Unirea Dej, la 15 minute de încă un rezultat mare! Dragoș Militaru, pentru prima dată nervos, după înfrângerea cu Petrolul: ”Mă deranjează foarte tare lucrul acesta!”

Andrei PASCU 25 Sep. 2021, 19:55 Liga 2
Unirea Dej, la 15 minute de încă un rezultat mare! Dragoș Militaru, pentru prima dată nervos, după înfrângerea cu Petrolul: ”Mă deranjează foarte tare lucrul acesta!”

Unirea Dej a fost la 15 minute de un nou rezultat mare, o victorie cu Petrolul, în etapa a 8-a a Ligii a 2-a. Din păcate pentru nou-promovată, chiar dacă a condus cu 1-0, a pierdut cu 1-3. Dejenii au deschis scorul în minutul 55, prin Mircea Manole, de la 11 metri, și au condus până după minutul 70.

Unirea Dej a condus Petrolul, dar a pierdut din cauza finalului slab

Ceva s-a întâmplat în echipa lui Dragoș Militaru în ultimul sfert de oră, pentru că a încasat trei goluri. În primă fază, egalarea s-a produs după reușita lui Mihai Constantinescu, din minutul 76, iar apoi, în minutul 81, Eugeniu Cebotaru a făcut 2-1 după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

În fine, scorul final a fost stabilit de Silviu Pană, în minutul doi al prelungirilor.

La cald, imediat după finalul meciului, Dragoș Militaru a încercat să explice eșecul Unirii Dej și a remarcat mai multe aspecte care nu i-au plăcut. În primul rând, modul în care a marcat Constantinescu, când s-a făcut 1-1, pentru că reușita a venit în urma unei faze fixe, iar mai apoi cum s-a descurcat întreaga linie de fund.

Dragoș Militaru: ”Am luat un gol din fază fixă, din corner. Mă deranjează foarte tare lucrul acesta” 

Militaru nu se aștepta ca jucătorii săi să aibă probleme la baloanele lungi ale Petrolului. Un alt detaliu scos în relief de antrenor a fost accidentarea lui Alin Burdeț, din minutul 49.

Cred că a fost un joc cu două momente. Primul moment, până în minutul 60, când am dat și gol, cred că meritat până atunci. A intervenit și accidentarea fundașului Alin Burdeț, care ne-a dat un pic peste cap, a trebuit să schimbăm linia de fund puțin, și de acolo ritmul jocului s-a schimbat. Cel care a intrat nu l-a înlocuit (n.r. – Alexandru Blaj) tocmai bine, dar după cum am arătat în primele 60 de minute nu cred că meritam să pierdem.

Ultimele 15 minute nu mi-au plăcut și nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat. Nu mi-a plăcut cum le-am abordat, pur și simplu. Am luat un gol din fază fixă, din corner. Mă deranjează foarte tare lucrul acesta. Cei de la Petrolul, după ce noi am dat golul de 1-0, au abuzat de baloane lungi și nu am putut să respingem mingi simple. Le-am dat ocazia să vină peste noi.

Am dat peste o echipă bună, cu o singură înfrângere până acum. Consider că în multe momente ne-am ridicat la nivelul lor, chiar cred că era rezultatul meritat, cel de 1-0, până în minutul 60-70. După aceea, cred că, după schimbare, au intervenit niște nesinconizări și au venit ocaziile oaspeților.

(N.r. – Despre fani) Am simțit fanii aproape, îmi pare rău că a crescut incidența de COVID și nu au fost mai mulți spectatori. Sperăm ca în următorul meci de acasă să fie un pic mai cu noroc și să fie mai mulți fani. Le mulțumim celor care și-au rupt din timpul lor să vină azi să ne susțină și îi așteptăm în număr cât mai mare, a declarat Dragoș Militaru la interviuri.

Dragoș Militaru vrea revanșa în următoarea etapă, cu Concordia Chiajna

Dragoș Militaru a făcut o analiză a partidei următoare, cu Concordia Chiajna. Un alt meci greu pentru Unirea Dej care, iată, se vede pusă în poziția de a juca două partide la rând, în decurs de doar câteva zile, cu echipe care au obiectiv declarat promovarea în Liga 1.

”Avem trei-patru zile după acest meci. O să mergem încrezători acolo, pentru că nu avem nimic de pierdut. O să încercăm să facem un meci bun, sper să reușim să recuperăm din băieți. Alin Burdeț are o problemă destul de serioasă la gleznă, mai sunt doi-trei jucători care au dureri, au jucat azi după câteva zile în care nu s-au antrenat sută la sută.

Mă interesează să fie toată lumea aptă, iar apoi să mergem la Chiajna și să facem un meci foart bun”, a mai spus Militaru.

Unirea Dej, cu Petrolul: Răilean – I. Rus, Burdeț (Al. Blaj 49′), Kereki, Roș – Al. Militaru, Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Al. Pop 56′) – Frăsineanu (P. Popescu 72′), Cocian (Chira 56′), Mir. Manole (Fl. Blaj 72′). Rezerve neutilizate: R. Papp – D. Pop, Al. Papp, Ed. Meszaros.

Unirea Dej, 11 puncte după opt meciuri în Liga 2 

Unirea Dej rămâne cu 11 puncte după eșecul cu Petrolul. În opt etape, a înregistrat trei victorii, două egaluri și trei eșecuri și are un golaveraj de opt goluri marcate și șapte primite. Echipa e la egalitate cu o altă nou-promovată, CS Comunal Șelimbăr, care are un golaveraj inferior.

Joi, 30 septembrie, de la ora 17:00, Unirea Dej va avea următoarea partidă din Liga 2, cu Concordia Chiajna, în etapa a 9-a.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1300-clujenii-au-invins-tot-un-lider-al-clasamentului-in-precedentul-joc-disputat-acasa-pe-steaua-19202787

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esecurile-vin-unul-dupa-altul-la-dacia-unirea-reactia-lui-florentin-petreu-dupa-infrangerea-catgorica-cu-u-cluj-si-care-e-bugetul-nou-promovatei-fac-haz-de-necaz-dar-asta-19202904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-soc-la-ripensia-cosmin-petruescu-a-plecat-de-la-echipa-timisoreana-cu-o-zi-inainte-de-meciul-cu-concordia-19202894

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-s-a-temut-de-dacia-unirea-dar-u-cluj-a-facut-instructie-antrenorul-nemultumit-de-ce-a-vazut-la-braila-nu-se-poate-face-un-joc-elaborat-19202882

Andrei PASCU 25 Sep. 2021, 19:55 Liga 2
Pe aceeași temă