Unirea Dej, pusă pe fapte mari și în play-off-ul de Liga 2. A făcut deplasarea pentru meciul cu Steaua mai devreme. Unde s-a antrenat

Răzvan STÎNGĂ 15 Mar. 2023, 19:00 Liga 2

Unirea Dej deschide prima etapă din play-off, joi, când va întâlni, în Ghencea, Steaua. Clujenii vor să facă o impresie bună, poate chiar să treacă de liderul Ligii 2, iar în acest sens au decis să facă deplasarea în zona Capitalei cu două zile înaintea meciului.

Astfel, elevii lui Dragoș Militaru au sosit marți în București, pentru ca la ora partidei să nu fie obosiți din cauza drumului lung, de la Dej.

Marți și miercuri Unirea s-a antrenat la baza federației de la Buftea.

Unirea Dej a venit mai devreme în București, pentru meciul cu Steaua

Unirea Dej tinde la o nouă surpriză după ce a reușit să ajungă în play-off, anume să se lupte pentru o promovare în SuperLiga României, mai ales că două echipe vor urca direct, iar două vor evolua cel puțin în barajul pentru prima divizie. În plus, Steaua poate fi scoasă din schemă, pentru că nu are dreptul juridic de a evolua mai sus de Liga 2.

”Băieții noștri se află la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde s-au antrenat înaintea partidei de joi CSA Steaua”, a anunțat Unirea Dej în mediul online, marți.

Unirea Dej începe play-off-ul de Liga 2 de pe locul 4

Unirea Dej începe play-off-ul de Liga 2 de pe locul 4, cu 32 de puncte, la opt puncte de primele două clasate, Steaua și Politehnica Iași. Clujenii știu și programul play-off-ului, stabilit de Federația Română de Fotbal, iar după ce vor debuta pe teren advers cu Steaua, în etapa a doua vor întâlni Dinamo, acasă.

Apoi, până la finalul turului play-off-ului, le vor mai întâlni pe Gloria Buzău, în deplasare, Poli Iași, în deplasare, și SC Oțelul, acasă.

În sezonul regular, în etapa a 13-a, Steaua a trecut de Unirea Dej cu 2-0, pe teren propriu, în urma golurilor lui Adrian Popa și Rareș Enceanu. Duelul de joi va avea loc de la ora 18:00 și va fi în format live-text pe Liga2.ro.

Secretul e munca lor, au muncit mult, sunt băieți antrenabili, învață, sunt experiențe noi pentru ei, nu le-a fost ușor pentru că lupta pentru primele șase locuri, ținând cont că noi avem cel mai mic buget din primele 15 clasate, cred, și unul dintre cele mai tinere loturi din Liga 2, nu a fost ușor. Jucătorii au dat dovadă de caracter, au muncit, au suferit și toată aprecierea pentru ei.

Probabil nu o să realizăm în următoarele trei luni ce s-a întâmplat, ce am făcut, dar o să vedem cum va fi când vom juca împotriva unor echipe care au avut jucători în Liga 1, mulți dintre ei. Când vom juca împotriva unor echipe ca Dinamo, Oțelul, cu 7.000 – 10.000 de spectatori sau poate cu mai mulți.

Iași va avea spectatori, Buzău, Steaua, cred că atunci vom realiza că am făcut un lucru frumos pentru noi și pentru viitorul nostru”, a spus Dragoș Militaru despre calificarea în play-off și ce va urma de acum înainte pentru Unirea Dej, după ultima rundă din sezonul regular, după 1-1 cu CSM Slatina.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sapte-echipe-din-liga-2-si-doua-din-liga-3-dau-cate-doi-jucatori-la-nationala-u19-a-romaniei-pentru-turul-de-elita-din-franta-steaua-si-unirea-slobozia-au-cate-doi-convocati-19263319

https://liga2.prosport.ro/program-tv/play-off-ul-incepe-joi-cu-steaua-ca-gazda-iar-prima-etapa-se-incheie-tot-la-bucuresti-jocurile-din-prima-runda-a-play-out-ului-se-disputa-toate-in-acelasi-timp-19263225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-calificare-istorica-in-play-off-ul-de-liga-2-19263135

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-componenta-grupelor-si-numarul-de-puncte-cu-care-echipele-incep-noua-faza-a-campionatului-19263138

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-marea-surpriza-din-play-off-concordia-chiajna-si-fk-miercurea-ciuc-sunt-marile-dezamagiri-componenta-grupelor-de-play-off-si-play-out-si-numarul-de-puncte-cu-care-se-incepe-19263026

Răzvan STÎNGĂ 15 Mar. 2023, 19:00 Liga 2
Pe aceeași temă