Unirea Slobozia nu vrea să facă act de prezență în play-off, deși a pierdut la debut. Președintele Ilie Lemnaru, analiza următoarelor nouă meciuri

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 16:51 Liga 2
Unirea Slobozia nu vrea să facă act de prezență în play-off, deși a pierdut la debut. Președintele Ilie Lemnaru, analiza următoarelor nouă meciuri

Unirea Slobozia nu își pune mari speranțe într-o eventuală promovare în Liga 1 sau prinderea unui loc de baraj. Atingerea play-off-ului a produs o bucurie enormă în jurul echipei, iar în interior toată lumea este deja mulțumită de performanța din acest sezon.

La început de campionat se vorbea despre salvarea de la retrogradare fără emoții, dar Unirea Slobozia a ajuns, în cele din urmă, să joace chiar în play-off. În grupa pentru promovare, stafful tehnic și jucătorii vor încerca să ia fiecare partidă ca pe o experiență, în vederea abordării stagiunii următoare.

Unirea Slobozia, cu condiția depășită. Reacția lui Ilie Lemnaru: ”Am realizat o performanță deosebită” 

După ce Adrian Mihalcea a recunoscut acest aspect, a venit rândul președintelui Ilie Lemnaru să împărtășească aceeași impresie. Unirea Slobozia știe că și-a depășit condiția și va încerca să scoată cât poate de mult din fiecare meci cu adversarele din play-off.

A fost un sezon reușit din toate punctele de vedere. Dacă sezonul trecut am reușit menținerea în Liga 2, în acest campionat echipa s-a auto-depășit, reușind o performanță deosebită prin calificarea în play-off competiției. Felicit echipa și stafful tehnic pentru rezultatele obținute și, în același timp, mulțumesc tuturor celor care fac parte din familia Unirea Slobozia.

Vom trata toate meciurile din play-off la fel de serios ca până acum, vrem să arătăm tuturor că nu am ajuns aici din întâmplare și ne vom bucura de fiecare rezultat pozitiv”, a spus Ilie Lemnaru, citat de Info Ialomița.

Unirea Slobozia, deocamdată ultima în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia a terminat pe locul 6 sezonul regular, pe ultima poziție care asigura prezența în play-off. Echipa lui Adrian Mihalcea a intrat în grupa pentru promovare cu 33 de puncte, punctaj pe care îl are și acum, după prima rundă a grupei pentru promovare. A pierdut duelul de debut cu FC Hermannstadt, din deplasare, cu scorul de 0-2.

Unirea Slobozia e la cinci puncte de locul 4, de baraj, ocupat de Steaua, dar până la ”militari”, pe 5, se află Concordia Chiajna, cu 37 de puncte. În runda a 2-a a play-off-ului, Unirea Slobozia va juca împotriva Universității Cluj, pe teren propriu.

Toate echipele (n.r. – din play-off) sunt foarte bune, au loturi extraordinare. Noi, din păcate, suferim și la capitolul acesta. Avem probleme noastre de efectiv. Dar am luptat până aici ca să atingem play-off-ul și trebuie să ne batem cu astfel de echipe și trebuie să facem tot posibilul să ne ridicăm la un nivel al jocului mult mai bun.

Nu vreau să fim echipa care nu reușește să facă vreun punct în acest play-off, așa că vom munci în continuare. Dar trebuie să fim conștienți că valoare celorlalte echipe este exact ca cea a celor de la Hermannstadt”, spunea antrenorul Unirii Slobozia, Adrian Mihalcea, despre lupta la play-off, după eșecul cu FC Hermannstadt.

Foto: Valentin Macrea (Sport Pictures) și Petronel Tudor (Info Ialomița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-spune-mersi-ca-slobozia-a-pierdut-doar-cu-doua-goluri-meciul-cu-fc-hermannstadt-nu-am-avut-o-atitudine-demna-de-nivelul-competitiei-poate-am-si-dormit-un-pic-19224060

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-va-arata-diferit-in-ultimele-runde-din-play-out-planurile-lui-cristian-pustai-ne-trebuie-o-familie-cu-personalitate-mai-mare-cu-individualitati-peste-media-ligii-2-19224407

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-pop-a-revenit-in-lotul-echipei-unirea-dej-dupa-sase-luni-dificile-fotbalistul-a-povestit-prin-ce-a-trecut-a-fost-cea-mai-grea-perioada-din-viata-mea-colegii-m-au-imbratisat-19224399

https://liga2.prosport.ro/seria-1/silviu-pana-a-reinceput-alergarile-vestea-e-buna-pentru-petrolul-dar-sansele-ca-mijlocasul-sa-mai-evolueze-in-acest-sezon-sunt-in-continuare-scazute-19224391

Răzvan STÎNGĂ 23 Mar. 2022, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă