Unirea Slobozia, echipa momentului în Liga 2! Liderul campionatului nu poate fi oprit, dar Ilie Lemnaru vine cu un mesaj clar: ”Să rămânem modești”

Andrei PASCU 22 Oct. 2023, 16:56 Liga 2

Unirea Slobozia este printre principalele favorite la promovarea în SuperLiga României, dacă luăm în calcul rezultatele și modul în care au arătat echipele în aproape 10 etape de Liga 2. Victoria din runda a 10-a, cu Steaua, scor 1-0, îi dă încredere și mai mare formației lui Adrian Mihalcea.

Conducerea este mulțumită de evoluțiile echipei de până acum, poate neașteptate înainte de prima rundă a sezonului.

Unirea Slobozia a mai făcut o victimă, Steaua, în etapa a 10-a de Liga 2

Ilie Lemnaru, președintele Unirii Slobozia, a fost foarte fericit în urma victoriei cu Steaua și visează că echipa pe care o reprezintă va continua seria fără eșec, singura din Liga 2 care până acum nu a bifat nici măcar o înfrângere.

În plus, Unirea Slobozia are cea mai bună apărare a campionatului, chiar dacă lotul nu este unul numeros comparativ cu formațiile care și-au anunțat dorința de a promova din Liga 2.

A fost o premieră pentru noi în acest meci, am bătut Steaua pentru prima dată! E o performanță de moment, ne bucurăm. Cel mai mult mă bucură că nu am luat gol. Avem câteva meciuri fără gol primit, asta e cel mai important pentru noi. Cu Steaua, am și reușit să marcăm.

Am făcut un joc de apărare, dar cred că am avut cele mai multe ocazii de gol. În prima repriză am avut trei mari ocazii de gol, am dat mingea în bară. În a doua repriză a contat intrarea lui Ekollo, și-a arătat experiența. În afară de gol, el a mai avut o ocazie foarte bună.

Azi au venit copii din județ, din Buzău, din multe părți, să vadă meciul. Și-au dorit să vină, au venit cu microbuze, iar pentru noi contează foarte mult. Unul din proiectele noastre e să atragem copiii, ei sunt suporterii noștri din viitor”, a spus Ilie Lemnaru pentru Metropola TV.

Unirea Slobozia l-ar lăsa pe Serges Ekollo în SuperLiga României, dacă va avea oferte

Cel mai bun jucător de pe teren, în duelul cu Steaua, a fost Serges Ekollo, care a punctat simplu în repriza secundă, din fața porții, după o pasă primită de la Cojocari, și a adus cele trei puncte pentru Unirea Slobozia.

Liderul campionatului continuă seria fără înfrângere, în urma duelului cu Steaua ajungând la șapte victorii și trei egaluri, fiind cea mai bună defensivă din Liga 2, cu numai trei goluri încasate până acum.

Așadar, eroul Unirii Slobozia în duelul cu Steaua a fost Serges Ekollo, el marcând în minutul 68, la numai opt minute după ce a intrat pe teren. A început duelul ca rezervă, dar Adrian Mihalcea l-a introdus și a fost inspirat.

Ilie Lemnaru și Unirea Slobozia nu se vor opune dacă Ekollo va primi o ofertă bună din SuperLiga României, fie și în iarnă, chiar dacă a avut evoluții solide până acum și poate fi o pierdere notabilă.

M-aș bucura să meargă în Liga 1, dar așa cum trebuie! El câștigă numai cu mine (n.r. – râde, glumește)”, a precizat Ilie Lemnaru.

Unirea Slobozia merge la Slatina în etapa a 11-a de Liga 2

În urma celor 10 meciuri disputate în Liga 2, Unirea Slobozia are 24 puncte, fiind pe locul 1, cu trei puncte peste fostul lider, locul 2 în prezent, CSC Șelimbăr. În etapa următoare, a 11-a, Unirea Slobozia va întâlni CSM Slatina, în deplasare.

Jucătorii au primă la fiecare meci, se bucură, vor avea liber până luni, luni sunt la antrenament. Va fi un meci greu cu Slatina. Campionatul e abia la jumătate, suntem realiști, vor urma meciuri foarte grele.

La fotbal se poate întâmpla orice, trebuie să fim cu picioarele pe pământ, la fel de modești. La noi, până acum diferența a făcut-o echipa, grupul, nu e nimeni peste echipă!”, a încheiat Lemnaru.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-acord-cu-erico-da-silva-19289529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-victorie-pe-final-cu-progresul-sparta-scor-1-0-in-etapa-10-de-liga-2-19289437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-invins-cs-mioveni-scor-1-0-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-al-patrulea-rezultat-pozitiv-in-liga-2-1-1-cu-csm-resita-19289424

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dupa-cupa-romaniei-corvinul-a-invins-chindia-si-in-liga-2-19289354

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-chindia-si-viitorul-pandurii-cs-mioveni-in-etapa-10-a-ligii-2-19289301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

Andrei PASCU 22 Oct. 2023, 16:56 Liga 2
Pe aceeași temă