”U” Cluj începe play-off-ul Ligii 2 cu două meciuri în deplasare, primul pe terenul liderului. Gabriel Giurgiu: ”Se putea și mai bine”

Marius ANGHEL 15 Mar. 2022, 15:10 Liga 2
”U” Cluj începe play-off-ul Ligii 2 cu două meciuri în deplasare, primul pe terenul liderului. Gabriel Giurgiu: ”Se putea și mai bine”

Universitatea Cluj începe play-off-ul Ligii 2 cu un meci în deplasare, pe terenul liderului Petrolul Ploiești, formație care are șapte puncte în fața sa și pe care dorește să o depășească până la finalul sezonului.

”Studenții” vor încheia turul pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, ceea ce înseamnă că în ultima rundă a campionatului vor evolua la Chiajna, însă până atunci cu siguranță își doresc să-și îndeplinească matematic obiectivul: promovarea directă în Liga 1.

Gabriel Giurgiu, despre programul din play-off al Universității Cluj

Despre programul pe care ”U” Cluj îl va avea în play-off, stabilit ieri, prin tragere la sorți, la Casa Fotbalului, din partea clubului a vorbit managerul sportiv Gabriel Giurgiu.

”O extragere, se putea și mai bună, având în vedere că începem cu două meciuri în deplasare, dar, în același timp, tot trebuia să jucăm tur-retur cu fiecare din cele cinci echipe care sunt alături de noi în play-off.

Ne gândim la primul meci, cu Petrolul, care e un joc foarte important și sperăm să fim într-o formă sportivă foarte bună și să reușim să câștigăm.

Sper să continuăm forma bună pe care am arătat-o în primele trei jocuri (n.r. – primele trei jocuri din 2022: 4-0 acasă cu Concordia, 2-0 la Mediaș cu FC Hermannstadt și 3-0 acasă cu Dunărea Călărași), să fim concentrați și să ne gândim că fiecare punct și meci este important până la final. Trebuie să-l tratam ca pe o finală. Jucăm cu primul loc, au o diferență de puncte față de noi. Dacă reușim să câștigăm, ne vom apropia mai mult de ei și atunci o să fie și mai interesant acest play-off”, a spus Giurgiu.

”U” Cluj va evolua pentru prima dată în play-off-ul Ligii 2, din a treia încercare.

”U” Cluj începe play-off-ul din Liga 2 pe terenul liderului Petrolul

În turul play-off-ului, ”U” Cluj va avea următorul program: Petrolul (deplasare), Unirea Slobozia (deplasare), Steaua (acasă), FC Hermannstadt (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă), adică va întâlni echipele clasate pe locurile 1, 6, 4, 3 și 5.

”U” Cluj joacă sâmbătă, 19 martie, de la ora 17:30, în deplasare, la Ploiești, pe ”Ilie Oană”, cu Petrolul, în deschiderea primei etape a play-off-ului Ligii 2. Trupa prahoveană e pe locul 1, cu 49 de puncte, iar cea clujeană se află pe poziția a 2-a, cu 42 de puncte.

La finalul play-off-ului, primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj în dublă manșă cu locurile 8, respectiv 7 din play-out-ul Ligii 1.

Programul complet al play-off-ului Ligii 2

Foto: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-off-ul-ligii-2-incepe-cu-un-meci-de-foc-intre-primele-doua-clasate-in-play-out-un-singur-joc-nu-se-disputa-la-matineu-programul-primei-etape-19223303

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-incepe-play-off-ul-contra-celui-mai-dificil-adversar-in-lupta-pentru-promovare-u-cluj-nae-constantin-despre-programul-echipei-sale-19223292

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-fost-stabilit-programul-play-off-ului-ligii-2-petrolul-u-cluj-se-joaca-in-prima-etapa-19223256

https://liga2.prosport.ro/seria-1/albert-hofman-simte-momentul-de-gratie-al-universitatii-cluj-si-crede-ca-acesta-e-sezonul-promovarii-e-conexiune-la-echipa-analiza-facuta-dupa-victoria-cu-dunarea-calarasi-19223198

Marius ANGHEL 15 Mar. 2022, 15:10 Liga 2
Pe aceeași temă