Unirea Dej – Dinamo, ”sold out”! Biletele au fost deja epuizate, dar fanii clujenilor sunt nemulțumiți de decizia conducerii

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2023, 14:18 Liga 2
Unirea Dej - Dinamo, ”sold out”! Biletele au fost deja epuizate, dar fanii clujenilor sunt nemulțumiți de decizia conducerii

Unirea Dej continuă să bifeze tot mai multe dintre obiectivele trasate la începutul sezonului, iar o performanță importantă este aceea că partida cu Dinamo, de pe teren propriu, din etapa a 2-a a play-off-ului de Liga 2, se va disputa cu toate locurile stadionului ocupate.

Arena din Dej dispune de o capacitate de 3.000 de locuri, iar toate tichetele scoase la vânzare pentru duelul cu Dinamo au fost date. E adevărat că dejenii le-au oferit adversarilor 1.500 de bilete, exact jumătate din numărul total de scaune de pe arena din județul Cluj.

Unirea Dej – Dinamo, ”sold out”!

Deși duelul Unirea Dej – Dinamo este programat abia duminică, de la ora 16:00, biletele au fost epuizate tocmai de marți, după cum au anunțat gazdele pe Facebook:

Partida vs. Dinamo Bucuresti, programată duminică, 2 aprilie, de la ora 16, pe Stadionul Municipal Dej este SOLD-OUT, după ce ultimele bilete s-au vândut în urmă cu câteva minute!

Vă mulțumim!”.

Fanii echipei Unirea Dej, nemulțumiți că 1.500 de bilete au fost cedate către Dinamo

Faptul că a existat un mare interes pentru partida cu Dinamo și că oamenii din conducerea Unirii Dej au decis să ofere 1.500 de bilete clubului din ”Ștefan cel Mare”, i-a făcut pe fani să își exprime nemulțumirea pentru decizia clubului, că un număr important de localnici dejeni nu poate merge pe stadion, pentru că nu a mai prins bilete.

La postările Unirii Dej din mediul virtual, suporterii gazdelor au amendat hotărârea anunțată chiar de președintele Gabriel Magdaș. Unirea Dej trebuia să le dea fanilor lui Dinamo un procent de cinci la sută din capacitatea stadionului, dar Magdaș a precizat că nu mai puțin de 1.500 de bilete vor primi susținătorii echipei lui Ovidiu Burcă, în zona Clujului în număr foarte mare.

Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor.

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, preciza Gabriel Magdaș.

Unirea Dej și Dinamo, același punctaj în play-off

Unirea Dej a rămas cu 32 de puncte după prima rundă din play-off și a pierdut locul 4, fiind înainte de startul etapei a 2-a pe locul 6, ultimul, după ce a fost depășită de Gloria Buzău și Dinamo. Diferența e făcută însă doar la golaveraj, ambele având același punctaj cu al clujenilor.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3.

Dinamo a debutat cu Gloria Buzău în play-off, pe teren propriu, scor 1-1, iar până la finalul turului va mai întâlni SC Oțelul, acasă, Steaua, în deplasare, și Poli Iași, pe teren propriu.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-somat-de-poli-iasi-sa-si-ceara-scuze-dupa-ultima-sa-iesire-asemenea-declaratii-sunt-cel-putin-iresponsabile-probabil-din-cauza-euforiei-de-cu-o-seara-inainte-ne-vom-adre-19264674

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-esec-la-turul-de-elita-cu-franta-u19-19264662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-dezlantuit-la-adresa-oficialilor-politehnicii-iasi-sunt-nesimtiti-si-tot-ei-vorbesc-asta-mi-se-pare-ciudat-antrenorul-otelului-arunca-bomba-arbitrii-s-19264646

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inalta-curte-de-casatie-si-justitie-a-admis-recursul-fcsb-in-privinta-titularului-palmaresului-clubului-steaua-pentru-perioada-1947-1998-19264648

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-pregateste-pe-vant-si-ninsoare-revansa-cu-progresul-spartac-fc-brasov-se-intoarce-la-buftea-acolo-unde-a-pierdut-dramatic-cu-bucurestenii-19264634

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2023, 14:18 Liga 2
Pe aceeași temă