Unirea Dej, demers prin care speră ca șansele unei victorii cu CSM Slatina să crească. Decizia luată de clubul clujean înaintea confruntării din ultima etapă a sezonului regular de Liga 2

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 18:16 Liga 2
Unirea Dej, demers prin care speră ca șansele unei victorii cu CSM Slatina să crească. Decizia luată de clubul clujean înaintea confruntării din ultima etapă a sezonului regular de Liga 2

Unirea Dej face tot ce poate pentru ca șansele unei victorii cu CSM Slatina și o calificare spectaculoasă în play-off să fie consemnate! Astfel, pentru duelul de duminică, formația clujeană a luat hotărârea să pună la dispoziție transportul gratuit pentru fanii care vor să meargă pe terenul oltenilor.

Unirea Dej asigură deplasarea fanilor la partida cu CSM Slatina

Conform informațiilor oferite de club, primarul a decis să ofere acest sprijin pentru cei care vor să susțină Unirea Dej, accesul pe stadionul din Slatina fiind și el gratuit. Dacă vor fi ocupate toate locurile pe care le garantează dejenii, atunci în tribune vor fi 100 de susținători ai formației lui Dragoș Militaru.

FC Unirea Dej anunță suporterii că, la inițiativa primarului Morar Costan, se organizează deplasare GRATUITĂ la Slatina.

Transportul se va face cu două autocare:

– unul pentru galeria “Brigada Someșeană” (în limita a 50 locuri);
– unul pentru cei care doresc să susțină echipa în ultima etapă a sezonului regular (în limita a 50 locuri).

Autocarele vor pleca de la Sala Sporturilor Dej duminică dimineața, la ora 05:00. (…)”, sună o parte din informațiile oferite de Unirea Dej.

Unirea Dej, pe loc de play-off înainte de ultima rundă de sezon regular 

Unirea Dej se află pe locul 4 în ierarhia din Liga 2 după etapa a 18-a, cu 31 de puncte, la două puncte peste locul 7, Gloria Buzău, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 3, se află SC Oțelul, cu 35 de puncte, iar sub ei, pe 5, se află Unirea Slobozia, 30 de puncte.

În ultima etapă din sezonul regular, Unirea Dej va întâlni CSM Slatina (deplasare). Dacă va câștiga, va fi automat în play-off și nu mai trebuie să stea la mâna altor rezultate, ale adversarelor cu care se află în luptă directă.

Iată ce a spus Dragoș Militaru despre partida cu CSM Slatina, la finalul partidei de runda trecută, cu Metaloglobus, scor 1-1:

E un joc de trei puncte, nu știu de câte puncte avem nevoie să fim în play-off, dar vreau să acumulăm cât mai multe. E bine că am ajuns până aici, e meritul tuturor, dar mai departe trebuie să facem puncte pentru a rămâne matematic în Liga 2.

E posibil să intri într-o grupă de play-out și să fii la două puncte de zona retrogradării. E foarte aproape și de aceea trebuie să vedem după etapa următoare ce va fi. Vreau să fiu realist, niciodată nu am avut obiective mărunte, dar trebuie să vedem ce avem și să ne luptăm pentru fiecare meci și punct”.

Foto: Sebastian Tătaru și Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

 

 

 

 

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 18:16 Liga 2
Pe aceeași temă