Unirea Dej a prins curaj după ce a urcat în fotoliul de lider al Ligii 2. Florin Blaj, categoric: ”Suntem o echipă bună, de acum toată lumea trebuie să se teamă de noi”

Andrei PASCU 05 Sep. 2022, 14:31 Liga 2

Florin Blaj (27 de ani) a fost unul dintre protagoniștii principali ai partidei câștigate de echipa sa, Unirea Dej, cu Unirea Constanța, în etapa a 5-a a Ligii 2, scor 2-1. A marcat golul de 1-1 în minutul 90, care a adus apoi un plus de adrenalină pentru clujeni, iar apoi a venit și golul victoriei.

Decarul Unirii Dej s-a aflat la prima reușită în Liga 2, astfel că succesul cu Unirea Constanța a fost sărbătorit de el și din perspectivă individuală. De mult timp aștepta Blaj golul, așa cum a și declarat la interviuri, și e cu atât mai fericit cu cât reușita sa a venit într-un moment foarte important.

Unirea Dej e pe locul în Liga 2 și a prins curaj. Florin Blaj: ”Suntem o echipă bună și de acum înainte toată lumea trebuie să se teamă de noi”

Plin de încredere, decarul Unirii Dej a mai afirmat că echipa sa a devenit una puternică și orice formație din Liga 2 trebuie să se teamă de el și de colegii săi. Clujenii sunt liderii campionatului în urma etapei a 5-a.

Am așteptat destul de mult pentru acest gol, mă bucur că a venit acum. Mă bucur că am câștigat și că am putut să contribui și eu. A fost un meci greu, adversarii au venit să joace fotbal, se știe foarte bine că sunt mulți tineri acolo și au început construcția de jos. Se vede că știu fotbal.

(N.r. – Mai sperai după golul marcat de Unirea Constanța?) Au dat un gol frumos, ce să mai zici? Îți pune plumb în picioare, dar am dovedit că suntem o echipă puternică, am demonstrat că putem să învingem pe oricine și oricând.

Le mulțumim și fanilor, au avut aportul lor, ne duce valul când sunt cu noi. Suntem o echipă bună și de acum înainte toată lumea trebuie să se teamă de noi”, a declarat Florin Blaj.

Florin Blaj nu credea că Unirea Dej va ajunge pe locul 1 în Liga 2: ”Îmi pare bine că suntem pe locul 1, le mulțumesc tuturor”

Florin Blaj a avut puterea să recunoască faptul că nu credea vreodată că Unirea Dej va fi pe locul în Liga 2, fie și pentru o etapă. E convins însă că situația se datorează muncii de la club din ultimii ani.

(N.r. – Credeai că Unirea Dej va fi pe locul 1?) ”Sincer, nu! Am trăit momente dificile aici, dar fotbalul te răsplătește atunci când ești serios. Îmi pare bine că suntem pe locul 1, le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi și ne susțin”, a mai spus Blaj.

Golul marcat de Florin Blaj în partida cu Unirea Constanța

Unirea Dej, o singură înfrângere în acest sezon

Unirea Dej are 12 puncte după cinci etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași. Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța.

În etapa a 6-a, Unirea Dej va avea meci cu o altă echipă cu start bun de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr, pe teren advers.

”Este bine că reușim să câștigăm meciuri, jucăm bine, se poate și mai bine, dar până la urmă pentru mine nu contează clasamentul, eu îmi doresc să jucăm bine în fiecare meci. Îmi doresc să nu se mai accidenteze nimeni, pentru că azi am fost nevoiți să facem o schimbare, sper să fie jucătorul ok, să intre data viitoare, să fie apt.

Clasamentul, pentru mine, și sper să le transmis asta și băieților, nu e atât de important”, a spus antrenorul Dragoș Militaru, după ce echipa sa a ajuns pe locul 1 în Liga 2.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-e-liderul-ligii-2-dupa-succesul-dramatic-cu-unirea-constanta-dragos-militaru-coplesit-de-emotii-pfff-nebunie-nebunie-pentru-astfel-de-momente-ne-am-apucat-de-fotbal-19244099

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-dimineata-aglomerata-in-esalonul-secund-cu-sase-meciuri-care-debuteaza-de-la-ora-1100-liderul-joaca-la-targu-jiu-ultimele-doua-clasate-au-meci-direct-la-timisoara-19243662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-iorga-s-a-despartit-de-fc-brasov-si-are-sansa-sa-joace-in-prima-liga-am-fost-sunat-de-cei-de-la-farul-sa-ma-intorc-19244187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-la-a-treia-victorie-a-sezonului-a-invins-fc-brasov-cu-goluri-marcate-dupa-minutul-90-iar-andrei-erimia-a-trait-la-intensitate-maxima-ultimele-secvente-ce-meci-ce-final-19244158

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 05 Sep. 2022, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă