Ultima ședință a LPF2 n-a stabilit nimic concret în privința trecerii la o singură serie. Avramescu: „Eu susțin această variantă”

Marius ANGHEL 20 Mar. 2015, 19:14 Liga 2
Ultima ședință a LPF2 n-a stabilit nimic concret în privința trecerii la o singură serie.** Avramescu:

Joi, la Ploiești, a avut loc Adunarea Generală a LPF2, însă reprezentanții cluburilor nu au stabilit încă sub ce formă se va organiza campionatul Ligii a II-a, începând cu sezonul 2016-2017.

Totuși, cu acest prilej au fost mandatați cei care vor negocia cu FRF ca din vară LPF2 să organizeze campionatul Ligii a II-a. Apoi au fost completate locurile rămase vacante în Biroul Executiv ale acestui for, iar printre cei aleși de către reprezentanții cluburilor prezente la această acțiune s-a regăsit și Valentin Avramescu, președintele echipei CF Brăila.

„Mă bucură această alegere a mea în Biruoul Executiv, însă meritul că Brăila are un reprezentant în acest for îl are fosta conducere a echipei, clubul CF Brăila este membru fondator al LPF2. Cu acest prilej am mandatat persoanele care să înceapă negocierile cu FRF pentru ca LPF2 să preia din această vară organizarea campionatului Ligii a II-a. Discuțiile acestea s-au mai purtat o dată, sperăm ca, în perioada următoare, ele să se finalizeze”, a declarat Valentin Avramescu pentru obiectivbr.ro.

Referitor la viitoarea formă de organizare a Ligii a II-a, Avramescu a spus că, deocamdată, părerile sunt împărțite. „A fost o propunere ca din sezonul 2016-2017 în Liga a II-a să se treacă la o singură serie, dar nu s-a stabilit nimic concret. Eu susțin această variantă de campionat, dar deocamdată părerile sunt împărțite, vom mai discuta pe această temă”, a mai spus noul membru din Comitetul Executiv al LPF2.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 20 Mar. 2015, 19:14 Liga 2
Pe aceeași temă