Unirea Constanța și-a prezentat lotul cu care va aborda sezonul de Liga 2. Din cei 21 de fotbaliști, opt au evoluat pentru Farul campionatul trecut

Răzvan STÎNGĂ 29 Jul. 2021, 14:20 Liga 2
Unirea Constanța și-a prezentat lotul cu care va aborda sezonul de Liga 2. Din cei 21 de fotbaliști, opt au evoluat pentru Farul campionatul trecut

Unirea Constanța și-a prezentat lotul cu care va aborda noul sezon al Ligii a 2-a.

Formația de la malul mării are în componență o parte din jucătorii care campionatul trecut au evoluat pentru fosta Farul. Opt din cei 21 de fotbaliști pe care antrenorul Ianis Zicu îi are la dispoziție au îmbrăcat tricoul Farului în campionatul 2020/2021.

Lotul Unirii Constanța însumează 21 de jucători

Antrenorul Ianis Zicu are sub comanda sa un număr important din fotbaliștii pe care i-a pregătit campionatul trecut, la fosta Farul. Unirea Constanța a prezentat, joi, 29 iulie, cu două zile înaintea primei etape de Liga 2, lotul complet.

Cei care au jucat pentru fosta Farul sezonul trecut sunt fundașii Robert Băjan, Ionuț Ursu, Marius Leca și Iulian Carabela, mijlocașii Liviu Mihai și Ion Cărăruș și atacanții Ilie Damașcan și Andrei Banyoi.

Și pe Nicola l-a antrenat Zicu la Farul, însă acum două sezoane. Între timp a activat la Turris Oltul și FCSB 2.

Lotul Unirii Constanța: 

Portari: Iulian Anca-Trip (ex ”U” Cluj), Nicușor Grecu (ex CSM Slatina), Silviu Costache (ex Concordia Chiajna).
Fundași: Ionuț Ursu, Marius Leca, Iulian Carabela, Darius Mureșan (ex Aerostar Bacău), Robert Băjan, Alexandru Nicola (ex FCSB 2).
Mijlocași: Liviu Mihai, Ionuț Cioinac (ex ASU Poli), Ion Cărăruș, Robert Căruță (ex Dacia Unirea Brăila), Casian Anghel (ex Lorca – Spania).
Atacanți: Andrei Banyoi, Ilie Damașcan, Cosmin Zamfir (ex Dacia Unirea Brăila), Adrian Perenyi (ex FK Csikszereda U17), Robert Jerdea (ex Academica Clinceni 2), Dragoș Grigore (ex – ), Andreas Chirițoiu (ex FCSB U19).

Stafful tehnic este format din Ianis Zicu (antrenor principal), Daniel Florea (antrenor secund), Bogdan Alesandru (delegat), George Bordeanu (antrenor cu portarii), George Galamaz (director sportiv).

Unirea Constanța va juca meciurile de pe teren propriu la Techirghiol

În privința stadionului pe care Unirea Constanța va juca pe teren propriu, clubul a precizat că va folosi arena din Techirghiol, iar antrenamentele le efectuează la Mangalia, oraș despre care susține că ”inima noastră bate”.

Însă, în prima etapă din Liga 2, constănțenii vor juca în deplasare, cu Concordia Chiajna, sâmbătă de la ora 11:00, acolo unde conducerea Unirii este dispusă să ducă și două autocare cu suporteri care doresc să susțină echipa.

Reprezentăm județul Constanța, vom juca meciurile de pe teren propriu pe cocheta arenă de la Techirghiol, dar inima noastră bate pentru Mangalia. Vrem să reprezentăm cu cinste orașul și fanii din Mangalia și din toată partea de Sud a Litoralului!

Sâmbătă jucăm la Chiajna primul meci din sezonul Ligii a 2-a și îi așteptăm pe iubitorii fotbalului din Mangalia să vină alături de echipă! Clubul nostru pune la dispoziție două două autocare, care vor pleca spre Chiajna de la Gara din Mangalia, sâmbătă, de la ora 6.00!

TOȚI CEI CARE VOR SĂ VINĂ LA MECI TREBUIE SA FIE VACCINAȚI SAU SĂ AIBĂ TEST NEGATIV COVID FĂCUT CU MAXIM 48 DE ORE ÎNAINTE DE MECI!

Cu sprijinul suporterilor, echipa noastră va lupta pentru prima victorie! Hai Unirea!”, precizează Unirea Constanța.

Prima partidă a Unirii Constanța pe teren propriu este în etapa a doua, cu FC Hermannstadt.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-doua-branduri-emblematice-in-liga-2-ssu-poli-si-fc-brasov-steagul-renaste-vor-evolua-in-nou-sezon-sub-numele-de-politehnica-timisoara-respectiv-fc-brasov-s-a-aprobat-si-trecerea-de-la-farul-la-un-19193221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-probleme-pentru-steaua-in-ultimul-amical-al-pregatirilor-unirea-constanta-nu-a-facut-fata-militarilor-lui-daniel-oprita-19192831

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-noul-sezon-regular-de-liga-2-nu-se-joaca-in-trei-weekenduri-motivul-pentru-care-campionatul-se-opreste-odata-cu-cel-din-liga-1-exclusiv-19192821

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jul. 2021, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă