”U” Cluj continuă politica din ultimii ani. Căpitanul echipei U19, trimis să se lupte la promovare în Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2021, 16:21 Liga 2
”U” Cluj continuă politica din ultimii ani. Căpitanul echipei U19, trimis să se lupte la promovare în Liga 3

Universitatea Cluj continuă politica din ultimele perioade de transferuri și împrumută cei mai talentați tineri ai echipelor ”under”. Acum, i-a venit rândul căpitanului formației sub 19 ani, Alberto Țica (19 ani), care a fost cedat în Liga 3, la liderul Seriei 2, SC Oțelul.

Alberto Țica, căpitanul echipei ”U” Cluj U19, împrumutat în Liga 3, la SC Oțelul 

Fundașul dreapta merge la Galați, unde își începe cariera de profesionist, la câteva zile după ce Universitatea Cluj i-a propus primul contract de profesionist, semnând o înțelegere pe cinci ani.

Conform comunicatului de zilele trecute, Universitatea Cluj își pune mare încredere în apărătorul de bandă dreaptă, care, de ce nu, ar putea face parte din lotul primei echipe a ardelenilor după experiența de la SC Oțelul.

Alberto Țica a purtat banderola de căpitan a echipei U19 în prima parte a sezonului. Fundașul dreapta s-a evidențiat prin disponibiltatea la efort și prin calitățile de lider”, îl descria Universitatea Cluj pe tânărul de 19 ani.

Interviul acordat de Alberto Țica pentru Universitatea Cluj, în urmă cu o lună

SC Oțelul, la a doua achiziție. Dorinel Munteanu a și renunțat la doi fotbaliști 

Acordul dintre Universitatea Cluj și SC Oțelul a fost confirmat de antrenorul echipei de Liga 3, Dorinel Munteanu, în cadrul emisiunii Derby de la RTV Galați-Brăila, potrivit site-ului Sport Galați.

Este a doua mutare a perioadei de transferuri pe care o face liderul Seriei 2 a Ligii a 3-a, după anunțul venirii portarului Cosmin Dur-Bozoancă (23 de ani), ultima dată la fosta Viitorul Constanța.

SC Oțelul a făcut și primele disponibilizări. Potrivit sursei amintite, Dorinel Munteanu a recunoscut că din lotul echipei, începând cu această iarnă, nu mai fac parte mijlocașul Fernando Dobre (20 de ani)  și fundașul Maxim Cojocaru (22 de ani), care nu au jucat prea mult în prima parte a campionatului și nu l-au convins că pot ajuta echipa în îndeplinirea obiectivului.

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-vad-casele-de-pariuri-echipele-din-liga-2-favorite-la-calificarea-in-play-off-steaua-e-mai-bine-cotata-decat-fc-buzau-iar-fk-csikszereda-e-subevaluata-in-fata-celor-doua-desi-are-sanse-mari-sa-2-19214556

https://liga2.prosport.ro/seria-1/record-de-memorii-in-2021-fotbalistii-s-au-adresat-intr-un-numar-urias-catre-afan-din-cauza-problemelor-cu-cluburile-emilian-hulubei-e-cel-mai-greu-an-echipele-inregistreaza-datorii-mari-19214502

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vacanta-activa-in-birourile-universitatii-cluj-ardelenii-pregatesc-primele-veniri-iar-plecarile-continua-gabriel-giurgiu-avem-nevoie-de-concurenta-e-important-pentru-perioada-care-urmeaz-19214434

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2021, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă