Unirea Slobozia se gândește doar la victorie în primul meci oficial din 2024. Merge după puncte la Dumbrăvița. Ilie Lemnaru: ”Nu ne temem, ne mobilizăm și abordăm jocul cu echilibru, prudență și seriozitate”

Andrei PASCU 22 Feb. 2024, 15:29 Liga 2
Unirea Slobozia se gândește doar la victorie în primul meci oficial din 2024. Merge după puncte la Dumbrăvița. Ilie Lemnaru: ”Nu ne temem, ne mobilizăm și abordăm jocul cu echilibru, prudență și seriozitate”

Favorită la promovare după cum s-a desfășurat prima parte a sezonului, Unirea Slobozia reia Liga 2 cu un meci complicat, în deplasare, contra CSC Dumbrăvița. Partida va fi transmisă în format live-text pe Liga2.ro, sâmbătă, de la ora 11:00.

Ilie Lemnaru, președintele clubului din Ialomița, a prefațat confruntarea cu formația clasată pe locul 14 în ierarhia divizie secunde.

Meci cu CSC Dumbrăvița la reluarea campionatului

Conducătorul Unirii Slobozia, locul 3 în Liga 2, a fost mulțumit de cum s-a desfășurat prima parte a întrecerii și vrea, la fel ca Adrian Mihalcea, cât mai multe puncte în ultimele runde din sezonul regular.

Unirea Slobozia s-a numărat printre echipele din Liga 2 cu cele mai puține mutări la nivelul lotului, aducând trei jucător și plecând trei, astfel că antrenorul Adrian Mihalcea și stafful său tehnic mizează pe omogenitate.

Unirea Slobozia, situată pe locul 3 în Liga 2, la egalitate cu poziția secundă, este printre principalele favorite la promovarea din Liga 2. După 15 etape are 31 de puncte, iar, când mai sunt patru runde din sezonul regular, are nouă puncte avans peste locul 7, Steaua.

Ilie Lemnaru a prefațat partida din etapa a 16-a

Ilie Lemnaru a lăudat adversara echipei sale de sâmbătă, dar a precizat că Unirea Slobozia va merge la Dumbrăvița cu gândul la victorie, pentru trei puncte care îi vor accentua și mai mult șansele la o promovare istorică.

Suntem conștienți că pentru a avea șanse mai mari în lupta pentru promovare, trebuie să acumulăm cât mai multe puncte la sfârșitul sezonului regular.

Suntem foarte conștienți de importanța meciului, de dificultatea lui. Dumbrăvița este o echipă cu jucători buni, bine organizată. Nu ne temem, ne mobilizăm și abordăm meciul cu echilibru, prudență și seriozitate. CSC Dumbrăvița are și plusuri, și minusuri, vom ține cont de ele, cu abilitate și inteligență sper să le speculăm.

Este o echipă incomodă pe teren propriu, are particularitățile ei, trebuie să fim riguroși profesional și să nu ne abatem de la principiile antrenorului Adrian Mihalcea”, a prefațat meciul Ilie Lemnaru, conform Info Ialomița.

Adrian Mihalcea se concentrează pe ultimele runde din sezonul regular

La rândul său, după cum a declarat într-un dialog cu Liga2.ro săptămâna trecută, Adrian Mihalcea este conștient că Unirea Slobozia are șanse mari să joace cel puțin barajul de promovare, dar e concentrat pe o clasare cât mai bună, să obțină matematic accederea în play-off, iar apoi să obțină rezultate solide în grupa pentru accederea în prima divizie.

Va fi un play-off de foc! Dar, cu cât mai multe echipe fără drept de promovare în play-off, cu atât mai simplu, să zic așa, pentru cele care au drept și se califică în play-off. Dar, în orice fel s-ar desfășura, cu două-trei-patru echipe fără drept de promovare, va fi dificil.

Pe mine mă interesează primul meci din sezonul regular să îl câștig, să avem play-off-ul în mână, iar apoi vom vedea cum facem strategia. Dar, nu mă consider promovat, nu mă interesează decât cum vom juca noi.

Ne vom bate pentru promovare, e un culoar mai bun decât anii trecuți, dar nu suntem cu promovarea realizată”, spunea Adrian Mihalcea la 12 februarie.

După jocul contra CSC Dumbrăvița, în runda a 17-a Unirea Slobozia va întâlni, acasă, FK Miercurea Ciuc, sâmbătă, 2 martie, de ora 11:30.

Foto: Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noua-achizitie-pentru-campionii-fc-arges-19300210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/discutie-intre-andrei-nicolescu-adrian-popa-si-mihai-mironica-despre-steaua-19300151

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-o-poate-califica-in-mare-masura-in-play-off-pe-cs-mioveni-19300194

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-primeste-sambata-vizita-stelei-19300193

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-chindiei-despre-situatia-financiara-a-clubului-19300183

Andrei PASCU 22 Feb. 2024, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă