Gabriel Magdaș, mesaj indirect pentru contestatarii Unirii Dej: ”Nu ne abatem de la obiectivele avute, rămân aceleași, metoda de lucru rămâne aceeași”. Planurile ardelenilor

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 15:07 Liga 2
Gabriel Magdaș, mesaj indirect pentru contestatarii Unirii Dej: ”Nu ne abatem de la obiectivele avute, rămân aceleași, metoda de lucru rămâne aceeași”. Planurile ardelenilor

Unirea Dej a fost criticată de o parte din suporteri, în mediul virtual, după schimbările din această vară. Stafful a fost înlocuit, din diverse motive, mulți dintre fotbaliști au plecat, iar cel căruia i s-a încredințat formarea unei ”noi echipe” este Dacian Nastai.

Președintele Gabriel Magdaș a declarat, recent, că Unirea Dej nu s-a gândit și nu va schimba strategia începută de ani buni.

Unirea Dej, criticată pentru schimbările din vară

Indirect, conducătorul le-a răspuns suporterilor nemulțumiți, precizând că e convins că, la cum s-a format până acum echipa, în pauza de vară, va avea un cuvânt important de spus și în stagiunea următoare de Liga 2, să lase o impresie plăcută.

Este greu de atins performanța din sezonul trecut, când Unirea Dej a jucat în play-off-ul Ligii 2, dar Gabriel Magdaș e sigur că Dacian Nastai le va da o imagine apreciabilă ardelenilor.

În primele cinci etape, clujenii vor întâlni CSM Alexandria (acasă), CSC Şelimbăr (deplasare), Steaua (acasă), CSM Slatina (deplasare) și Gloria Buzău (acasă). Deși, pe hârtie, CSM Alexandria pare un adversar în fața căreia pornește cu prima șansă, Unirea Dej, prin vocea ”principalului”, a afirmat că duelul va fi unul complicat din cauza entuziasmului din jurul adversarilor din prima rundă, pentru că au urcat din Liga 3.

Obiectivele rămân aceleași, rămân pe aceleași coordonate, ne gândim la un proiect pe termen mediu-lung. Nu ne abatem de la obiectivele avute, rămân aceleași, metoda de lucru rămâne aceeași. Nu am gândit echipa doar pentru acest campionat, ci pentru o perioadă de doi-trei ani.

Ne-am orientat către jucători de 23-24 de ani, dornici de performanță, normal că nu e ușor, până acum ne-am dus într-o zonă de omogenitate. Au venit jucători de valoare și cred că putem omogeniza jocul echipei”, a declarat Gabriel Magdaș pentru Sport Total FM.

Unirea Dej se pregătește pentru un sezon complicat

Unirea Dej e pe ultima sută a pregătirilor, înainte de startul noului sezon de Liga 2, la fel ca toate celelalte formații din divizie, iar săptămânile trecute a aflat țintarul întrecerii regulare, ordinea și unde va disputa partidele până la împărțirea în play-off și play-out.

Clujenii vor să prindă un loc cât mai sus în ierarhia diviziei a doua, clasarea pe o poziție care să le permită, în primul rând, să nu aibă emoții în privința retrogradării.

Este greu de spus cum va fi jocul din etapa 1. Nu știm cum arată echipa adversă, nu avem filmări cu ea, nu știm cum abordează jocul, fazele fixe, dar asta e valabil pentru toate echipele. Noi am jucat meciuri cu spectatori, nu am avut nimic de ascuns, cine a vrut să filmeze a putut să filmeze, dar acest lucru nu îl putem spune despre echipa adversă”, spunea și antrenorul Dacian Nastai.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-pune-in-vanzare-biletele-pentru-meciul-cu-steaua-al-doilea-in-care-va-juca-in-nocturna-la-targoviste-dambovitenii-au-un-nou-sponsor-19278667

https://liga2.prosport.ro/seria-1/numerele-alese-de-jucatorii-echipei-ceahlaul-19278661

https://liga2.prosport.ro/seria-1/auras-brasoveanu-s-a-despartit-de-gloria-buzau-19278656

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-fotbalisti-romani-din-liga-2-au-mers-in-spania-pentru-a-juca-la-echipa-unui-milionar-prieten-cu-giovanni-becali-cum-au-fost-ademeniti-cat-au-primit-si-cum-totul-s-a-transformat-intr-o-excursie-19278643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatori-de-la-uta-in-liga-2-19278636

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-fc-brasov-dupa-anuntul-frf-de-amanare-a-meciului-din-prima-etapa-a-ligii-2-in-care-ar-fi-trebuit-sa-joace-dan-alexa-si-fotbalistii-sai-au-aflat-decizia-chiar-in-timpul-antrenamentului-19278626

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 02 Aug. 2023, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă