Unirea Dej, eșec drastic cu Steaua. Reacția antrenorului Dacian Nastai după ”setul” încasat de clujeni

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 10:48 Liga 2

Unirea Dej a cedat la diferență în partida cu Steaua, scor 2-6, în etapa a 3-a de Liga 2. La pauză era 2-0 pentru formația lui Daniel Oprița, dar patru dintre goluri au fost marcate în repriza a doua, începând cu minutul 68 chiar.

Astfel, Unirea Dej a rămas cu numai trei puncte după primele trei runde de Liga 2.

Unirea Dej, eșec drastic cu Steaua

Unirea Dej a fost condusă la trei goluri. Până la pauză, Bogdan Chipirliu a reușit dubla, în minutele 7 și 30, prima reușită fiind de la 11 metri, iar scorul de 3-0 a fost adus de Alexandru Boiciuc, autor al reușitei din minutul 68.

Patru minute mai târziu clujenii au redus din diferență prin Alexandru Piftor, dar în minutul 84 Rareș Enceanu a refăcut diferența de trei goluri, 4-1. În minutul următor a venit și golul secund pentru Unirea Dej, prin Cristian Chira, iar ultimele două goluri ale meciului, ambele pentru Steaua, au fost reușite de Adrian Ilie și Alin Raicu, în minutele 90+2 și 90+4.

  • Unirea Dej: Cl. Chindriș – Zamfirescu (Ciuciulete 46′), Chira, Negrea, Al. Șuteu – Ad. Pop, Cătinean (cpt.)(Burdeț 59′), Vic. Stancovici (M. Geană 46′) – Blaj (Ciocan 46′), Golda (Fulga 69′), Piftor
    Rezerve neutilizate: R. Pop – D. Pop, Roș, Pruteanu

Dacian Nastai, reacție după Unirea Dej – Steaua

La finalul întâlnirii, la interviuri, Dacian Nastai s-a declarat mulțumit de anumite momente de joc ale echipei lui. Unirea Dej a reușit, totuși, să marcheze de două ori contra Stelei, iar diferența crede antrenorul că s-a făcut la nivel individual, la calitatea jucătorilor.

În același timp, le-a mulțumit suporterilor veniți la meci și a precizat că a fost o perioadă grea pentru Unirea Dej, care a venit și după un meci în Cupa României, la mijlocul săptămânii trecute.

Mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți în tribune până la sfârșitul jocului și care ne-au încurajat necondiționat, indiferent de rezultat. Am început jocul de la 0-1, dar jucătorii au muncit mult și am revenit treptat în joc.

Execuțiile de excepție la finalizare și în relație 1 vs 1 ale adversarului sunt cele care au făcut diferența. Am trecut peste o săptămână complicată în care am întâlnit două echipe de top din Liga 2 și în care ne-am calificat mai departe în Cupa României.

Singurul lucru care ne-a rămas este să continuăm să muncim la nivel maxim la fiecare antrenament. Toți cei care sunt alături de echipă sunt conștienți că trebuie să rămânem uniți pentru a face puncte. Felicit echipa oaspete pentru victorie”, a declarat, pentru Unirea Dej, antrenorul Dacian Nastai.

Unirea Dej, pe locul 14 în clasamentul de Liga 2

În campionatul diviziei a doua, Unirea Dej rămâne cu cele trei puncte obținute pe final în prima rundă, 1-0, acasă, cu CSM Alexandria, și ocupă, momentan, locul 14 în clasamentul Ligii 2, la egalitate cu CSM Alexandria, FK Miercurea Ciuc și CSM Reșița.

Înaintea eșecului cu Steaua, Unirea Dej a cedat în duelul cu CSC Șelimbăr, scor 0-2. Clujenii au avut și meciul din Cupa României, din Turul 3, cu Unirea Ungheni, câștigat cu 3-2.

Foto: Alex Poenar Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-antrenor-la-csm-resita-19281293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-alexandru-pelici-dupa-cs-tunari-cfc-arges-1-1-19281301

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-napadit-de-amintiri-la-revenirea-la-targu-jiu-19281298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-la-mioveni-tunari-si-dej-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-19281158

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 10:48 Liga 2
Pe aceeași temă