Adrian Mihalcea, explozie de bucurie după ce a calificat Unirea Slobozia în play-off: ”E fantastic!”. Cum și-a motivat jucătorii înaintea ”finalei” cu Ripensia și planul care-l face să viseze departe: ”Dacă reușim, e extraordinar”

Unirea Slobozia a produs miracolul, datorită și jocurilor rezultatelor, și s-a calificat în play-off-ul din Liga 2 în ultima etapă. A învins cu 1-0 Ripensia, prin golul lui Christo Bolohan din minutul 29, astfel că va lupta pentru promovare. Adrian Mihalcea a fost ca o explozie de bucurie la interviuri.

  • Rezultatele din ultima etapă a sezonului regular sunt AICI.

Antrenorul Unirii Slobozia a avut pulsul ridicat și la finalul partidei, la prima reacție de la finalul jocului cu timișorenii, și e decis să facă fapte mari și în grupa pentru promovare.

Adrian Mihalcea: ”Cu noroc, trebuie să recunoaștem, am reușit să prindem un loc de play-off”

Fostul atacant dinamovist a lucrat excelent și la moralul jucătorilor, cărora le-a spus înaintea partidei că oricum performanța din acest sezon e la nivelul pe care l-a așteptat și că orice rezultat cu Ripensia l-ar fi făcut mândru.

Însă, fotbaliștii săi au dus lucrurile la final și au reușit, iată, să califice Unirea Slobozia în play-off, ceea ce poate fi catalogat drept o surpriză foarte mare, mai ales că nici pe hârtie șansele nu erau prea pronunțate, ba din contră.

E fantastic! E fantastic pentru că suntem o echipă dintr-un oraș mic, cu un buget sub primele 10 echipe, dar cu inimă bună, cu organizare bună. Cu noroc, trebuie să recunoaștem, am reușit să prindem un loc de play-off, la masa bogaților să spunem. Băieții au fost felicitați înainte de meci pentru ce au făcut până acum.

Acum suntem obligați să mergem mai departe. Ne-am atins obiectivul, trebuie mergem mai departe. Dacă mergem la baraj, e fantastic, dacă nu reușim e extraordinar. Îmi doresc să dăm un baraj de promovare. Nu vreau să spun mai mult, nu cred că putem promova direct, dar să ajungem la baraj… mai ales că Steaua nu are dreptul să promoveze.

Faptul că am atins play-off-ul e ca o promovare”, a spus Adrian Mihalcea imediat la finalul jocului de la Slobozia, pentru Liga2.ro.

  • Unirea Slobozia, cu Ripensia: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă (Gab. Lazăr 85’), Cruceru – Mustacă (Greu 73’), Bolohan (Dorobanțu 90’), Afalna (Trașcu 90’) – Gulceac (Gherghiceanu 73’).
    Rezerve neutilizate: Ciupercă – Seb. Ivan, Rob. Silaghi, Mih. Lemnaru.

Adrian Mihalcea visează la barajul de promovare

Adrian Mihalcea, la fel cum a spus și mai sus, speră la un loc de baraj, mai ales că Steaua, calificată și ea în play-off, nu are drept de promovare iar astfel cinci echipe vor juca pentru un loc în top patru la finalul play-off-ului.

Mihalcea a făcut și un exercițiu de imaginație în ceea ce privește un eventual baraj cu Dinamo.

Va fi extraordinar de dificil, dar e departe să mă gândesc la asta. Eu le doresc celor de la Dinamo să se salveze fără baraj. O Liga 1 fără Dinamo, FCSB, Rapid, ar fi mult mai tristă, dar vom vedea. Vreau să mă bucur acum și nu știu dacă îmi găsesc cuvintele. Vreau să îmi fac strategia pentru ce va urma.

Noi acum am avut strategia pentru trei meciuri, obiectiv nouă puncte, am realizat asta, și chiar dacă nu am fi mers în play-off am fi avut o liniște extraordinară și am fi pregătit anul următor mult mai bine. Acum, o să pregătim anul următor cu jocuri importante”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia începe play-off-ul de pe locul 6

Unirea Slobozia termină pe locul 6 sezonul regular, pe ultima poziție care asigură prezența în play-off. Echipa lui Adrian Mihalcea intră în grupa pentru promovare cu 33 de puncte, la șase de poziția a 5-a, Concordia Chiajna.

Victorii pe linie are Unirea Slobozia în 2022, în Liga 2. Înainte de victoria cu Ripensia, a mai trecut de Dacia Unirea Brăila, cu scorul de 3-0, și de Dunărea Călărași, scor 8-0.

A început sărbătoarea la Slobozia, la finalul meciului cu Ripensia

 

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Petronel Tudor (Info Ialomița)
Video: Unirea Slobozia

Pe aceeași temă