Ultimatum pentru Balaur: „Cu părere de rău, vom fi nevoiți să schimbăm conducerea tehnică”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 14:20 Liga 2
Ultimatum pentru Balaur:**

Deși la FCM Dunărea s-a stabilit ca obiectiv accederea în play-off (clasarea în primele șase echipe), țelul echipei gălățene din eșalonul secund e departe de a fi realizat. Distanța față de locul șase, ultimul care duce în play-off și ocupat de Gloria Buzău, este de opt puncte.

Ieri a avut loc o ședință a celor din conducerea FCM Dunărea, pentru analizarea situației critice în care se află echipa în clasament, unde ocupă ultimul loc, iar decizia a fost de a se mai acorda o ultimă șansă colectivului tehnic condus de antrenorul Ion Balaur. „Până la sfârșitul turului mai sunt patru etape, dacă echipa nu are revirimentul dorit în aceste meciuri, cu părere de rău, vom fi nevoiți să schimbăm conducerea tehnică”, s-a spus într-un comunicat al conducerii clubului.

FCM Dunărea, cu două puncte în clasament, n-a reușit să câștige niciun meci din șapte partide disputate, fără să fi întâlnit până acum niciuna dintre principalele trei favorite la promovare, CSMS Iași, Rapid și Clinceni. La finalul sezonului regulat se va juca în sistem play-off (primele șase clasate) și play-out (ultimele șase clasate).

Următorul meci al gălățenilor este programat sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu, cu FC Clinceni, echipa de pe locul trei.

Sursa: Viața Liberă

Foto: Ionatan ȚUȚU

Marius ANGHEL 24 Oct. 2013, 14:20 Liga 2
Pe aceeași temă