Plecare din garda veche de la Unirea Dej. Clujenii au reziliat contractul cu primul fotbalist adus după promovarea în Liga 2, dar au anunțat și revenirea unui jucător de bază ajuns în această vară la Chindia

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 17:34 Liga 2
Plecare din garda veche de la Unirea Dej. Clujenii au reziliat contractul cu primul fotbalist adus după promovarea în Liga 2, dar au anunțat și revenirea unui jucător de bază ajuns în această vară la Chindia

Unirea Dej face în continuare modificări la nivelul lotului de jucători, la rândul ei, la fel ca mai toate formațiile din Liga 2. Clubul din județul Cluj a anunțat, marți, 28 august, cu o zi înainte de disputa din Play-off-ul Cupei României, contra Stelei, de pe teren propriu, încetarea raportului contractul cu Alin Burdeț.

Fotbalistul de 25 de ani a încheiat, astfel, aventura de la Unirea Dej după doi ani.

Totodată, echipa antrenată de Dacian Nastai a informat că Mihai Kereki a revenit în lot, după ce transferul său la Chindia Târgoviște nu s-a materializat, în urma demiterii lui Dragoș Militaru, antrenorul pe care la avut la Dej, după doar două etape.

Unirea Dej a reziliat contractul cu Alin Burdeț

Fundașul originar din Bistrița a evoluat înainte, în prima parte a sezonului 2020-2021 de Liga 2, la Ripensia, în șase meciuri, iar în a doua parte a trecut la Fotbal Comuna Recea, unde a jucat în 14 meciuri, toate ca integralist.

Burdeț a fost prima achiziție parafată de Unirea Dej după promovarea în Liga 2, în vara lui 2021, iar în actuala stagiune, 2023-2024, a prins un meci, 31 de minute, în duelul cu Steaua, din runda a 3-a, scor 2-6.

FC Unirea Dej și Alin Burdeț au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Îi mulțumim pentru toate reușitele avute în tricoul alb-albastru și îi dorim mult succes în carieră!”, a anunțat Unirea Dej pe Facebook.

Unirea Dej s-a întors la Unirea Dej după o perioadă de antrenamente cu Chindia

Și tot astăzi, clubul din Dej a anunțat revenirea în lot a lui Mihai Kereki.

Jucătorul de 26 de ani care în precedentele două sezoane ale Ligii 2 a evoluat în 37 de partide pentru Unirea și a înscris 4 goluris-a întors la Dej după ce mutarea sa la Chindia nu s-a mai perfectat. Lăsat de Unirea Dej să se pregătească cu trupa din Târgoviște, Kereki n-a mai semnat cu dâmbăvițenii, fiindcă de acolo a fost demis antrenorul care îl voia, Dragoș Militaru, fostul ”principal” al dejenilor.

”Mihai Kereki a revenit la antrenamentele echipei noastre!
În luna februarie a acestui an, fundașul central în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticat cu tendinită ahilială, fiind nevoit să stea departe de dreptunghiul verde în ultimele 6 luni.
Bine ai revenit alături de băieți, Mihai!”, a transmis Unirea Dej.

În sezonul trecut, până la accidentare, Mihai Kereki a evoluat pentru Unirea Dej în 14 jocuri în Liga 2, toate începute ca titular, doar în trei fiind înlocuit și a înscris de 2 ori.

Unirea Dej se pregătește pentru meciul din Cupa României

După patru etape de Liga 2, Unirea Dej se află pe locul 10 în clasament, cu 6 puncte. Concordia Chiajna, Steaua, CSM Ceahlăul, Chindia Târgoviște și CS Mioveni au și ele tot câte 6 puncte.

În runda a 5-a, Unirea Dej joacă sâmbătă, de la ora 12:00, acasă cu Gloria Buzău (locul 4, 8 puncte). Până atunci însă, Unirea Dej mai are de disputat un meci în Play-off-ul Cupei României, miercuri, de la ora 17:30, acasă cu Steaua.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primele-patru-meciuri-incep-la-ora-1730-intra-la-joc-doua-echipe-din-prima-liga-trei-din-liga-2-si-trei-din-liga-3-19282586

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-pregateste-plecarile-a-cinci-jucatori-19282587

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-sesizari-frf-si-politie-stiam-din-primavara-de-pariuri-online-pe-juniori-si-ligile-judetene-duminica-asta-a-fost-iar-un-meci-am-crezut-ca-doar-la-dambovita-sunt-lucruri-n-19282557

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-blejdea-mesaj-ironic-dupa-despartirea-de-chindia-19282567

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-mioveni-intalneste-fc-botosani-in-play-off-ul-cupei-romaniei-19282573

Andrei PASCU 29 Aug. 2023, 17:34 Liga 2
Pe aceeași temă