Un nou pas greșit pentru Unirea Slobozia. Trupa lui Adrian Mihalcea intră în play-out cu mari emoții, după eșecul de la Pandurii! ”E o înfrângere dureroasă. Momentan, suntem pe loc de baraj”

Mircea OGLINDOIU 28 Mar. 2021, 21:58 Liga 2

Deși își punea mari speranțe în meciul de la Târgu Jiu, Unirea Slobozia a fost învinsă cu 1-0 de Pandurii și va intra în play-out cu doar 19 puncte. Singurul gol al partidei din Gorj a fost marcat de francezul Maurice Sylla, în minutul 70.

Adrian Mihalcea, după ce a pierdut cu Slobozia la Târgu Jiu: ”Speram la o grupă mai accesibilă în play-out”

După acest eșec, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a rămas cu 19 puncte și a fost repartizată în Grupa B din play-out, alături de Aerostar Bacău (10 puncte), CSM Reșița (19 puncte), SCM Gloria Buzău (26 puncte), Petrolul (31 puncte) și Viitorul Pandurii (32 puncte).

Ultimele două clasate retrogradează direct, iar ocupanta locului 5 va disputa un meci de baraj, pentru menținerea în Liga 2, cu ocupanta locului 5 din Grupa A de play-out, din care fac parte Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Fotbal Comuna Recea, Universitatea Cluj, Metaloglobus București și Farul Constanța.

”E o înfrângere dureroasă, fiindcă aveam nevoie de cele trei puncte, pentru a spera la o grupă mai accesibilă. Gazdele au fost mai pragmatice, noi am ratat, am avut și o bară. Și dacă am fi câștigat, tot greu ne era în lupta pentru evitarea retrogradării, dar acum va trebui acum să avem un parcurs și mai bun în play-out. Momentan, suntem pe loc de baraj. Așteptăm programul celor șase jocuri, să vedem cu care dintre adversare vom juca pe teren propriu”, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea.

Tragerea la sorţi a programului play-out-ului va avea loc în luni, de la ora 11:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Foto: Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Bogdan Craioveanu (Accent TV)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pandurii-invincibila-de-patru-etape-echipa-antrenata-de-calin-cojocaru-a-pasarit-ultimul-loc-dupa-ultima-runda-a-sezonului-regular-al-ligii-2-si-priveste-cu-incredere-play-out-ul-suntem-to-19176486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-21-ultima-a-sezonului-regular-astazi-aflam-cele-sase-echipe-care-merg-in-play-off-si-cele-14-care-vor-continua-in-play-out-19176255

https://liga2.prosport.ro/seria-1/componenta-celor-doua-grupe-de-play-out-ale-ligii-2-farul-da-peste-u-cluj-iar-petrolul-intalneste-viitorul-pandurii-si-concordia-cand-se-stabileste-programul-jocurilor-19176388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-dunarea-calarasi-cs-mioveni-rapid-fk-csikszereda-si-asu-poli-merg-in-play-off-ul-ligii-2-cum-arata-clasamentul-final-dupa-ultima-etapa-a-sezonului-regular-si-marile-19176361

Mircea OGLINDOIU 28 Mar. 2021, 21:58 Liga 2
Pe aceeași temă