua un cantonament la baza sportiva Izvorani !

In urmatoarea perioada de pregătire și in cadrul stagiului de pregătire, Unirea Slobozia va disputa câteva partide amicale care vor fi, după cum urmează:

22 ianuarie   2022 / vs  Ínainte Modelul
26 ianuarie   2022 / vs. CSM Fetești
29 ianuarie   2022 / vs.  Petrolul Ploiești
03 februarie 2022/  vs   Academica Clinceni 2
05 februarie 2022/  vs   Unirea Constanța
10 februarie 2022/  vs   Rapid București 2

Orele partidelor de verificare și eventualele modificări în programul echipei vor fi anunțate aici pe Facebook”, se precizează pe pagina de Facebook a Unirii Slobozia.

Unirea Slobozia, două plecări 

Unirea Slobozia nu a făcut multe modificări la nivelul lotului, nefiind înregistrată vreo achiziție până acum, deși sunt negocieri cu doi fotbaliști. În schimb, s-a renunțat la doi jucători, la atacantul Cosmin Turcu (27 de ani) și mijlocașul Marius Savu.

Unirea Slobozia, la patru puncte de play-off 

Unirea Slobozia iernează pe locul 8 în Liga 2, cu 24 de puncte, la patru puncte de locurile 5 și 6, FC Buzău și Steaua. În ultima etapă din 2021, formația lui Mihalcea a trecut cu 2-0 de Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

În 2022, Unirea Slobozia le va mai întâlni în sezonul regular pe Dacia Unirea Brăila (deplasare), Dunărea Călărași (deplasare) și Ripensia (acasă).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lotul-se-ingrasa-la-fc-brasov-iar-una-dintre-prezente-e-contestata-calin-moldovan-a-avut-la-antrenament-38-de-jucatori-19216100

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-fosti-jucatori-de-la-fc-hermannstadt-la-reunirea-selimbarului-ousmane-viera-si-lucian-buzan-eugen-beza-vorbeste-despre-planurile-echipei-sibiene-in-perioada-de-pregatire-si-partea-a-doua-a-ligi-19216059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistii-petrolului-incarcati-de-suporteri-takayuki-seto-e-prima-data-cand-mi-se-intampla-asa-ceva-mesajul-liderului-eugeniu-cebotaru-si-prima-impresie-a-lui-19216060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-prima-reactie-dupa-plecarea-lui-razvan-onea-la-rapid-e-un-castig-foarte-bun-pentru-club-florin-briaur-nu-mai-voia-sa-joace-la-liga-2-19216045

Andrei PASCU 11 Jan. 2022, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă