Unirea Dej, cu turațiile la maxim înaintea debutului în Liga 2. Impresiile antrenorului Dragoș Militaru și FOTO cu echipamentele de joc

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2021, 14:37 Liga 2

Unirea Dej este una dintre echipele nou-promovate în Liga 2, la finalul campionatului trecut de Liga 3, iar după pregătirea de vară așteaptă partida din prima etapă, cu Unirea Slobozia, de acasă. Antrenorul Dragoș Militaru a vorbit despre confruntarea din prima rundă, dar a avut un mesaj și pentru fani.

Dragoș Militaru: ”O să fie complet diferit de anul trecut”

Unirea Dej este una dintre cele mai tinere echipe din noul sezon al Ligii a 2-a. Chiar și transferurile făcute după promovarea din Liga 3 au avut la bază aducerea unor fotbaliști cu o vârstă scăzută. Din acest motiv, antrenorul Dragoș Militaru a declarat că e nevoie, pentru început cel puțin, de aportul fanilor.

Nu s-a ascuns să recunoască faptul că stagiunea care stă să înceapă va fi una complicată pentru Unirea Dej, prin simplul fapt că este vorba de participarea într-un eșalon superior.

Mai avem puțin până la un nou început, un nou sezon de Liga 2, care o să fie complet diferit de anul trecut. Anul trecut, fiind un sezon în care băieții au muncit foarte mult, au avut realizări foarte multe, au reușit o performanță foarte frumoasă pentru oraș și pentru club.

Am avut mulți tineri, avem în continuare mulți tineri, care au nevoie ajutor, de sprijin. Până la urmă farmecul fotbalului este cu spectatori în tribună, cât mai mulți fani alături de noi, pentru a ne susține necondiționat, indiferent de rezultat. Noi o să încercăm să dăm tot ce avem mai bun, pentru a avea rezultate cât mai bune.

Alături de voi (n.r. – fani) în tribună, ne dorim să fim împreună, pentru că sunt foarte mulți băieți din oraș, din județ, care au nevoie de sprijinul vostru. O să dăm tot ce avem mai bun, pentru a fi fericiți la fiecare meci. Hai Unirea!”, a declarat antrenorul echipei din Dej.

Gabriel Magdaș: ”Am demonstrat tuturor că se poate.” Mesaj către suporteri

Despre debutul în Liga 2 a vorbit și președintele clubului, Gabriel Magdaș.

”Mai este doar o zi până la ceea ce acum un an părea un vis nebun al nostru celor din club: debutul în Liga 2 al echipei voastre, FC Unirea Dej. Am demonstrat tuturor că se poate și vrem ca secvențele în care sute de dejeni așteaptă jucătorii în centrul orașului să se repete cât mai des.

Suntem într-un moment în care aportul dumneavoastră poate fi decisiv pentru o nouă performanță și în acest context vreau să mulțumim celor care au sprijinit financiar proiectul nostru, să mulțumim anticipat celor care vor veni în perioada următoare alături de noi și nu în ultimul rând să vă transmitem tuturor dorința de a vă vedea sâmbătă la primul joc în Liga 2 după o lungă perioadă de timp.

Vă așteptăm cu un stadion renovat și pentru asta îi mulțumim domnului primar pentru implicare, dar mai ales vă așteptăm cu convingerea că împreună vom fi mult mai puternici, iar oaspeții care vor veni pe Municipalul din Dej vor resimți din plin forța unei echipe care are în spate un întreg oraș”, a transmis Magdaș.

Unirea Dej și-a prezentat echipamentele de joc, pe care le va purta prima dată cu Unirea Slobozia 

Unirea Dej debutează în Liga 2 sâmbătă, de la ora 11:00, cu un meci pe teren propriu contra Unirii Slobozia. Aceasta din urmă s-a salvat cu greu de la retrogradare sezonul trecut, câștigând barajul de menținere cu Fotbal Comuna Recea la limită, dar în această vară a făcut multe schimbări de lot. A adus mulți jucători cu experiență, care, cel puțin teoretic, au crescut valoarea formației antrenate de Adrian Mihalcea.

Unirea Dej și-a prezentat echipamentele de joc pentru Liga 2. Are două rânduri, unul în culorile tradiționale.  Primul, cel de pe teren propriu, este o combinație de alb și albastru, iar al doilea este roz cu negru. De altfel, Unirea Dej sărbătorește 100 de ani de la înființarea clubului, iar pe stemă, chiar și pe cea de pe tricouri, este trecut acest detaliu.

Avem plăcerea să vă prezentăm echipamentele pentru sezonul 2021-2022, produse de Joma România. Primul rând combină culorile tradiționale ale clubului, alb și albastru, iar al doilea roz și negru. Pe noile tricouri de joc este brodată sigla prin care marcăm cei 100 de ani de existență.

Jucătorii noștri vor evolua în premieră în noul kit în prima etapă din Liga 2, cu AFC Unirea 04 Slobozia”, este anunțul clubului pe pagina de Facebook, FC Unirea Dej oficial, cu privire la echipamentele de joc.

Foto și video: FC Unirea Dej oficial

Răzvan STÎNGĂ 30 Jul. 2021, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă