”Un incisiv dentar rupt pe jumătate, un al doilea incisiv fracturat.” Verdictul medicului după ce Gabriel Lazăr și-a luat un picior în gură de la Ioan Mera. Arbitrul Mavriche a dat doar galben

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 19:10 Liga 2

Că fotbalul din Liga 2 este unul dur, nu este nicio noutate. O spun chiar jucătorii, antrenorii. Că greșelile din partea arbitrilor aproape că nu lipsesc de la orice meci, parcă se întâmplă din ce în ce mai des. Cele două fapte s-au putut remarca din plin la ”U” Cluj – Viitorul Pandurii, în Cupa României, dar și la meciul Unirea Slobozia – ASU Poli, din weekendul trecut, în campionat.

Dacă ”U” Cluj strigă ca din gură de șapte după ce a pierdut meciul cu Viitorul Pandurii și implicit calificarea în semifinalele Cupei României, dând vina pe arbitrul Andrei Antonie, Unirea Slobozia nu are nicio atitudine față de arbitrajul lui Sergiu Mavriche, deși unul dintre jucătorii ei s-a ales cu doi dinți rupți, iar mai apoi a și fost eliminat ușor.

Gabriel Lazăr și-a luat un picior în față de la Mera. Consecința fizică: ”Un incisiv dentar rupt pe jumătate, un al doilea incisiv fracturat”

S-a întâmplat sâmbăta trecută, la Slobozia, în jocul în care Unirea a întâlnit a doua clasată ASU Poli (scor 0-0), echipă care e implicată în lupta pentru play-off și nu-și permite să piardă puncte.

Enervați de replica foarte bună dată de jucătorii lui Adrian Mihalcea, poliștii au avut multe intrări dure, unele dintre ele trecute cu vederea de arbitrul central. De exemplu, în minutul 37, la o fază fixă în careul Unirii, Ioan Mera, căpitanul timișorenilor, l-a lovit cu piciorul în plină figură pe Gabriel Lazăr. Fundașul a căzut la pământ, sângele i-a țâșnit din gură, însă Mavriche a considerat că un cartonaș galben dat lui Mera este îndeajuns.

Medicul Unirii a povestit cu ce s-a ales Lazăr după contactul de K1 cu Mera. ”Un incisiv dentar rupt pe jumătate, un al doilea incisiv fracturat, pe lângă sângerarea abundentă a ambelor buze… Asta, după multiple coate în figură, aplicate jucătorilor Unirii. Un joc scăpat total de sub control de arbitru!”, a povestit Adrian Motoacă, citat de site-ul ialomițean Independent.

Lazăr, eliminat extrem de ușor

Ulterior, pe final de joc, în minutul 87, arbitrul Mavriche l-a eliminat pe Gabriel Lazăr după ce i-a acordat al doilea cartonaș galben în urma unui fault ușor acordat. Pe primul, fundașul îl primise cu un sfert de oră înainte, pentru proteste.

În prima repriză, ambele echipe au reclamat câte un penalty refuzat de arbitrul băcăuan. ASU Poli a cerut 11 metri după duelul dintre Lazăr și Plazonja, iar Unirea a solicitat la o intervenție a lui Scutaru asupra lui Diarra.

După joc, Motoacă, fost colaborator la Dunărea Călărași cu Dan Alexa, s-a fotografiat cu actualul antrenorul al Politehnicii. ”Am luat foarfeca să-l «croșetez» pe Chirurg..dar din păcate am rămas prieteni. Unirea 04 Slobozia – ASU Poli Timișoara un 0:0 echitabil”, a scris doctorul Unirii pe pagina sa de Facebook.

În clasament, ASU Poli ocupă locul 2, cu 28 de puncte acumulate în 16 meciuri desfășurate în 17 etape, în timp ce Unirea Slobozia se află pe poziția a 17-a, cu 16 puncte strânse în 15 jocuri.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pas-gresit-pentru-asu-politehnica-la-slobozia-dan-alexa-sunt-dezamagit-pentru-ca-la-cum-am-jucat-in-repriza-a-doua-trebuia-sa-castigam-19171810

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-surpriza-pentru-asu-poli-la-slobozia-suporterii-din-peluza-sud-timisoara-au-facut-deplasarea-pentru-a-i-incuraja-pe-ioan-mera-si-compania-inainte-de-meciul-cu-unirea-jucatorii-nu-i-au-putut-19171692

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-17-singurele-meciuri-ale-zilei-de-sambata-cinci-la-numar-se-disputa-de-la-ora-1100-iar-fiecare-are-in-componenta-o-echipa-care-lupta-pentru-play-off-19171618

Marius ANGHEL 04 Mar. 2021, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă