Deja promovată, Unirea Slobozia i-a demonstrat Ciucului că în play-off se joacă pe bune și a învins iar. Adrian Mihalcea: ”Am dominat, am câștigat meritat”

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 10:11 Liga 2

Unirea Slobozia, chiar dacă a promovat etapa trecută în SuperLiga României, arată că acordă atenție și respect Ligii 2 în continuare, iar acum a învins FK Miercurea Ciuc, o formație care își punea mari semne de întrebare, prin președinte, în ceea ce privește modul corect în care se va desfășura play-off-ul, din perspectiva echipelor calificate.

Prima formație care a acces în SuperLiga României în această stagiune a trecut cu 1-0 de ciucani, la ei acasă.

Unirea Slobozia a învins iar FK Miercurea Ciuc, acum din poziția de promovată

Unirea Slobozia a marcat și a luat trei puncte, după euforia promovării, în minutul 4, prin Serafim Cojocari. Gazdele întâlnirii de sâmbătă puteau egala prin atacantul Richard Jelena, dar acesta a irosit o lovitură de la 11 metri la opt minute de la reluarea părții a doua, când nu l-a putut învinge pe portarul Denis Rusu.

Deși a avut trei deplasări la rând, în acest interval dificil Unirea Slobozia a reușit să promoveze, ba chiar și să adune trei victorii la rând, 2-1 cu CSC Șelimbăr, 1-0 cu CS Mioveni și 1-0 cu FK Miercurea Ciuc.

  • Unirea Slobozia, contra FK Miercurea Ciuc: D. Rusu – Dorobanțu, Pospielov, Gab. Lazăr (cpt.), Andreș – Șt. Pacionel (I. Dinu 67′), Coadă – Cojocari, Purece (Ekollo 57′), Vlăsceanu (Aioanei 73′) – Afalna (Mih. Lemnaru 67′)
    Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Bujor, Milotin, Dr. Lazăr, Mih. Șandru

Adrian Mihalcea, impresiile victoriei de la Miercurea Ciuc

Adrian Mihalcea și-a felicitat jucătorii, dar a recunoscut că s-a văzut oboseala acumulată pe parcursul celor trei deplasări la rând, mai ales în a doua repriză a întâlnirii de la Miercurea Ciuc.

Am avut trei meciuri consecutive în deplasare, am parcurs 2.000 de kilometri cu autobuzul și am câștigat toate cele trei meciuri. S-a remarcat în partida de astăzi, mai ales în repriza a doua, că băieții erau obosiți, dar s-au luptat eroic. Am dominat jocul și am câștigat meritat. Au fost însă perioade ale meciului în care am suferit: a fost un 11 metri acordat gazdelor, care ar fi putut egala.

Tot ceea ce ni sa întâmplat pozitiv în perioada trecută, ne-a dat încredere și putere. În meciul de astăzi am fost mai buni și în ceea ce privește raportul șanselor clare de gol.

Știam cu ce stil de echipă ne confruntăm, îi cunoșteam jocul și ne-am concentrat în principal pe pregătirea mentală. Mă bucur că am reușit să câștigăm la Miercurea Ciuc”, a spus Adrian Mihalcea după meci, conform Szekely Sport.

Prima etapă acasă după trei deplasări pentru Unirea Slobozia, cu Corvinul

Unirea Slobozia are 56 de puncte acum, iar în acest moment este cu 10 puncte peste locul 2, Corvinul Hunedoara, și locul 3, CSC Șelimbăr. În același timp, ialomițenii au 14 puncte peste locul 4, Gloria Buzău, 16 puncte peste FK Miercurea Ciuc și 20 de puncte peste CS Mioveni. Toate echipele, în afară de Unirea Slobozia și ciucani, au șase meciuri jucate, nu șapte.

Așadar, avans considerabil pentru Unirea Slobozia față de formațiile de sub ea, care va câștiga la pas și Liga 2 și va fi campioana din acest an cel mai probabil.

Urmează prima întâlnire acasă după trei deplasări pentru Unirea Slobozia, cu Corvinul Hunedoara.

Foto: Bogdan Balaș / Sport Pictures

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 10:11 Liga 2
Pe aceeași temă