”U” Cluj nu simte presiunea ultimelor etape și vrea a doua victorie în play-off, cu Concordia Chiajna. Florian Haită: ”Nu trebuie să apese atât de tare încât să nu putem juca”

Andrei PASCU 15 Apr. 2022, 19:43 Liga 2
”U” Cluj nu simte presiunea ultimelor etape și vrea a doua victorie în play-off, cu Concordia Chiajna. Florian Haită: ”Nu trebuie să apese atât de tare încât să nu putem juca”

”U” Cluj speră să obțină a doua victorie în grupa de promovare în chiar ultima etapă a turului play-off-ului. Ardelenii vor primi luni, de la ora 17:30, vizita Concordiei Chiajna, formație pregătită de Ianis Zicu. Dacă vor învinge, ardelenii vor începe returul cel puțin de pe locul 3.

Florian Haită (21 de ani), decarul Universității Cluj, a participat la conferința de presă premergătoare duelului. Întrebat de jurnaliștii prezenți în sală dacă se simte presiunea apropierii finalului de campionat, mijlocașul a declarat că nu se pune problema ca el și colegii săi să fie afectați de o astfel de situație.

”U” Cluj vrea neapărat victoria cu Concordia Chiajna. Florian Haită: ”Sperăm să câștigăm, să facem un meci bun”

Pentru că ”U” Cluj are un program mai bun de acum înainte, urmând să dispute mai multe jocuri acasă până la finalul play-off-ului (patru pe Cluj Arena și două în deplasare), Haită speră ca ardelenii să înregistreze cât mai multe victorii, să ia cât mai multe puncte și să termine cel puțin pe locul 2 sezonul.

În privința analizei Concordiei Chiajna, Haită e convins că de acum înainte ilfovenii vor juca la totul sau nimic. Vor veni și pe Cluj Arena să ia toate punctele, pentru a mai spera cel puțin la locul 4, ultimul care dă speranțele unei eventuale promovări în Liga 1. Un plus al echipei din Chiajna e, în opinia lui Florian Haită, și schimbarea de antrenor.

Noi încercăm să luăm meci cu meci, să scoatem cât mai mult din fiecare joc. Sperăm să aducem cât mai multe rezultate pozitive mai ales că jucăm acasă și avem și fanii în spate, care ne conduc mereu spre victorie.

(N.r. – Dacă apasă presiunea ultimelor etape din campionat) Nu neapărat, presiune este mereu în fotbal, de asta ne-am apucat de acest sport. Astea sunt cele mai frumoase meciuri, să joci cu 10.000 de suporteri. Există presiune, dar nu trebuie să ne apese atât de tare încât să nu putem juca.

(N.r. – Despre partida cu Concordia Chiajna) Un meci total diferit. Au schimbat antrenorul. Vor veni să joace și nu au nimic de pierdut. Sperăm să câștigăm și să facem un meci bun, a spus Florian Haită la conferința de presă.

Florian Haită, despre meciul trecut: ”Am făcut analiza, am văzut greșelile, ce nu a mers”

Erik Lincar a încercat să regleze anumite probleme identificate în urma rundei trecute, cu FC Hermannstadt (scor 0-0), iar Haită e convins că imaginea în sine a jocului va fi una mai bună de această dată.

”Am făcut analiza meciului, am văzut greșelile, ce nu a mers. Am obținut un rezultat de egalitate până la urmă, chiar dacă nu am făcut cel mai bun joc, însă îi întâlnim acasă și cu siguranță va fi alt meci”, a mai declarat Haită, citat de site-ul oficial al Universității Cluj.

La conferința de presă premergătoare jocului cu Concordia Chiajna nu a participat doar Florian Haită. Antrenorul Erik Lincar a spus ”pas” și de această dată, așa cum s-a repetat în mai multe rânduri în acest sezon, fiind trimis ”neobositul” preparator fizic Robert Panduru.

”U” Cluj, o singură victorie în patru etape din play-off

Universitatea Cluj are o victorie și trei egaluri în play-off-ul Ligii 2, după patru etape. E la un punct de FC Hermannstadt, ocupanta locului 2, și la șase de liderul Petrolul. În același timp, ardelenii au șase puncte avans față de locul 4, Steaua.

Următorul adversar al ardelenilor, Concordia Chiajna, ocupă locul 5, cu 40 de puncte. În sezonul regular, pe Cluj Arena, Universitatea Cluj a trecut de ilfoveni cu 4-0.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-astra-a-ramas-fara-daniel-movila-am-renuntat-eu-eram-intr-un-punct-mort-nu-vedeam-niciun-viitor-cine-va-conduce-echipa-in-posibil-ultimele-patru-ei-meciuri-inainte-de-19227364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-situatia-financiara-reala-de-la-petrolul-ce-probleme-are-de-fapt-liderul-ligii-2-cu-sase-etape-inaintea-finalului-de-campionat-19227373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/numai-de-adversar-nu-se-teme-fc-buzau-inaintea-partidei-cu-ripensia-oficialii-sunt-mai-interesati-de-cheltuielile-cu-transportul-si-cazarea-facem-deplasarea-e-obositor-19227366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-povesti-fabuloase-de-la-iasi-cu-nicolo-napoli-ce-au-patit-trei-fotbalisti-prinsi-de-antrenor-la-kfc-cine-i-a-spart-cantarul-italianului-pai-ce-sunt-fotbalist-sau-boxer-sa-fac-c-19227343

 

Andrei PASCU 15 Apr. 2022, 19:43 Liga 2
Pe aceeași temă