Turris, descătușată la Târgu Jiu. Teleormănenii au zdrobit Pandurii și au obținut prima victorie din actualul sezon. Matache i-a luat locul lui Lincar

Mircea OGLINDOIU 12 Sep. 2020, 18:21 Liga 2
Turris, descătușată la Târgu Jiu. Teleormănenii au zdrobit Pandurii și au obținut prima victorie din actualul sezon. Matache i-a luat locul lui Lincar

Fără victorie în primele două runde, în care a pierdut la Slobozia (scor 0-1) și a remizat acasă cu Metaloglobus (scor 2-2), Turris Oltul Turnu Măgurele s-a descătușat la Târgu Jiu, în etapa a 3-a a Ligii 2, când a dispus cu 5-0 de Pandurii.

Echipa antrenată de Erik Lincar a intrat cu avantaj minim la pauză, după golul izbutit, pe finalul primei reprize, de Albert Voinea, care, în minutul 42, a reluat balonul, din 10 metri, sub transversală. Fost atacant la Pandurii, Voinea a izbutit dubla în minutul 58, iar aceeași performanță și-a trecut-o în cont și nou-intratul Adrian Niță, care a punctat în minutele 71 și 90+3. Golul de 4-0 i-a aparținut lui Ștefan Blănaru, în minutul 81.

S-a încheiat 5-0 pentru Turris, iar echipa antrenată de Erik Lincar a ajuns la 4 puncte și golaveraj 7-3, pe locul 6 în clasament.

Florin Matache: ”Aveam nevoie de acest succes ca să ne refacem moralul”

”Am venit să luăm cele trei puncte, băieții s-au mobilizat și au câștigat. Aveam mare nevoie de cele trei puncte și sper că ne-am descătușat prin această victorie. Am început campionatul cu două meciuri mai puțin reușite și aveam nevoie de acest succes ca să ne refacem moralul. E important că nu am mai luat gol. Sper să ne autodepășim de la meci la meci și să facem un nou sezon bun”, a declarat, la finalul jocului, antrenorul responsabil cu pregătirea portarilor la Turris Oltul, Florin Matache, trimis de principalul Erik Lîncar în locul său, să ofere declarații reprezentanților mass-media.

În etapa următoare, Turris Oltul joacă tot în deplasare, sâmbătă, de la ora 14:30, la Rapid, una dintre formațiile în fața căreia n-a pierdut niciodată în istoria sa.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-3-a-a-ligii-2-are-programate-cinci-meciuri-de-la-ora-1100-trei-dintre-nou-promovate-joaca-din-nou-acasa-iar-cea-mai-interesanta-partida-are-loc-la-bucuresti-19147552

Mircea OGLINDOIU 12 Sep. 2020, 18:21 Liga 2
Pe aceeași temă