Unirea Dej a mai bifat o victorie și se îndreaptă către îndeplinirea obiectivului. Impresiile lui Dragoș Militaru după succesul cu Viitorul Pandurii, mesajul pentru fani și analiza ultimei etape din sezonul regular

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 14:11 Liga 2

Unirea Dej a bifat încă un rezultat important în Liga 2, în fața unei formații cu experiență a campionatului. În etapa a 18-a, sâmbătă de la ora 11:00, nou-promovata a trecut cu 1-0 de Viitorul Pandurii, iar cu o etapă rămasă de jucat din sezonul regular este greu de crezut că nu se va menține în divizia a doua.

Dragoș Militaru: ”Scorul putea fi mai mare, dar e important că am luat cele trei puncte”

Dragoș Militaru a avut un mesaj de mulțumire pentru jucători, care i-au făcut un cadou de ziua sa. Zilele trecute a împlinit 32 de ani, astfel că victoria i-a fost dăruită. În privința analizei partidei, Militaru a remarcat ocaziile pe care și le-a creat Unirea Dej și faptul că mai putea marca.

Însă, a tras concluzia că rezultatul este unul bun dat fiind numele adversarului și l-a lăudat pe singurul marcator al partidei, Vlad Bogdan (foto articol), care a punctat cu un șut de la distanță în minutul 28.

O victorie foarte importantă pentru noi, pentru că băieții și-au dorit foarte tare aceste trei puncte, pentru că am venit după un meci de la Miercurea Ciuc nu foarte rău, unde poate meritam un pic mai mult. S-a adunat tristețe că atunci puteam mai mult, dar azi băieții au fost foarte bine, toți sunt de remarcat.

Au avut atitudine, s-au dăruit și au arătat mai mult. Au jucat foarte bine. Scorul putea fi mai mare, dar e important că am luat cele trei puncte. Până la urmă, am jucat cu o echipă echilibrată de Liga 2, cu rezultate destul de bune după ce a avut un început mai greu de sezon. O echipă incomodă care a pus probleme.

(N.r. – Despre marcatorul golului, Vlad Bogdan) Mă bucur foarte mult pentru el, s-a pregătit foarte bine în iarnă. A profitat de șansa că Alex Militaru este accidentat. Mă bucur că ne-a ajutat să luăm cele trei puncte. Și-a făcut datoria și acum el trebuie să demonstreze că poate să joace nu numai la Liga 2, ci și mai sus.

Le mulțumesc jucătorilor, dar și celor care au venit la stadion. Mi-au cântat la mulți ani. A fost o zi foarte frumoasă pentru mine, mă bucur. Sunt fericit că am reușit să câștigăm, dar și pentru moralul băieților, pentru că o victorie tot timpul îți dă moral, elan.

(N.r. – Despre suporteri) Ne-au lipsit foarte mult. I-am regăsit la meciul de la Miercurea Ciuc și ne-am bucurat foarte mult că au fost lângă noi. Azi, la fel, o atmosferă frumoasă, la început de primăvară. Îi așteptăm în număr mare și la meciurile următoare, cred că toată lumea vede că băieții se dăruiesc și joacă și pentru cei care vin în tribune. Cred că o fac foarte bine cel puțin în meciurile de acasă”, a declarat Dragoș Militaru la finalul jocului de la Dej.

  • Unirea Dej în partida cu Viitorul Pandurii: Railean – Roș, D. Pop, Budeț, I. Rus, Cocian, Cătinean (cpt.), Ad. Pop, Mir. Manole, Vl. Bogdan, Fl. Blaj.
    Rezerve: Cl. Chindriș – Gîț, Peter, Chira, Ed. Meszaros, Todoran, Frăsineanu, P. Popescu, Al. Pop.

Dragoș Militaru, despre jocul de la Brăila: ”Trebuie să câștigăm cele trei puncte”

Dragoș Militaru așteaptă acum ultima etapă din sezonul regular, când Unirea Dej va întâlni o altă formație promovată la finalul campionatului trecut în Liga 2, Dacia Unirea Brăila. Va analiza adversarul, dar crede că va conta distanța pe care echipa sa o are de făcut pentru meci, sute de kilometri:

”O deplasare foarte lungă. O să avem timp să ne uităm și la primele două etape disputate de Brăila, dar sper să fim sănătoși și să fim într-o formulă aproape completă pentru meciul de la Brăila. Acolo trebuie să câștigăm cele trei puncte”.

Unirea Dej, la egalitate cu Ripensia în Liga 2

Unirea Dej a pus patru puncte între ea și Viitorul Pandurii după jocul de sâmbătă. Dejenii au 25 de puncte, în timp ce formația pregătită de Eugen Trică are 21. În privința situațiilor din clasament, Unirea Dej este pe locul 11, în timp ce gorjenii sunt pe 14.

Echipa lui Dragoș Militaru este la egalitate de puncte cu echipa de deasupra ei, Ripensia. Ambele au și același golaveraj, fiind pe zero.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mentinerea-in-liga-2-asemanata-cu-o-promovare-de-unirea-dej-presedintele-gabriel-magdas-ar-fi-o-reusita-extraordinara-mai-ales-raportandu-ne-la-bugetul-de-care-dispunem-19221404

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-va-conta-curand-pe-alexandru-militaru-anuntul-clubului-in-privinta-revenirii-mijlocasului-de-18-ani-19221367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/organizatorii-s-au-lupta-cu-zapada-inainte-de-fc-brasov-metaloglobus-a-nins-abundent-peste-noapte-la-brasov-iar-suprafata-de-joc-a-fost-acoperita-cu-un-strat-gros-de-nea-cum-se-19221702

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adi-popa-are-doua-goluri-in-doua-meciuri-pentru-steaua-in-2022-omul-jocului-cu-poli-iasi-socheaza-privind-dreptul-la-promovare-orice-se-poate-schimba-suntem-in-romania-19221695

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2022, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă