Unirea Dej leagă din nou eșecurile, Dragoș Militaru s-a declarat dezamăgit după meciul cu Concordia: ”Am fost surclasați, nu am fost ce trebuie”

Marius ANGHEL 17 Mar. 2024, 00:44 Liga 2
Unirea Dej leagă din nou eșecurile, Dragoș Militaru s-a declarat dezamăgit după meciul cu Concordia: ”Am fost surclasați, nu am fost ce trebuie”

Unirea Dej a pierdut meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna, din ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, iar grupa de play-out în care a picat îi oferă șanse foarte mici de a evita retrogradarea.

Cele două goluri marcate în prima jumătate de oră a întâlnirii au decis soarta partidei de la Dej, 2-0 pentru Concordia, Unirea a legat al treilea eșec în 2024 și al 14-lea în acest sezon, iar antrenorul Dragoș Militaru a concluzionat că în acest meci echipa sa nu a fost ”ce trebuie”!

Unirea Dej a pierdut meciul cu Concordia și a încheiat sezonul regular cu 14 eșecuri

Concordia, aflată la primul meci cu Ilie Poenaru antrenor, a deschis scorul repede, din minutul 10, când zidul a deviat o minge trimisă din lovitură liberă din fața careului de către Torje, a ricoșat la Adrian Bălan, care a finalizat din 5 metri central. Ulterior, Torje a centrat din dreapta, Bălan a urmărit și a așezat balonul cu capul în fața porții, iar Giovani Ghimfuș (29) a plonjat și a împins mingea în plasă din 2 metri. Au fost singurele goluri, pe un teren greu de jucat, moale.

După meci, antrenorul Dragoș Militaru s-a arătat dezamăgit de evoluația jucătorilor săi, fiindcă aștepta mai mult de la ei.

”Un meci foarte slab, astăzi, din partea noastră, din păcate. Chiar mă așteptam un pic la mai bine, pentru că avusesem trei meciuri bune, zic eu, spre foarte bune, în primele trei etape din anul 2024. Astăzi am fost slabi, chiar am fost slabi, nu ne-a ieșit nimic, am luat și două goluri, cel puțin primul foarte repede și foarte ușor. Am întâlnit o echipă care, probabil, nu era locul ei aici, să se bată pentru evitarea retrogradării sau în play-out. Au fost o echipă mai bună ca noi astăzi, mai sigură pe ea, a știut să se adapteze și la teren, la toate condițiile. Clar, azi am fost surclasați de adversar. Și sunt dezamăgit un pic, pentru că chiar dacă plecam cu șansa a doua astăzi, jucat, totuși, acasă și aș fi vrut să văd altceva din partea noastră. Chiar mă așteptam la altceva, în urma ultimelor meciuri, săptămâni și pregătire. Nu știu, deși nu avea o miză atât de mare acest meci. Era doar să mai acumulăm câteva puncte și să fim în play-out cu mai multe puncte.

A fost unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am făcut în toată pregătirea de iarnă și meciuri oficiale din 2024. Îmi pare rău pentru băieți, îmi pare rău pentru club, pentru suporteri, fiindcă au venit astăzi lângă noi și chiar nu le-am arătat nimic. Dacă în alte meciuri am mai avut situații, am mai avut ocazii, am mai avut oportunități, astăzi am fost modești. Trebuie să revăd meciul, dar prima impresie, la cald, este că am fost destul de slabi, din toate punctele de vedere. Din păcate. Nu îmi place să spun asta, dar astăzi nu am fost ce trebuie”, a spus Militaru în interviul publicat de Unirea Dej după joc.

Unirea Dej, în eșecul cu Concordia: Moroz – Vic. Stancovici, Kereki (cpt.)(Mir. Manole 68′), Tud. Telcean (D. Pop 58′), Roș (Al. Șuteu 58′) – Al. Dulca (Al. Militaru 58′), Chira, Ad. Pop – Hofman, Golda (Călugăr 46′), Bîrnoi. Rezerve neutilizate: R. Pop – Pruteanu, Aur. Ciuciulete, Fulga.

Șanse reduse pentru dejeni de a se salva de la retrogradare

Rămasă cu 13 puncte, Unirea Dej s-a situat la finalul sezonului regular pe locul 18 în Liga 2, astfel că a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, alături de Ceahlăul, CSM Reșița, Metaloglobus, CFC Argeș, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria.

Dejenii sunt pe al doilea loc retrogradabil din grupa sa, la nu mai puțn de zece puncte în spatele Dumbrăviței. Cum în play-out fiecare echipă poate câștiga maximum 18 puncte, șansele ca Unirea Dej să depășească o adversară din fața sa sunt extrem de mici, astfel că revenirea în Liga 3 este tot mai aproape.

Programul play-out-ului Ligii 2 va fi stabilit marți, atunci când FRF organizează tragerea la sorți, de la ora 12:00.

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-din-liga-2-19303007

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-primit-trei-goluri-in-derby-ul-cu-unirea-slobozia-19303069

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprescu-concluzii-dupa-csm-slatina-cs-mioveni-0-0-19303046

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-scapat-pe-final-victoria-cu-fk-miercurea-ciuc-19303013

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-castigat-la-scor-in-ultima-etapa-dar-va-juca-in-play-out-19302998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-play-off-ului-ligii-2-editia-2023-2024-19302993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-19-liga-2-19302899

Marius ANGHEL 17 Mar. 2024, 00:44 Liga 2
Pe aceeași temă