Unirea Slobozia a mai perfectat o achiziție: un atacant de la FC Voluntari. Jucătorul revine în Liga 2, unde a jucat pentru două echipe

Marius ANGHEL 05 Aug. 2021, 18:09 Liga 2
Unirea Slobozia a mai perfectat o achiziție: un atacant de la FC Voluntari. Jucătorul revine în Liga 2, unde a jucat pentru două echipe

Unirea Slobozia s-a ”transformat” în această vară, după ce sezonul trecut a reușit menținerea în Liga 2 cu mari emoții, în prelungirile meciului retur al barajului cu Fotbal Comuna Recea (0-2 în tur, la Recea, și 3-0 în retur, la Slobozia). Adrian Mihalcea a rămas antrenor principal, însă a dorit schimbări importante în cadrul lotului.

La primul meci din noul campionat, câștigat cu 2-0 acasă la Unirea Dej, Mihalcea a utilizat în primul ”11” șase jucători dintre cei aduși în această vară, pe Ciprian Perju, Ionuț Coadă, Răzvan Greu, Antonio Cruceru, Robert Mustacă și Christo Bolohan. Din cele patru înlocuiri efectuate, două au fost tot cu doi jucători noi aduși, Cosmin Turcu și Marius Matei. Atacantul Mustacă a și reușit să marcheze cele două goluri.

Ionuț Stoica trece de la Voluntari la Unirea Slobozia

Pentru următorul meci, Mihalcea va avea la dispoziție încă un nou jucător. Unirea avea nevoie de întăriri în atac, astfel că a ajuns la un acord cu FC Voluntari pentru împrumutul pentru un sezon al lui Ionuț Stoica.

Alexandru Ionuț Stoica e originar din București, are 21 de ani și a mai jucat la nivelul Ligii 2 la CS Balotești (29 meciuri / 6 goluri, sezon 2018-2019) și Farul Constanța (19 meciuri / 4 goluri, sezon 2019-2020).

Pentru FC Voluntari a strâns în total 19 meciuri în Liga 1, pe parcursul a trei sezoane. În campionatul trecut, 2020-2021, a avut 16 apariții în tricoul ilfovenilor (564 minute) și a reușit un gol, cu Sepsi (2-2 la Sfântu Gheorghe).

Acum, cum șansele să fie utilizat la prima echipă au scăzut, odată cu aducerea lui Adam Nemec, iar la echipa secundă, în Liga 3, ar fi un pas prea mare înapoi pentru el, Stoica a acceptat oferta de la Unirea Slobozia.

”Suntem în căutarea unui atacant. Deocamdată nu s-a concretizat nimic, dar, dacă ar veni, ar fi ultima noastră achiziție. Da, pot spune că sunt mulțumit! Am adus jucătorii pe care mi i-am dorit. Plusul de calitate pe care îl vor oferi ei, alături de fotbaliștii care au rămas la Unirea din sezonul trecut, ne va oferi un campionat mult mai liniștit”, spunea Adrian Mihalcea înaintea debutului în noul sezon, meciul de la Dej.

Alte 12 achiziții făcute de echipa lui Adrian Mihalcea

Unirea Slobozia a făcut în această vară următoarele transferuri: Antonio Cruceru (mijlocaș, ex Farul), Răzvan Greu (mijlocaș, ex Farul), Ionuț Coadă (fundaș, ex ASU Poli), Sebastian Ivan (atacant, ex CS Mioveni), Ciprian Perju (fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Christo Bolohan (atacant, ex Metaloglobus), Robert Mustacă (atacant, ex Viitorul Constanța 2), Dănuț Mihai (fundaș, ex Metalul Buzău – Liga 3), Marius Savu (mijlocaș, ex SR Brașov), Marius Matei (mijloca, ex CSM Ceahlăul), Cosmin Turcu (atacant, ex AFC Odorheiu Secuiesc) și Andrei Dorobanțu.

În etapa a 2-a a Ligii 2, Unirea Slobozia va evolua pe teren propriu, sâmbătă, 7 august, de la ora 11:00, cu CS Comunal Șelimbăr, altă echipă care în prima rundă a câștigat, 3-1 acasă cu Dacia Unirea Brăila.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 05 Aug. 2021, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă