A fost mult până a pierdut primul meci! Unirea Slobozia, a doua înfrângere la rând după duelul cu Gloria Buzău. Adrian Mihalcea: ”De două partide nu jucăm ce trebuie. Când nu avem noroc, e greu”

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 06 Nov. 2023, 18:03 Liga 2

Unirea Slobozia este printre principalele favorite la promovarea în SuperLiga României, dacă luăm în calcul rezultatele și modul în care au arătat echipele în aproape 12 etape de Liga 2. Cu toate acestea, în ultimele două meciuri, formația lui Adrian Mihalcea a înregistrat eșecuri, singurele din campionat.

Unirea Slobozia a cedat cu același scor, 0-1, în fața formației Gloriei Buzău, pe teren propriu, în ultimul meci al rundei a 12-a.

Unirea Slobozia, eșec în partida cu Gloria Buzău, scor 0-1, în etapa 12 din Liga 2

Golul lui Valentin Dumitrache din minutul 27 a făcut diferența, iar Unirea Slobozia a înregistrat al doilea eșec al sezonului, care e și al doilea la rând în același timp. În etapa trecută, formația lui Adrian Mihalcea a cedat și contra Slatinei, în deplasare, cu același scor, 0-1.

Adrian Mihalcea a recunoscut că jocul nu a mers și că elevii săi au oferit câteva șanse bune de a marca pentru Gloria Buzău, pe lângă reușita lui Dumitrache. Problema Sloboziei în acest moment este reprezentată de accidentările celor doi fundași centrali de bază, Dmytro Pospelov și Alexandru Dinu.

  • Unirea Slobozia, în partida cu Gloria Buzău: D. Rusu – Aioanei, Ibrian, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă (Cojocari 67′), Ekollo – Dorobanțu (Vlăsceanu 46′), Afalna (Bîrnoi 46′), Atanase (Șt. Pacionel 46′) – Zukanovic. Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Melniciuc, Mih. Șandru, Gîrbăcea, Mih. Lemnaru.

Adrian Mihalcea, reacție după Unirea Slobozia – Gloria Buzău 0-1

”Principalul” fostului lider din Liga 2 din ultimele trei etape are încredere că măcar Pospelov se va recupera pentru ultimele trei meciuri din acest an. În caz contrar, va fi nevoit să improvizeze, ceea ce s-a întâmplat și cu Gloria Buzău.

O echipă solidă Gloria Buzău, o echipă care în prima repriză ne-a dominat la duelurile fizice. Am intrat într-o crispare, vorbeam de ceva timp de această pantă descendentă. Bine, glumind, bine că în momentul de față avem puncte, riscam să ieșim din obiectiv.

Ei au avut și în a doua repriză ocazii pe desfacerea noastră, de câteva meciuri nu jucăm ce trebuie. Când nu avem noroc, e greu!

Am stat bine în defensivă până acum două etape, când Dinu și Pospelov s-au accidentat. Am improvizat azi, Ibirian nu e niciodată fundaș central, dar nu avem ce face. Știam că lotul e foarte subțire, iar când am fost loviți în zona defensivă, am suferit.

Noi, până acum, defensiv am fost bine, dar vom încerca să îl recuperăm pe Pospelov. Dacă nu, vom antrena acești jucători, să facem față”, a spus Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro.

Mihalcea a condus Gloria Buzău în sezonul trecut al Ligii 2.

Unirea Slobozia, meciuri cu CFC Argeș, Concordia Chiajna și CSM Ceahlăul pe final de 2023

În urma celor 12 meciuri disputate în Liga 2, Unirea Slobozia are 24 puncte, fiind pe locul 3, cu trei puncte mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, dar la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

În etapa următoare, a 13-a, Unirea Slobozia va întâlni Campionii FC Argeș, în deplasare. Apoi, până la pauza dintre ani, le va mai întâlni pe Concordia Chiajna (deplasare) și Ceahlăul (acasă).

Mergem înainte, mai avem trei meciuri foarte grele până la pauză, iar atunci vom trage linie. Le-am transmis și jucătorilor că suntem într-o evaluare, iar de cei care nu vor da satisfacție, și asta le-am transmis și lor, ne vom despărți.

Dar, în momentul de față aceste trei jocuri vedem cum vor fi gestionate. Trebuie să scoatem cât mai multe puncte, să adunăm cel puțin 3-4 puncte în aceste etape”, a mai afirmat Mihalcea în dialogul cu Liga2.ro.

Înainte de acest joc, Unirea Slobozia avea cea mai bună defensivă, cu 4 goluri primite. Acum, după eșecul cu Gloria Buzău, e tot lider la acest capitol, cu 5 goluri încasate, dar e la egalitate cu CSC Șelimbăr.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-dumitrache-din-nou-decisiv-pentru-gloria-buzauin-partida-cu-unirea-slobozia-in-etapa-a-12-a-de-liga-2-19292140

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-esec-in-duelul-cu-csc-selimbar-scor-1-2-in-etapa-12-din-liga-2-19292095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-gloria-buzau-pune-punct-etapei-a-12-a-a-ligii-2-19292064

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-depunctat-de-frf-echipa-u19-a-clubului-incepe-sa-fie-afectata-direct-de-haosul-care-a-fost-la-trupa-de-seniori-desfiintata-dupa-excluderea-din-liga-2-19292077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-nu-poate-fi-dat-afara-vasile-miriuta-de-la-chindia-19292059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-castigat-la-miercurea-ciuc-in-etapa-12-a-ligii-2-19292004

Andrei PASCU, Petronel TUDOR 06 Nov. 2023, 18:03 Liga 2
Pe aceeași temă