Unirea Dej, experta finalurilor de meci! A anulat eșecul cu CS Comunal Șelimbăr în minutul 90+2. Dragoș Militaru: ”Luptăm până la ultimul fluier, așa am făcut mereu”

Andrei PASCU 12 Sep. 2022, 17:04 Liga 2

Unirea Dej continuă să fie o echipă specializată în gestionarea finalurilor de joc. Și în runda a 6-a, din deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr, scor 1-1, formația lui Dragoș Militaru a scos un punct pe final, după ce sibienii au condus din minutul 78.

Unirea Dej a egalat CS Comunal în minutele adiționale. Reacția lui Dragoș Militaru

Octavian Ursu deschisese scorul pentru gazde, iar Unirea Dej a scos un punct și a evitat a doua înfrângere din campionat. Ionuț Frăsineanu a marcat în minutul 90+2, iar Dragoș Militaru a remarcat doar părțile bune la finalul duelului.

A precizat că e mulțumit de faptul că Unirea Dej a mai bifat un joc fără eșec, dar și că a marcat iar pe final, demonstrând că e o echipă care stă bine cu moralul. Și în ultimele etape au reușit dejenii să învingă sau să nu piardă la fazele finale, pe care le-au gestionat excelent.

Dragoș Militaru, impresii după remiza înregistrată de Unirea Dej cu CS Comunal Șelimbăr

Unirea Dej, cu Unirea Constanța (scor 2-1) a marcat două goluri din minutul 90, cu CSC Dumbrăvița (scor 2-1) a reușit golul victoriei în minutul 82, iar în duelul cu FK Miercurea Ciu (scor 2-1) a învins tot cu un gol în minutul 82.

E foarte bine că am luat un punct în deplasare, chiar dacă la ultimele faze. Noi ne luptăm până la ultimul fluier, așa am făcut la fiecare meci. Nu știu dacă pun neapărat pe joc rezultatul, a fost o echipă bună, pe teren propriu nu a pierdut și cred că va pierde greu.

Prima repriză a fost echilibrată, repriza a doua a fost cu câteva situații, ocazii ale gazdelor, din două nesincronizări ale noastre. Noi am avut câteva situații, nu neapărat ocazii, în fața porții, dar nu am găsit ultima pasă sau ultima centrare. Impresia mea e că am ajuns de multe ori în careul lor.

Am luat apoi un gol stupid și după aceea nu am reușit decât pe final să egalăm. Au mai avut și ei alte ocazii, pentru că ne-am deschis, dar până la urmă e bun și punctul”, a declarat Dragoș Militaru.

  • Unirea Dej, cu CS Comunal Șelimbăr: Railean – Burdeț, D. Pop, Dav. Maftei, Roș, Kereki (Chira 33′), Blaj (cpt.) (Greu 63′), Ad. Pop, Cocian (Bg. Vlad 79′), Ad. Pop (Andr. Pop 79′), Fulga (Al. Militaru 63)
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Vomir, Călugăr, Frăsineanu

Mihai Kereki, accidentat după jocul cu CS Comunal Șelimbăr

Unirea Dej are 15 puncte după șase etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași. Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca acum să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr.

Din păcate pentru Unirea Dej, Mihai Kereki s-a accidentat, are ruptură și va absenta o perioadă.

Nu e o accidentare gravă, e doar o ruptură, dar așa ni se întâmplă nouă, pierdem jucători la aproape fiecare meci. O să ne întărească, însă, lucrurile acestea”, a afirmat Militaru în ceea ce privește accidentarea lui Kereki.

Unirea Dej intră în pauză după meciul cu Poli Timișoara

După etapa a 7-a, de săptămâna care vine, Liga 2 se va afla la prima pauză de după startul noului campionat, pentru meciurile echipelor naționale. Unirea Dej va întâlni Politehnica Timișoara, pe teren propriu, iar Militaru așteaptă un număr cât mai mare de fani în tribune.

În altă ordine de idei, antrenorul le-a mulțumit celor care au făcut deplasarea la jocul cu formația din Șelimbăr.

Le mulțumim că au venit alături de noi, au fost și la București, au venit și acum. Îi simțim de pe teren chiar dacă nu sunt mulți. Le mulțumesc pentru efort și îi aștept alături de noi etapa următoare, a 7-a, pentru că apoi vine pauza. Sper să vină în număr mare și ei, și lumea din oraș, pentru că suntem o echipă de primele șase locuri deocamdată.

Mi-ar plăcea să avem oameni cât mai mulți la stadion alături de noi”, a mai afirmat Militaru.

Foto și video: Unirea Dej

 

 

 

Andrei PASCU 12 Sep. 2022, 17:04 Liga 2
Pe aceeași temă