”U” Cluj, pe punctul de a numi un nou antrenor sau a continua cu Costel Enache. Actualul ”principal” pare că e dispus să rămână, dar nu în orice condiții: ”Până nu punem lucrurile la punct, îmi e greu să îmi asum lucruri”

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 20:30 Liga 2

Costel Enache își termină contractul cu Universitatea Cluj la finalul campionatului. Antrenorul se află în discuții cu conducerea pentru o posibilă prelungire a înțelegerii, lucru recunoscut la finalul confruntării cu Farul (scor 3-1), din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 2.

Costel Enache: ”Vreau să ajut cu tot sufletul meu şi până nu punem lucrurile la punct în club, îmi e greu să îmi asum nişte lucruri” 

Deși nu a dat prea multe detalii din interior, Costel Enache a lăsat impresia că tinde spre o continuare a colaborării. Negocierile cu oamenii din structura de conducere vor continua și în perioada următoare, iar apoi se va lua o hotărâre de ambele tabere, în această privință.

Costel Enache nu pare dispus să continue în orice condiții, dând de înțeles că, în cazul în care va rămâne sezonul următor, vrea neapărat să ducă Universitatea Cluj în Liga 1.

”Sunt aproape la final de contract, ceva lucruri generale am discutat săptămâna asta, nimic concret. E un club cu potenţial şi aş fi mândru să continui, dar nu aş vrea doar să mă leg de un contract, să stau într-o linişte aşa, că eu am un contract. Nu! Vreau să ajut cu tot sufletul meu şi până nu punem lucrurile la punct în club, îmi e greu să îmi asum nişte lucruri”, a spus Costel Enache, citat de TelekomSport.

Costel Enache: ”S-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi”

Costel Enache a vorbit puțin pe seama schimbărilor de la echipă, din ultima perioadă. Anumite modificări care s-au făcut în conducere, după încă un sezon ratat pentru ”U” Cluj.

”E clar că este o schimbare în cadrul conducerii clubului nostru, s-au făcut ceva mutări, au venit oameni noi, cu altfel de viziuni sau cu viziuni noi, şi e o reorganizare la nivelul ăsta”, a mai spus Costel Enache.

Grație succesului în fața Farului, Universitatea Cluj a trecut pe primul loc în Grupa A a play-out-ului Ligii 2, cu 39 de puncte, la egalitate cu următoarele clasate, Farul și Metaloglobus. Universitatea Cluj închide sezonul cu un meci pe teren propriu, cu Fotbal Comuna Recea.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-pleaca-de-la-farul-antrenorul-si-a-anuntat-decizia-la-finalul-meciului-cu-u-cluj-19182471

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razbunare-amara-u-cluj-a-invins-cu-3-1-farul-echipa-cu-care-s-a-judecat-dupa-scandalul-covid-19182435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-1230-in-incheierea-etapei-a-6-a-a-play-out-ului-ligii-2-19182352

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-se-indreapta-cu-pasi-repezi-spre-liga-1-dupa-victoria-cu-cs-mioveni-dragos-albu-ne-am-bucurat-in-vestiar-e-ceva-aparte-dorinta-capitanului-oltenil-19182452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbal-comuna-recea-a-zdrobit-csm-slatina-si-spera-sa-evite-barajul-de-retrogradare-florin-fabian-in-ciuda-problemelor-reusesc-sa-i-capacitez-pe-jucatori-si-pentru-mine-e-cea-mai-mare-feri-19182410

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 20:30 Liga 2
Pe aceeași temă