”U” Cluj își anunță candidatura la promovare în Liga 1, după transferurile spectaculoase. Adrian Falub confirmă: ”Rămâne să ne ridicăm la nivelul eforturilor făcute. Play-off-ul, principalul obiectiv”. Lotul ardelenilor și mesajul legendei Remus Câmpeanu

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
”U” Cluj își anunță candidatura la promovare în Liga 1, după transferurile spectaculoase. Adrian Falub confirmă: ”Rămâne să ne ridicăm la nivelul eforturilor făcute. Play-off-ul, principalul obiectiv”. Lotul ardelenilor și mesajul legendei Remus Câmpeanu

Universitatea Cluj a organizat, joi, un eveniment pe Cluj Arena în care a prezentat noul sponsor cu care va colabora și echipamentele de joc pentru noul sezon de Liga 2. Au participat, printre alții, antrenorul Adrian Falub, conducătorul Daniel Stanciu și câțiva jucători, printre care și cea mai nouă achiziție, mijlocașul Ioan Filip (31 de ani). ”U” Cluj va conta în debutul în noua stagiune pe 33 de jucători. Dintre aceștia, 10 au venit acum.

Lotul Universității Cluj:

  • Portari: Vlad Muțiu, Andrei Gorcea, Cosmin Vâtcă, Patrik Kis
  • Fundași: Inacio Miguel, Laurențiu Rus, Ionuț Ilieș, Srdjan Luchin, Răzvan Horj, Răzvan Pașcalău, Andrei Mureșan, Gabriel Tamaș, Tudor Telcean, Robert Neciu, Carol Taub
  • Mijlocași: Victor Dican, Mihai Dolghi, Denis Mânărean, Cosmin Meșter, Matei Moraru, Alexandru Negrean, Daniel Novac, Nicolae Pîrvulescu, Alexandru Pop, Cătălin Ștefănescu, Alin Văsălie, Sergio Ribeiro, Idan Golan, Bogdan Barbu, Ioan Filip
  • Atacanți: Matias Roskopf, Dorin Goga, Cristian Gavra

Adrian Falub: ”Rămâne să ne ridicăm și noi la nivelul eforturilor făcute în acest an”

Antrenorul Adrian Falub a declarat că este extrem de mulțumit de achizițiile făcute de ”U” Cluj, ținând cont de faptul că au fost aduși jucători cu multă experiență în Liga 1, dar și în cupele europene. Este conștient că o astfel de campanie de transferuri ridică serios pretențiile clubului și a anunțat că obiectivul este unul clar: clasarea pe un loc de play-off în primă fază, după care pe un loc promovabil.

Rămâne să ne ridicăm și noi la nivelul eforturilor făcute în acest an. Cred că am ajuns să avem un lot competitiv. Eu sunt încrezător. Trebuie să ne gândim să mergem și să fim încrezători că putem câștiga meciuri. Doar victoriile ne vor putea face să ne gândim cu fiecare meci care trece mai departe la o poziționare în play-off. Acesta este principalul obiectiv astăzi.

Știu că toată lumea se așteaptă să câștigăm la scor, dar ultimele două sezoane ne-au dovedit că nu e chiar atât de simplu să promovezi din Liga a 2-a în prima ligă și eu știu foarte bine lucrul ăsta. E o certitudine că avem un lot competitiv astăzi, însă niciun adversar nu se va da deoparte, toate echipele se vor motiva suplimentar când vor juca împotriva Universității Cluj”, a spus Adrian Falub la evenimentul de prezentare al lotului.

Remus Câmpeanu: ”Tuturor celor care iubesc acest verde le doresc mulți ani, fericire și bucurie!”

Universitatea Cluj l-a invitat la eveniment pe unul dintre cei mai importanți oameni din istoria clubului, pe fostul mare fotbalist Remus Câmpeanu, care a îmbrăcat tricoul ”studenților” timp de 14 ani, 1960 și 1974. Acesta a rostit câteva cuvinte de încurajare pentru generația de azi a clujenilor și le-a urat baftă în lupta la promovare.

Am venit să văd, am venit să simt. Am venit să calc acea iarbă care tot verde a rămas și tuturor celor care iubesc acest verde le doresc mulți ani, fericire și bucurie!”, a declarat Remus Câmpeanu, citat de FC U Cluj.

”U” Cluj, trei deplasări în primele cinci etape 

Universitatea Cluj va începe noul campionat în deplasare, cu Aerostar Bacău, după care, până în etapa a cincea, va întâlni echipele ASU Poli Timișoara (acasă), SCM Gloria Buzău (deplasare), Unirea Slobozia (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

  • Programul complet al Ligii 2, sezonul 2020/2021, e disponibil AICI.

Foto: FC Universitatea Cluj 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Aug. 2020, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă