Unirea Dej, obiectiv îndeplinit înaintea ultimului meci din sezonul regular. Calificarea în play-off, un bonus. Gabriel Magdaș: ”Nu uitați că povestea continuă”

Răzvan STÎNGĂ 07 Mar. 2023, 14:51 Liga 2
Unirea Dej, obiectiv îndeplinit înaintea ultimului meci din sezonul regular. Calificarea în play-off, un bonus. Gabriel Magdaș: ”Nu uitați că povestea continuă”

Unirea Dej trebuie să câștige partida cu CSM Slatina, din ultima etapă a sezonului regular de Liga 2, pentru a fi în play-off. Trebuie să învingă pe terenul oltenilor, unde au câștigat greu echipele din fruntea clasamentului, dar și unde multe s-au încurcat.

Clujenii sunt conștienți de asta, motiv pentru care încearcă să ia presiunea de pe jucători, dar și să remarce părțile pozitive, anume că au reușit să formeze o emulație în jurul echipei, din perspectiva celor întâmplate în oraș, prin faptul că meciurile de acasă au început să se dispute cu tot mai mulți spectatori.

Unirea Dej a atins un obiectiv, chiar dacă momentan nu și-a asigurat prezența în play-off

La partida cu Metaloglobus din runda a 18-a, scor 1-1, Unirea Dej a fost susținută de un număr important de fani, un obiectiv important pentru echipa care e revelația sezonului, accentuat de Gabriel Magdaș, președintele al Unirii Dej.

În același timp, conducătorul e convins că Dragoș Militaru și jucătorii pot duce clubul în play-off-ul de Liga 2, un detaliu care ar fi cu mult peste strategia trasată la începutul sezonului, salvarea de la retrogradare.

La jocul de ieri (n.r. – de sâmbătă, cu Metaloglobus), acest proiect fotbalistic pornit în urmă cu aproximativ cinci ani și-a atins un alt obiectiv major: >, iar pentru asta vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi pe Municipal!

Chiar dacă deznodământul partidei nu a fost cel dorit de toată suflarea uniristă, rămâneți încrezători și fiți convinși că vom face tot ce depinde de noi ca sărbătoarea adusă de play-off-ul Ligii 2 să fi suferit doar o amânare de șapte zile.

Dumnezeu să fie cu noi și nu uitați că povestea continuă, iar voi faceți parte din ea!”, a transmis Gabriel Magdaș, conform Unirea Dej.

Unirea Dej, pe locuri de play-off înainte de ultima rundă de sezon regular 

Unirea Dej se află pe locul 4 în ierarhia din Liga 2 după etapa a 18-a, cu 31 de puncte, la două puncte peste locul 7, Concordia Chiajna, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. Deasupra clujenilor, pe locul 3, se află SC Oțelul, cu 35 de puncte, iar sub ei, pe 5, se află Unirea Slobozia, 30 de puncte și un meci mai puțin.

În ultima etapă din sezonul regular, Unirea Dej va întâlni CSM Slatina (deplasare).

E un joc de trei puncte, nu știu de câte puncte avem nevoie să fim în play-off, dar vreau să acumulăm cât mai multe. E bine că am ajuns până aici, e meritul tuturor, dar mai departe trebuie să facem puncte pentru a rămâne matematic în Liga 2.

E posibil să intri într-o grupă de play-out și să fii la două puncte de zona retrogradării. E foarte aproape și de aceea trebuie să vedem după etapa următoare ce va fi. Vreau să fiu realist, niciodată nu am avut obiective mărunte, dar trebuie să vedem ce avem și să ne luptăm pentru fiecare meci și punct”, a spus Dragoș Militaru despre partida de la Slatina, la finalul întâlnirii cu Metaloglobus.

Au fost în jur de 2.500 de spectatori pe arena din Dej, la duelul Unirea Dej – Metaloglobus, cei mai mulți de foarte mult timp.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-meciurile-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-au-loc-in-aceeasi-zi-la-aceeasi-ora-nicio-echipa-nu-este-sigura-de-pozitia-sa-finala-din-clasament-19262466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-lasat-cu-un-cap-spart-si-un-jucator-transportar-la-doua-spitale-in-meciul-dintre-unirea-dej-si-metaloglobus-starea-portarului-dorian-railean-luat-de-ambulanta-imediat-dupa-flui-19262289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-cu-metaloglobus-si-rateaza-sansa-calificarii-in-playoff-19262213

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-chiajna-brasov-targu-jiu-si-buftea-in-fiecare-meci-este-cel-putin-o-echipa-care-mai-are-sperante-la-play-off-19261928

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Mar. 2023, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă