Unirea Slobozia nu se entuziasmează după victoria cu Rapid. Adrian Mihalcea: ”Sărbătorim cu apă”. Alte gânduri îl macină pe antrenor

Andrei PASCU 14 Mar. 2021, 16:55 Liga 2

Unirea Slobozia a trecut și ea de Rapid, în etapa a 19-a din Liga 2, cu 2-1. A ajuns la a doua victorie în acest an, aspect pozitiv ținând cont de faptul că până la finalul lui 2020 avea în dreptul ei doar trei succese.

Adrian Mihalcea: ”Trebuie să acumulăm în continuare puncte pentru a atinge obiectivul” 

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a afirmat la finalul meciului că este bucuros pentru cele trei puncte, dar că mai e mult de muncă, pentru salvarea de la retrogradare. De altfel, a părut mai mult apăsat de poziția din clasament și meciurile care mai sunt de jucat în sezonul regular, decât de succesul cu Rapid.

Rezultatele din acest an dau însă încredere celor de la Slobozia că pot spera la salvarea de la retrogradare.

”Pentru mine orice meci este important, mai ales că am intrat în acest sfârșit de campionat cu prea puține puncte. Noi cred că am fost echipa cea mai dezavantajată de retragerea celor de la Turris. Orice punct contează și sincer, la un moment, m-aș fi obișnuit și cu un punct, contra unei echipe foarte mature. Până la urmă sunt fericit că am analizat foarte bine, am analizat jocul foarte bine și peste toate acestea, jucătorii au avut inimă astăzi și felicitări lor.

E doar un meci, am câștigat meciul de acasă, dar trebuie să acumulăm în continuare puncte pentru a atinge obiectivul. Situația noastră nu e bună, dar să ne gândim ce s-ar fi putut întâmpla fără cele trei puncte. Adică e o situație la care noi lucrăm, sperăm să legăm jocurile, rezultatele bune și apoi vom ieși din această zonă.

Noi sărbătorim cu apă, pentru că de mâine ne apucăm de treabă, pentru meciul de sâmbătă, un meci care este extrem de important”, a spus Adrian Mihalcea, la microfonul DigiSport.

Unirea Slobozia a câștigat contra Rapidului cu golurile lui Constantin Toma din penalty, minutul 19, și Sory Ibrahim Diarra, minutul 73. Pentru giuleșteni a punctat Cătălin Hlistei, în minutul 53.

Unirea Slobozia, pe locul 15 în Liga 2 

Succesul cu Rapid a dus Unirea Slobozia la 19 puncte în 17 meciuri desfășurate în 19 etape. Se clasează pe locul 15 din 20 de echipe, iar până la finalul sezonului regular va mai juca împotriva a două echipe, Metaloglobus (acasă) și Pandurii (deplasare).

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto și Alexandru Paraschiv / Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 14 Mar. 2021, 16:55 Liga 2
Pe aceeași temă