Întârzie semnarea prelungirii contractuale dintre Unirea Dej și Dragoș Militaru. Vacanța de iarnă, prea scurtă pentru negocieri? Reacția președintelui Gabriel Magdaș

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2023, 13:41 Liga 2
Întârzie semnarea prelungirii contractuale dintre Unirea Dej și Dragoș Militaru. Vacanța de iarnă, prea scurtă pentru negocieri? Reacția președintelui Gabriel Magdaș

Dragoș Militaru nu a semnat prelungirea contractuală cu Unirea Dej nici până acum! Deși clujenii sunt favoriți să se califice în play-off, aparent în pauza de iarnă nu s-a găsit momentul ideal pentru ca acordul să continue și după acest campionat.

Gabriel Magdaș, președintele executiv al echipei Unirea Dej, a declarat însă că se va ajunge la un numitor comun.

Unirea Dej și Dragoș Militaru întârzie discuția decisivă pentru prelungirea contractuală

Pe parcursul acestei săptămâni este de așteptat ca între Dragoș Militaru și Unirea Dej să aibă loc discuția decisivă pentru prelungirea contractuală, scadentă în vara acestui an, după ce sezonul actual de Liga 2 se va termina.

Ultimul acord parafat între club și ”principal” a fost consemnat în urmă cu mai bine de un an, la finalul lui 2021. Aceeași situație s-a regăsit și la finalul lui 2022, dar care continuă și acum, pentru că părțile nu au ajuns la un numitor comun.

Gabriel Magdaș este convins că Dragoș Militaru va continua, în cele din urmă, și din vară la Unirea Dej, club cu care este la un pas de accederea în play-off-ul campionatului de Liga 2.

Momentan, nu am semnat prelungirea cu Dragoș Militaru, sunt plecat din localitate, dar cred că vom finaliza discuțiile”, a comentat președintele formației din județul Cluj situația lui Militaru, la Metropola TV.

Dragoș Militaru atrage atenția cluburilor cu alte pretenții. A fost dorit și în prima ligă

FC Botoșani a insistat pentru aducerea lui Dragoș Militaru, lucru recunoscut de antrenorul Unirii Dej la finalul anului precedent. Primele informații cu privire la interesul Botoșaniului pentru Dragoș Militaru au apărut însă anterior declarației lui, dar discuțiile au continuat și apoi.

Dragoș Militaru a vorbit la acel moment despre ce s-a întâmplat, de ce nu a făcut pasul în SuperLiga României, precizând că voia un dialog amplu abia după finalul etapelor din Liga 2, din 2022. Formația patronată de Valeriu Iftime nu a mai așteptat însă perioada de pauză competițională și l-a numit, în cele din urmă, pe Flavius Stoican, și acum la conducerea băncii tehnice a formației din Moldova.

Dragoș Militaru a atras atenția cu rezultatele și modul în care a reușit să implementeze filozofia sa despre fotbal la Unirea Dej, unul occidental, care la puțini antrenori din fotbalul românesc se vede. Deși pregătește o formație din Liga 2, Militaru, în vârstă de 32 de ani, a ajuns și în atenția echipelor din prima divizie, în mai mare sau mai mică măsură.

Unirea Dej, deplasare lungă la reluarea Ligii 2

Unirea Dej se află pe locul 5 în ierarhia din Liga 2, cu 27 de puncte, la două puncte peste locul 7, FK Miercurea Ciuc, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 4, se află Unirea Slobozia, cu 29 de puncte, iar sub ei, pe 6, se află Gloria Buzău, 26 de puncte.

Liderul Ligii 2 este Steaua, cu 33 de puncte, pe 2 e Poli Iași, cu 31 de puncte, iar podiumul e încheiat de SC Oțelul, tot 31 de puncte.

În ultimele etape din sezonul regular, Unirea Dej le va mai întâlni pe Ripensia (deplasare), Metaloglobus (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romanul-nascut-la-buenos-aires-fantastica-poveste-a-lui-alex-pop-fotbalistul-unirii-dej-as-spune-ca-sunt-stilul-julian-alvarez-special-19260753

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-etapa-de-liga-2-din-2023-incepe-la-buzau-dinamo-programata-sa-joace-luni-desi-meciul-ei-are-sanse-sa-nu-se-dispute-19260616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-stie-in-mare-masura-primul-11-19260598

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-meciul-amical-cu-csm-sighetu-marmatiei-19260550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/karlo-plantak-a-refuzat-rezilierea-cu-poli-timisoara-19260812

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Feb. 2023, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă