Unirea Slobozia a revenit de la 0-1 la pauză și a învins Viitorul Pandurii. Adrian Mihalcea crede că omul în plus din minutul 2 nu a fost neapărat un aspect pozitiv: ”Cartonașul roșu ne-a pus în dificultate.” Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Unirea Slobozia a revenit de la 0-1 la pauză și a învins Viitorul Pandurii. Adrian Mihalcea crede că omul în plus din minutul 2 nu a fost neapărat un aspect pozitiv: ”Cartonașul roșu ne-a pus în dificultate.” Ce le-a reproșat jucătorilor săi

Unirea Slobozia a reușit surpriza în etapa a 2-a din play-out-ul Ligii 2 și a trecut de Viitorul Pandurii, pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Meciul a fost unul complicat pentru echipa lui Adrian Mihalcea, deși începutul partidei a arătat altceva. Din minutul 2, gorjenii au jucat în inferioritate numerică.

Mihai Lixandru a văzut roșu direct din postura ultimului apărător, care l-a faultat pe Sory Diarra și a lăsat Viitorul Pandurii în 10 oameni. Cu toate acestea, formația lui Cristian Lupuț a marcat pentru 1-0 prin Alexandru Misarăș, în minutul 22, scor cu care s-a încheiat și prima parte.

Adrian Mihalcea: ”N-am făcut niciodată patru schimbări, dar nu le-am făcut la nervi, am calculat din timpul jocului”

După pauză, lucrurile s-au schimbat pentru Unirea Slobozia, care a marcat de trei ori. Însă, Mihalcea a făcut nu mai puțin de trei schimbări după revenirea de la cabine. Gazdele au marcat prin Christ Afalna, minutele 63 și 80, și Mihăiță Năstase, minutul 87, și s-au impus cu 3-1.

Adrian Mihalcea nu a fost însă mulțumit în totalitate de joc, remarcând la finalul confruntării, mai mult, aspectele negative ale Unirii Slobozia, anume ratările nenumărate, dar și că jucătorii nu și-au asumat responsabilități în momentele importante. A avut însă și laude, datorită scorului de la final și celor trei puncte pe care Unirea Slobozia și le-a trecut în clasamentul Grupei B din play-out.

”Sunt încă tensionat, trebuie să recunosc că dacă am fi continuat așa în ghinionul ăsta și în ratările astea imense… am riscat pe cartea atacului, pentru că un punct nu prea ne ajuta. Puteam să pierdem meciul, un meci pe care l-am început foarte bine, l-am făcut și mai ușor datorită catonașului roșu, dar băieții știau foarte exact calitatea individuală a adversarilor.

Nu știu dacă ne-a încurcat acel cartonaș roșu, dar ne-a pus în dificultate. Cartonaș roșu, ratări, tot jucul a fost un pic crispat și fără pic de responsabilitate în momentele cheie. Dar felicitări băieților că au reuit să revină. Am avut și noroc prin schimbările aduse, am câștigat un meci foarte important în economia acestui play-out.

N-am făcut niciodată patru schimbări, dar nu le-am făcut la nervi, am calculat din timpul jocului. Necesitatea jocului ne-a făcut să efectuăm schimbările. Drept dovadă, cine a intrat a și reușit să dea gol. Felicit echipa oaspete pentru atitudinea pozitivă și baftă în cotinuare”, a declarat Adrian Mihalcea la finalul confruntării.

Adrian Mihalcea vrea răzbunare în jocul cu SCM Gloria Buzău: ”Dacă ne bate de două ori o echipă în campionat înseamnă că ne este superioară”

Pentru Unirea Slobozia urmează, în runda a 3-a, un meci în deplasare, pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău. Mihalcea a declarat că își dorește neapărat victoria mai ales că în sezonul regular, tot la Buzău, gazdele au câștigat cu 2-0.

”Mergem din nou la Buzău, un loc unde am pierdut acum o lună, o echipă foarte bine organizată. Dacă ne bate de două ori o echipă în campionat înseamnă că ne este superioară. Ei au stat în această etapă, au plusul de odihnă.

O să încercăm să îi repunem pe jucători pe picioare, pentru că această victorie dă un oarecare elan, dar fizic afectează. Ăsta e ritmul din Liga 2, de Liga 1, dacă vrem să jucăm. A fost ritm, dar nu a fost unul wow. A fost un ritm normal de joc”, a mai spus Adrian Mihalcea la finalul confuntării cu Viitorul Pandurii.

Unirea Slobozia, pe loc de baraj în Grupa B 

Unirea Slobozia a ajuns la 23 de puncte în urma succesului cu gorjenii, dar se află tot pe poziția a 5-a, care duce în barajul de menținere la finalul play-out-ului.

Deasupra Sloboziei se află Concordia Chiajna, cu două puncte mai mult, dar și cu un meci mai puțin. Ilfovenii vor juca duminică în etapa a 2-a, cu Petrolul în deplasare.

Viitorul Pandurii e pe 2 în Grupa B, cu 32 de puncte, la două puncte de liderul Petrolul.

Următorul meci al Unirii are loc miercuri, 14 aprilie, de la ora 17:00, în deplasare la SCM Gloria Buzău, în etapa a 3-a, intermediară. Viitorul Pandurii și-a amânat jocul cu Petrolul, fiindcă va juca în semifinalele Cupei României, în deplasare la U Craiova (14 aprilie, ora 19:00).

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

 

 

Pe aceeași temă