Unirea Constanța poate avea probleme în primele etape. Ianis Zicu recunoaște că echipa nu e pusă la punct: ”Ne-am organizat târziu, ne dezavantajează total”. Analiza partidei cu Concordia Chiajna și ce transferuri așteaptă

Andrei PASCU 30 Jul. 2021, 18:38 Liga 2
Unirea Constanța poate avea probleme în primele etape. Ianis Zicu recunoaște că echipa nu e pusă la punct: ”Ne-am organizat târziu, ne dezavantajează total”. Analiza partidei cu Concordia Chiajna și ce transferuri așteaptă

Unirea Constanța, fosta Farul Constanța, s-a organizat târziu, a început pregătirile de vară după celelalte formații care vor participa în campionatul Ligii a 2-a, iar Ianis Zicu se teme de acest aspect.

Înaintea primei etape, cu Concordia Chiajna, antrenorul a declarat că mai are lucruri de pus la punct.

Ianis Zicu: ”Din păcate, ne-am organizat foarte târziu” 

Ianis Zicu a lăsat de înțeles că imaginea Unirii Constanța din primele runde ale întrecerii nu va fi la cel mai bun nivel al echipei. Vrea însă să regleze situația cât mai repede, iar peste câteva partide, să-și pună filozofia la punct. Zicu a lăsat impresia că s-ar mulțumi și cu un punct în confruntarea cu Concordia Chiajna, de sâmbătă, de la ora 11:00.

Zicu a făcut o analiză și echipei Concordia Chiajna, pe care o vede favorită.

”Din păcate, ne-am organizat foarte târziu. Această echipă a reușit să aducă jucătorii în ultimele două săptămâni. Nu am avut o perioadă de pregătire normală, lucru care ne dezavantajează total. O să fie un început de sezon foarte dificil în care încercăm să facem cât mai multe puncte pentru ca, în momentul în care eu preconizez că vom ajunge la un nivel mai bun, să avem posibilitatea de a ne gândi la fiecare meci la cele trei puncte.

Începem în deplasare, pe un teren sintetic, unde jucătorii mei nu sunt adaptați la condițiile de joc. Va fi și foarte cald. Clar, Chiajna este avantajată din punctul acesta de vedere. S-au pregătit cum trebuie, au avut un ciclu de pregătire normal, au omogenitate la nivelul lotului și staffului tehnic.

Cu siguranță, va fi o partidă grea. Trebuie să facem mai mult decât putem la momentul actual pentru a obține un rezultat bun, pentru că va fi foarte greu. Dar toată presiunea este pe Chiajna, pentru că obiectivul lor este promovarea”, a declarat antrenorul Ianis Zicu, citat de pagina de Facebook a clubului constănțean, Unirea Constanța.

Ianis Zicu: ”Sper să mai aducem cinci-șase jucători” 

Unirea Constanța a prezentat lotul de jucători zilele trecute. Ianis Zicu are 21 de fotbaliști în momentul de față sub comanda sa, dar a anunțat că perioada de transferuri încă nu s-a terminat pentru Unirea. Mai așteaptă câțiva jucători, cinci-șase.

”Eu așa am făcut în ultimii doi ani, nu m-am gândit la un rezultat de egalitate, ci să câștig fiecare partidă. Același lucru îl vreau și cu Unirea, chiar dacă în acest moment lotul nu este numeric așa cum îmi doresc. Sper să mai aducem cinci-șase jucători de valoare la nivelul Ligii a 2-a”, a mai afirmat Ianis Zicu.

Unirea Constanța merge cu fanii la Chiajna 

Jocul din deplasare cu Concordia Chiajna se va disputa cu fani în tribune, dar nu numai din partea echipei gazdă. Unirea Constanța va deplasa la confruntarea din prima etapă câțiva suporteri.

”În atenția suporterilor care vor face deplasarea la meciul echipei noastre de la Chiajna.
Plecarea se face cu autocarele firmei Metropolitan, din fața Gării din Mangalia, sâmbătă, de la ora 6.00.
Fiecare suporter trebuie să aibă asupra sa testul negativ COVID efectuat în ultimele 48 de ore sau dovada vaccinării.
Hai Unirea!”, a comunicat Unirea Constanța.

Prima partidă a Unirii Constanța pe teren propriu este în etapa a doua, cu FC Hermannstadt, și va avea loc pe stadionul din Techirghiol.

 Foto: George Filip/ Mediafax Foto și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

Andrei PASCU 30 Jul. 2021, 18:38 Liga 2
Pe aceeași temă