Tudorel Stoica, părere sinceră despre ce se întâmplă la Steaua și semnal de alarmă tras: ”Decât să se facă de râs în prima ligă, mai bine rămâne în Liga 2”

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 15:07 Liga 2
Tudorel Stoica, părere sinceră despre ce se întâmplă la Steaua și semnal de alarmă tras: ”Decât să se facă de râs în prima ligă, mai bine rămâne în Liga 2”

Tudorel Stoica (69 de ani), unul dintre cele mai importante nume de la înființarea clubului Stelei, a vorbit din nou despre ce se întâmplă la formația pentru care a scris istorie și de ce până acum nu s-au găsit variante pentru ca accederea în prima ligă să nu mai fie decât o problemă sportivă.

În ultimele luni, legendele Stelei au tot reacționat în ceea ce privește motivul pentru care conducătorii nu reușesc să facă din club unul privat, pentru a putea să promoveze în prima divizie.

Tudorel Stoica nu știe ce se întâmplă la Steaua

La fel ca în trecut, Tudorel Stoica a precizat că își dorește mult ca structura clubului să fie schimbată, dar că nu înțelege de ce până acum nu s-a ajuns la o concluzie pozitivă. Nici măcar el, care poate avea ceva informații din interior, nu știe ce se dorește la Steaua.

Este de părere că, pentru perioada în care un ministru va fi politic numit, atunci nimic bun nu se va întâmpla la echipa din Ghencea, deși recunoaște că ar vrea să o vadă și mai sus de Liga 2, în SuperLiga României.

E convins, însă, că e nevoie ca investițiile și modul în care se vor face lucrurile, în cazul în care Steaua va promova, să fie de un nivel profesionist. Altfel, e posibil să se facă de râs în prima divizie.

De Steaua nu mai știu nimic. Sper să se întâmple ceva. Nu știu nimic, suntem nebăgați în seamă. Cât va fi acolo un ministru pus politic nu se va face nimic.

Și noi când am fost fotbaliști la Steaua, cei de la minister erau alături de noi, iubeau fotbalul, se implicau. Acum e cu totul altceva.

Îmi doresc ca Steaua să poată să promoveze, să aibă calitatea, dreptul de a promova și mai apoi să demonstreze că merită să intre în SuperLiga. 

Decât să se facă de râs acolo, mai bine rămâne în Liga 2, a spus Tudorel Stoica la Digi Sport.

Erau informații că legendele Stelei vor încerca să ajute clubul

Marius Lăcătuș a declarat, la rândul său, la finalul anului 2023, că este sceptic în ceea ce privește obținerea dreptului de promovare pe parcursul sezonului în curs și crede că oamenii din conducere trebuie să iasă și să vorbească public despre ce se întâmplă cu adevărat acolo.

La finalul anului trecut – începutul acestui an erau informații că legendele Stelei au decis să se alieze și să se gândească să ajute echipa pentru care au jucat și pentru care au scris istorie, dorind ca din stagiunea 2024/ 2025 dreptul legal de promovare să nu mai fie o problemă.

Se părea că nu era vorba de atragerea anumitor oameni de afaceri sau sponsori la care foștii fotbaliști ar avea deschidere, dar nu erau oferite prea multe informații. Tudorel Stoica și Victor Pițurcă se numărau printre legendele Stelei care voiau să pună bazele acestui ”proiect”.

Tudorel Stoica era hotărât să ofere o mână de ajutor clubului din Ghencea

Chiar Tudorel Stoica a vorbit, în decembrie 2023, în termeni secretoși, despre faptul că el și câțiva foști colegi încearcă să ajute echipa și să îi mai bucure, astfel, din nou pe suporterii clubului din Ghencea, așa cum o făceau când încă se aflau în activitate.

Acum, tot el spune că nu mai știe ce se întâmplă la Steaua.

Foto: Răzvan Păsărică și Mihai Antonio Vasile (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cand-revine-cs-tunari-pe-terenul-din-localitate-19304185

https://liga2.prosport.ro/seria-1/constantin-toma-e-aproape-sa-si-indeplineasca-visul-promovarea-in-prima-liga-cu-unirea-slobozia-19304247

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-andrei-prepelita-dupa-corvinul-gloria-buzau-1-1-19304237

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-si-gloria-buzau-joaca-in-deschiderea-play-off-ului-ligii-2-19304178

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-corvinul-gloria-buzau-1-1-19304233

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-merge-decimata-la-turnu-magurele-pentru-meciul-cu-csm-alexandria-19304212

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 29 Mar. 2024, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă